Gyerek futballmez Viralto Solo, rövid ujjú, sárga, sötétszürke csíkos

3 490 Ft −28%
2 490 Ft
*A leárazás kezdete: 2022. 12. 02.
8666453

A környezettudatos eljárással készült VIRALTO futballmez tökéletes választás rendszeres, heti 3 alkalommal történő futballozáshoz, edzésekre és mérkőzésekre is.

Egyesületi és amatőr játékosoknak terveztük a kényelmes, könnyű és szabad mozgást biztosító VIRALTO futballmezt. Biztosan találsz egy neked való színt!

Szín: Sötétkék / Neon zöld / Neon zöld
Méret: Méretválasztó

Termékelőnyök

Szabad mozgás

Exkluzív Kipsta "outback" összetétel és szabás, hogy kellően rugalmas legyen.

Izzadság-elvezetés

Légáteresztő szövete hatékonyan vezeti ki az izzadságot.

Univerzális méretek

Valamennyi játékos testalkatához ideális.

Könnyű le- és felvétel

Széles és rugalmas gallér, bő ujjak.

Tartós használat

Ellenáll a rendszeres használatnak (heti 2-3 alkalom) és a húzásnak.

Légáteresztés

Hatékony szellőzést biztosít játék közben.

Gyors száradás

Szabad levegőn gyorsan szárad.

Technikai információ

VIRALTO, A KÉNYELMES ÉS RUGALMAS KIPSTA KOLLEKCIÓ

A VIRALTO kollekció férfiak, nők és gyerekek számára is tartalmaz termékeket. Tökéletes választás intenzív használatra egyesületi játékosoknak és amatőr labdarúgóknak is. A VIRALTO termékcsaládot a kényelem, a szabad mozgást biztosító szabásvonal és sokoldalúság jellemzi. Azoknak a játékosoknak készült, akik a szép játék, a pontos passzok és a tökéletes labdavezetés megszállottjai és azoknak, akik egyszerűen csak szeretik a szép dolgokat. A futball művészetét.

BIZTOSAN TALÁLSZ EGY NEKED MEGFELELŐ VIRALTO MEZT!

A rövid vagy hosszú ujjú VIRALTO CLUB 9 különféle színben kapható a fehértől, a piroson vagy a zöldön át egészen a liláig; tartós színek, amelyek lenyűgözik a klasszikus és letisztult stílus kedvelőit. Az amatőr játékosoknak tervezett VIRALTO SOLO kollekció rendszeresen megújul. Visszafogott és kifinomult összhang vagy mintás és színes design... garantáltan megtalálod a neked való darabot! Még egy ok, hogy megforduljanak utánad a pályán

OUTBACK BY KIPSTA, EGY EXKLUZÍV ÖSSZETEVŐ

Tudjuk, hogy egy igazán kifinomult és igényes játékos vagy, ezért fejlesztettük ki az exkluzív OUTBACK összetevőt, amely a szabad mozgás élményét nyújtja. Méhsejt szerkezete és kétirányba (függőlegesen és vízszintesen) nyúló anyaga elasztán nélkül is rugalmas, ezáltal tartósabban megőrzi ezt a tulajdonságát. Megkönnyíti az izzadság kivezetését és a gyors száradást a kényelemérzet érdekében. VIRALTO, kényelem a mozgáshoz!

Környzettudatos eljárással készült futballmez

A mez 65% ÚJRAHASZNOSÍTOTT POLIÉSZTER felhasználásával készült, ezáltal környezetkímélőbb. Ily módon csökkentjük a kőolajforrások felhasználását, megőrizve a futballmez minőségét és tulajdonságait. Bizonyos színek esetében, mint a fekete, a tengerészkék és a szürke, az úgynevezett DOPE DYE festési eljárást alkalmazzuk, tehát a fonalat festjük az előállítása során, nem a készterméket, ezzel kevesebb vizet használva és elkerülve a szennyezett víz keletkezését.

KIPSTA TERVEZÉSI ÉS MÉRNÖKI KÖZPONT, FRANCIA SZAKTUDÁS

Az észak-franciaországi Tourcoingban található KIPSTADIUM a KIPSTA futballtermékek tervezésének és fejlesztésének központja. Textiltervező csapatunk szenvedélyes labdarúgókból áll, termékmenedzserekből, mérnökökből és formatervezőkből, valamint egy terméktanúsító egységből (teszt).
Ezt a francia szaktudást használtuk fel a VIRALTO termékcsalád tervezéséhez, hogy a lehető legjobb áron kínáljuk a legjobb technológiákat a gyerekek számára.

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Hát anyaga 100% Polietilén-tereftalát (PET)

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Ne hagyd nedvesen egy zárt táskában. Kifordítva, 30°C-on gépben mosható. Nem vasalható.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek

KÖRNYEZETI HATÁS

co2-impact-cover
A termék ökológiai lábnyoma :
6,56 kg CO2e
1 kg CO2e 5 km megtételét jelenti egy benzinüzemű autóban (az ADEME Carbone© bázisa szerint).
Mit jelent a karbonlábnyom? Minden termékünk környezeti hatását felmérjük. Az életciklusuk minden szakaszában: a nyersanyag kitermelésétől a feldolgozóüzembe való szállításon, az átalakításon, a gyártáson, a késztermék szállításán keresztül a felhasználásig és az életciklus végéig. Tudj meg többet
environmental-score-cover
A termék környezetvédelmi besorolása: C
environmental-score
Mi az a környezetvédelmi besorolás? A termék értékelése A és E jelölés között, amely lehetővé teszi az azonos kategóriájú modellek környezeti hatásainak összehasonlítását. Figyelembe veszi a termék környezetre gyakorolt hatását a gyártástól az élettartam végéig. Pl. üvegházhatású gázok kibocsátása, a természeti erőforrások kimerülése, a levegő és a víz terhelése. Tudj meg többet