Gyerek futballmez Viralto Club, hosszú ujjú, tengerészkék

4 490 Ft

A környezettudatos eljárással készült Viralto futballmez tökéletes választás rendszeres, heti 3 alkalommal történő futballozáshoz, edzésekre és mérkőzésekre is.

Egyesületi és amatőr játékosoknak terveztük a kényelmes, könnyű és szabad mozgást biztosító Viralto futballmezt. Biztosan találsz egy neked való színt!

Szín:

Tengerészkék

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Szabad mozgás

Exkluzív Kipsta "Outback" összetétel és szabás, hogy kellően rugalmas legyen.

Izzadság-elvezetés

Légáteresztő szövete hatékonyan vezeti ki az izzadságot.

Univerzális méretek

Valamennyi játékos testalkatához ideális.

Könnyű le- és felvétel

Bő és széles gallér. Elasztikus passzé könnyíti meg a felvételt.

Tartós használat

Ellenáll a rendszeres használatnak (heti 2-3 alkalom) és a húzásnak.

Légáteresztés

Hatékony szellőzést biztosít játék közben.

Gyors száradás

Szabad levegőn gyorsan szárad.

Hasonló termékek

Technikai információ

Viralto, a kényelmes és rugalmas Kipsta kollekció

A Viralto kollekció férfiak, nők és gyerekek számára is tartalmaz termékeket. Tökéletes választás intenzív használatra egyesületi játékosoknak és amatőr labdarúgóknak is. A Viralto termékcsaládot a kényelem, a szabad mozgást biztosító szabásvonal és sokoldalúság jellemzi. Azoknak a játékosoknak készült, akik a szép játék, a pontos passzok és a tökéletes labdavezetés megszállottjai és azoknak, akik egyszerűen csak szeretik a szép dolgokat. A futball művészetét.

Biztosan találsz egy neked megfelelő viralto mezt!

A rövid vagy hosszú ujjú Viralto Club 9 különféle színben kapható a fehértől, a piroson vagy a zöldön át egészen a liláig; tartós színek, amelyek lenyűgözik a klasszikus és letisztult stílus kedvelőit. Az amatőr játékosoknak tervezett Viralto Solo kollekció rendszeresen megújul. Visszafogott és kifinomult összhang vagy mintás és színes design... garantáltan megtalálod a neked való darabot! Még egy ok, hogy megforduljanak utánad a pályán

Outback by Kipsta, egy exkluzív összetevő

Tudjuk, hogy egy igazán kifinomult és igényes játékos vagy, ezért fejlesztettük ki az exkluzív Outback összetevőt, amely a szabad mozgás élményét nyújtja. Méhsejt szerkezete és két irányba (függőlegesen és vízszintesen) nyúló anyaga elasztán nélkül is rugalmas, ezáltal tartósabban megőrzi ezt a tulajdonságát. Megkönnyíti az izzadság kivezetését és a gyors száradást a kényelemérzet érdekében. Viralto, kényelem a mozgáshoz!

Környezettudatos eljárással készült futballmez

A mez 60% újrahasznosított poliészter felhasználásával készült, ezáltal környezetkímélőbb. Ily módon csökkentjük a kőolajforrások felhasználását, megőrizve a futballmez minőségét és tulajdonságait. Bizonyos színek esetében, mint a fekete, a tengerészkék és a szürke, az úgynevezett Dope Dyed festési eljárást alkalmazzuk, tehát a fonalat festjük az előállítása során, nem a készterméket, ezzel kevesebb vizet használva és elkerülve a szennyezett víz keletkezését.

Kipsta tervezési és mérnöki központ, francia szaktudás

Az észak-franciaországi Tourcoingban található Kipstadium a Kipsta futballtermékek tervezésének és fejlesztésének központja. Textiltervező csapatunk szenvedélyes labdarúgókból áll, termékmenedzserekből, mérnökökből és formatervezőkből, valamint egy terméktanúsító egységből (teszt).
Ezt a francia szaktudást használtuk fel a Viralto termékcsalád tervezéséhez, hogy a lehető legjobb áron kínáljuk a legjobb technológiákat a gyerekek számára.

Koncepció és technológia

Összetétel

Hát anyaga 100% Polietilén-tereftalát (PET) Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bordázott anyag 95% Polietilén-tereftalát (PET), 5% Elasztán

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Ne hagyd nedvesen egy zárt táskában. Kifordítva, 30°C-on gépben mosható. Nem vasalható.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...