Gyerek fejpánt tornához S500, 2 db, rózsaszín

1 790 Ft
Egységár 895 Ft/darab

8664436

A fejpánt tartja a hajat sportolás közben.

A fejpánt jól tart, nem megy a szembe a haj sportolás közben.Fiatal lányokkal fejlesztettük ki a megfelelő tartását, designját, anyagát.

Szín:

Rózsaszín / Rózsaszín

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Jó tartás

A gumírozott pánt miatt nem mozdul el. A szilikon nem töri le a hajat.

Leírás

Mire jó a fejpánt viselete?

Hogy ne zavarjon a haj sportolás közben javasoljuk a lányoknak, hogy használják ezt a fejpántot, ami hátul tartja a hajat. A fülek mögé kell tenni és feltolni egészen a homlok tetejéig. A szilikonpánt nem töri le a hajat és a formája segít a helyére csúsztatni.

Terméktervezés sportolókkal együtt?

Teszteltettük és jóváhagyattuk ezt a fejpántot tesztelőkkel, akik egyetértettek abban, hogy megfelelően tart használat közben. Puha anyagát és rugalmasságát szerették a legjobban. Szélesebb fejpántot kínálunk, mint az előző választékban lévő, amely megfelel a tesztelők igényeinek. A rugalmasságának köszönhetően egyetlen modell megfelel az összes fejmérethez.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Külső anyag 78% Polietilén-tereftalát (PET), 22% Elasztán Belső anyag 100% Szilikon Betét 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tesztek

Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...