Gyerek futballnadrág - CLR

9 990 Ft

Ez a mérnökeink által tervezett melegítőnadrág ideális heti 3 alkalommal történő használatra, edzésre és mérkőzésre.

A strapabíró, nagyfokú mozgásszabadságot biztosító CLR melegítőnadrágot azért alkottuk meg, hogy könnyebb legyen a futás és a mozdulatok kivitelezése.

Szín:

Sötétkék / Sárga

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Szabad mozgás

Lágy esésű, futballhoz ideális szabása követi a mozdulatokat.

Univerzális méretek

Valamennyi játékos testalkatához ideális.

Meleg

Vastag anyaga megtartja a testhőt.

Izzadság-elvezetés

Légáteresztő szövete hatékonyan vezeti ki az izzadságot.

Könnyű le- és felvétel

Rugalmas anyaga és cipzáras szára révén egyszerűen felhúzható.

Kopásállóság

Ellenáll a rendszeres használatnak (heti 3-5 alkalom) és a húzásnak.

Kényelem

Magas minőségű anyagok, kellemes tapintás és kényelmes viselet.

Technikai információ

CLR, a KIPSTA kollekciója, amelyet a teljesítmény és a kis súly jellemez

A CLR kollekció felnőttek és gyerekek számára is elérhető. Tökéletes választás intenzív használatra egyesületi játékosoknak és amatőr labdarúgóknak is. A CLR kollekciót a magas minőségű anyagok jellemzik, amelyek garantálják a teljesítményt és a könnyedséget, hogy olyan érzetet keltsenek mint egy bőrréteg.
A gyors játékosoknak megfelelő, akiknek fontos a teljesítmény és olyan terméket keresnek, amely észrevétlen marad játék közben.

Gyorsítsd fel a játékod és mozogj szabadon!

A CLR gyerek futballnadrág poliészter és elasztán felhasználásával készült, amitől minden irányba rugalmas az anyag. Testhezálló anyaga révén olyan érzés, mint egy "második bőr". Könnyű, szinte megfeledkezel róla az edzéseken és a bemelegítésen. A CLR nadrággal minden mozdulat kivitelezése kényelmes, zavaró érzet nélkül.

Kipsta tervezési és mérnöki központ, francia szaktudás

Az észak-franciaországi Tourcoingban található KIPSTADIUM a KIPSTA futballtermékek tervezésének és fejlesztésének központja. Cipőtervező csapatunk szenvedélyes labdarúgókból áll, termékmenedzserekből, mérnökökből és formatervezőkből, valamint egy terméktanúsító egységből (teszt).
Ezt a francia szaktudást használtuk fel a sportszár tervezéséhez, hogy a lehető legjobb áron kínáljuk a legjobb technológiákat a gyerekek számára.

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 81% Polietilén-tereftalát (PET), 19% Elasztán Alsó rész - Fő anyag 88% Polietilén-tereftalát (PET), 12% Elasztán Zseb 100% Polietilén-tereftalát (PET) Láb anyaga 90% Polietilén-tereftalát (PET), 10% Elasztán

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Használat után vedd ki a táskából és hagyd száradni. Hagyd szabad levegőn megszáradni, majd mosd ki mosógépben 30°C-on és ismét hagyd száradni a levegőn.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek

KÖRNYEZETI HATÁS

co2-impact-cover
A termék ökológiai lábnyoma :
0,18 kg CO2e
1 kg CO2e 5 km megtételét jelenti egy benzinüzemű autóban (az ADEME Carbone© bázisa szerint).
Mit jelent a karbonlábnyom? Minden termékünk környezeti hatását felmérjük. Az életciklusuk minden szakaszában: a nyersanyag kitermelésétől a feldolgozóüzembe való szállításon, az átalakításon, a gyártáson, a késztermék szállításán keresztül a felhasználásig és az életciklus végéig. Tudj meg többet
environmental-score-cover
A termék környezetvédelmi besorolása: A
environmental-score
Mi az a környezetvédelmi besorolás? A termék értékelése A és E jelölés között, amely lehetővé teszi az azonos kategóriájú modellek környezeti hatásainak összehasonlítását. Figyelembe veszi a termék környezetre gyakorolt hatását a gyártástól az élettartam végéig. Pl. üvegházhatású gázok kibocsátása, a természeti erőforrások kimerülése, a levegő és a víz terhelése. Tudj meg többet