Gyerek esőkabát T500 futballozáshoz, kék

6 990 Ft

8558633

Tervezőcsapatunk olyan esőkabátot alkotott, mely ideális középhaladó szinten futballozó gyerekeknek, heti 2-3 alkalommal, edzéshez és bemelegítéshez.

Hogy az eső és a szél ne állhasson többé a gyerekek és futball közé, megalkottuk a vízlepergető és légáteresztő T500-as esőkabátot.

Szín:

Kék / Tengerészkék

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Vízhatlanság

Vízlepergető bevonata ideális közepes erősségű esőben.

Kopásállóság

Ellenáll a rendszeres használatnak, az esésekből adódó kopásnak és a húzásnak.

Szabad mozgás

Lágy esésű, futballhoz ideális szabása követi a mozdulatokat.

Légáteresztés

Szellőző bélése hatékony izzadságelvezetést biztosít.

Zsebek

2 cipzáras oldalzsebbel.

Leírás

EGY KABÁT ESŐS IDŐRE, HISZEN A MECCS NEM ÉR VÉGET AZ ELSŐ ESŐCSEPPEKNÉL

A T500-as esőkabát fejlesztésekor megfigyeltük és tanulmányoztuk a fiatal futballisták játékát edzés és bemelegítés közben. A T500-as fejlesztésekor olyan gyerek esőkabátot szerettünk volna alkotni, mely vízlepergető és strapabíró, valamint designjában tökéletesen illeszkedik a futball aktuális divatjához. Szellőző anyagból készült bélése jó légáteresztést biztosít. 2 oldalsó zsebét és 1 cipzáras mellzsebét is értékelni fogod.

VALÓDI VÉDELMET NYÚJTÓ KAPUCNI, AMELY NEM ZAVAR JÁTÉK KÖZBEN

A kapucni lényeges eleme egy esőkabátnak, védenie kell az esőtől, de közben nem lehet zavaró a játék során. A kapucniban nincs zsinór a gyerekek biztonsága érdekében. Gumírozása a helyén tartja, szabad mozgást enged a fejnek és nem zavarja a periférikus látást. Hogy a vízcseppek ne csorogjanak a szemébe, a kapucni egy ellenzővel rendelkezik.

Kipsta tervezési és mérnöki központ, francia szaktudás

Az észak-franciaországi Tourcoingban található KIPSTADIUM a KIPSTA futballtermékek tervezésének és fejlesztésének központja. Textiltervező csapatunk szenvedélyes labdarúgókból áll, termékmenedzserekből, mérnökökből és formatervezőkből, valamint egy terméktanúsító egységből (teszt).
Ezt a francia szaktudást használtuk fel a ruházati termékcsalád tervezéséhez, hogy a lehető legjobb áron kínáljuk a legjobb technológiákat a gyerekek számára.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bevonat 100% Poliuretán Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...