Gyerek futballcipő Agility 500 TF, kék

11 990 Ft

Tervezőink megalkották ezt a magasított szárú Agility 500 TF cipőt középhaladó játékosok számára, akik heti 2-3 alkalommal futballoznak.

Az új TF (kemény talaj) talpnak köszönhetően ez a futballcipő megfelelő ütéscsillapítást biztosít a gyerekek számára kemény talajon.

Szín: Indigókék
Méret: Méretválasztó
Szolgáltatásaink:
  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetési lehetőség
  • Drive in vagy áruházi átvétel
  • Többféle kiszállítási mód

TERMÉKELŐNYÖK

Kényelem

Poliuretán és elasztán. Ütéscsillapítás a belső talp elején és a saroknál.

Tapadás

Különböző formájú stoplik a talp egész felületén kemény talajra.

Labdairányítás

Rugalmas, texturált felsőrész.

Kopásállóság

TPU talpa ellenáll az igénybevételnek.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Ortopéd szakorvossal kifejlesztett cipő kifejezetten gyerekek számára

A KIPSTÁnál labdarúgókból álló tervezőinknek meggyőződése, hogy a gyerekek nem egyszerűen "mini" felnőttek. Ezért kifejezetten gyerekek számára tervezzük termékeinket, így az Agility 500 TF cipő esetében például szélesebb formát alakítottunk ki, amely jobban megfelel a gyerekek lábfejének. A sarok és a lábfej elülső része szélesebb, és lehetővé teszi, hogy a lábat jobban tartsa.

A kényelem és a jólét a legfontosabb szempont

Mivel a növésben lévő gyerekek teste fokozott igénybevételnek van kitéve, kiemelt figyelmet fordítottunk rájuk: az Agility 500 előformázott talpbetétjét a saroknál és az orrnál EVA ütéscsillapító betétekkel láttuk el, melyek hatékony ütéscsillapítást és saroktartást biztosítanak.
Ezenkívül a tervezőcsapatunk megduplázta a belső habszivacsot, hogy biztosítsák a sarok védelmét és a súrlódás csökkentésével a kényelmet.
A felsőrész anyagösszetétele kényelmes és rugalmas.

A cipő, amely egy kézzel is felvehető, hogy elsőként érj a pályára

Tudjuk, hogy egy magas szárú futballcipőt a gyerekek gyakran nehezen vesznek fel. Az Agility 500-ast ezért széles nyílású béléssel láttuk el, hogy könnyen felvehető legyen. A hátul található húzópánt még könnyebbé teszi a cipő felvételét.

Exkluzív turf talp

A futballpályák változnak, ezért fejlesztettünk ki az Agility 500 esetében egy TF (kemény talaj) talpat, mely kiválóan megfelel a száraz füves és műfüves talajra. A talp teljes felületét mini stoplik borítják, melyek kiváló tapadást garantálnak anélkül, hogy a granulátum vagy az apró kavicsok közéjük szorulnának.

Tartós használatra tervezett futballcipő

A TPU összetevő, amely az Agility 500 felső részét képezi, ellenáll az igénybevételnek függetlenül attól, hogy milyenek a játékkörülmények.

Legyél egyedi a személyre szabott cipőddel!

Mi sem jobb, mint egy személyre szabott, egyedi cipő! Ráírathatod a nevedet és a számodat a cipődre, hogy igazán egyedi legyen! Érdeklődj a Decathlon áruházak műhelyeiben.

KIPSTA tervezési és mérnöki központ, francia szaktudás

Az észak-franciaországi Tourcoingban található KIPSTADIUM a KIPSTA futballtermékek tervezésének és fejlesztésének központja. Cipőtervező csapatunk szenvedélyes labdarúgókból áll, termékmenedzserekből, mérnökökből és formatervezőkből, valamint egy terméktanúsító egységből (teszt).
Ezt a francia szaktudást használtuk fel az AGILITY termékcsalád tervezéséhez, hogy a lehető legjobb áron kínáljuk a legjobb technológiákat a gyerekek számára.

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Felsőrész 100% Poliuretán Belső rész 100% Poliészter Alsó rész 60% Gumi, 40% Etilén-vinil-acetát (EVA)

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Használat után vedd ki a táskából! Száraz helyen tárolandó.Hagyd megszáradni, majd töröld át egy kefével, amely nem dörzsöli, koptatja. Ha szükséges, mégegyszer töröld le egy törlőkendővel.

Használatra vonatkozó korlátozások

Mosógépben, vízsugár és a zuhany alatt nem mosható.

TESZTEK

Futballcipőinket együtt tervezzük meg, teszteljük és hagyjuk jóvá a fiatal nagykövet játékosokkal és a partner klubokkal, valamint a 200 4–14 éves gyerekkel, akik a Kipsta Akadémiát tagjai és egész évben hozzájárulnak a termékeink fejlesztéséhez.

Jóváhagyta

A fiatal sportolók lábára szakosodott orvosaink.

Mosási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK