Kifutó
Gyerek futballnadrág VIRALTO SOLO, szürke, kék, rózsaszín

Gyerek futballnadrág VIRALTO SOLO, szürke, kék, rózsaszín

4 990 Ft −10%
4 490 Ft
*2023. 02. 15.-től, a készlet erejéig

A környezettudatos eljárással készült VIRALTO melegítőnadrág tökéletes választás rendszeres, heti 3 alkalommal történő futballozáshoz, edzésekre és mérkőzésekre

Egyesületi és amatőr játékosoknak terveztük a kényelmes, könnyű és szabad mozgást biztosító VIRALTO futballnadrágot. A pályára terveztük, de a mindennapokra is kényelmes!

Szín:

Sötétkék / Korall / Szürkéskék

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Szabad mozgás

Testhezálló szabásvonal és elasztán tartalmú összetevő a kényelmes viselethez.

Meleg

Vastag és puha anyaga melegen tart. Szára szűkített.

Tartós használat

Ellenáll a rendszeres használatnak (heti 2-3 alkalom) és a húzásnak.

Univerzális méretek

Rugalmas anyaga révén valamennyi játékos testalkatához ideális.

Könnyű le- és felvétel

Rugalmas anyag, oldalt cipzáras nadrágszár az egyszerű felvételhez.

Izzadság-elvezetés

Légáteresztő szövete hatékonyan vezeti ki az izzadságot.

Leírás

VIRALTO, a kényelmes és rugalmas Kipsta kollekció

A VIRALTO kollekció férfiak, nők és gyerekek számára is tartalmaz termékeket. Tökéletes választás intenzív használatra egyesületi játékosoknak és amatőr labdarúgóknak is. A VIRALTO termékcsaládot a kényelem, a szabad mozgást biztosító szabásvonal és sokoldalúság jellemzi. Azoknak a játékosoknak készült, akik a szép játék, a pontos passzok és a tökéletes labdavezetés megszállottjai és azoknak, akik egyszerűen csak szeretik a szép dolgokat. A futball művészetét.

Biztosan találsz egy neked megfelelő Viralto nadrágot!

A VIRALTO CLUB melegítőnadrág 3 színben kapható, fekete, kék és piros. Tartós színek, amelyek lenyűgözik a letisztult, klasszikus színek kedvelőit. Az amatőr játékosoknak tervezett VIRALTO SOLO kollekció rendszeresen megújul. Visszafogott és kifinomult összhang vagy mintás és színes design... garantáltan megtalálod a neked való darabot! Még egy ok, hogy megforduljanak utánad a pályán

VIRALTO futballnadrág, ahol a kényelem a részletekben rejlik

Annak érdekében, hogy kiváló mozgásszabadságot biztosítson, ez a termék testhezálló szabással készült. A szűkített szár kényelmes futáshoz és cselezéshez, tartja a nadrágot, hogy kényelmes és meleg legyen. A szár oldalán lévő cipzárnak köszönhetően nem kell levenned a cipőt a nadrág fel- és lehúzásához. A megkötő zsinórnak köszönhetően nem csúszik le futás közben.

Környezettudatos eljárással készült

A nadrág 87% ÚJRAHASZNOSÍTOTT POLIÉSZTER felhasználásával készült, ezáltal környezetkímélőbb. Ily módon csökkentjük a kőolajforrások felhasználását, megőrizve a futballmez minőségét és tulajdonságait. Bizonyos színek esetében, mint a fekete, a tengerészkék és a szürke, az úgynevezett DOPE DYED festési eljárást alkalmazzuk, tehát a fonalat festjük az előállítása során, nem a készterméket, ezzel kevesebb vizet használva és elkerülve a szennyezett víz keletkezését.

Kipsta tervezési és mérnöki központ, francia szaktudás

Az észak-franciaországi Tourcoingban található KIPSTADIUM a KIPSTA futballtermékek tervezésének és fejlesztésének központja. Textiltervező csapatunk szenvedélyes labdarúgókból áll, termékmenedzserekből, mérnökökből és formatervezőkből, valamint egy terméktanúsító egységből (teszt).
Ezt a francia szaktudást használtuk fel a VIRALTO termékcsalád tervezéséhez, hogy a lehető legjobb áron kínáljuk a legjobb technológiákat a gyerekek számára.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 87% Polietilén-tereftalát (PET), 13% Elasztán Zseb 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Ne hagyd nedvesen egy zárt táskában. Kifordítva, 30°C-on gépben mosható. Nem vasalható.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...