Gyerek és felnőtt síszemüveg G 900, fotokróm, bármilyen időre, fehér

33 990 Ft

8758747

Tervezőcsapatunk fotokromatikus, domború lencsével rendelkező szemüveget készített, mellyel bármilyen időben síelhetsz. Látásjavító szemüveggel kompatibilis

A G 900 PH síszemüveg domború, fotokromatikus lencséjének árnyalata UV-fény hatására változik.Optimális páramentességet és látómezőt biztosít.

Szín:

Fehér

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Napvédelem

A fotokromatikus lencse árnyalata a rózsaszín és a barna szín között változik, minden időben ideális.

Párásodásgátló hatás

Optimális páramentesség, kétrétegű lencse szellőző kerettel.

Látómező

Domború lencse, optimális látómező.

Kényelem

Dupla sűrűségű ergonomikus habszivacs, kényelmes szövet.

Jó tartás

40 mm-es tartópánt tripla, csúszásgátló szilikoncsíkkal

Állítható

A pánt hosszúsága 2 csattal gyorsan beállítható.

Kompatibilitás

L-es méretben látásjavító szemüveggel viselhető, max. 145 mm szélességig.

Leírás

100%-os UV-szűrés

Mivel az UV-sugarak károsak a szemre. Valamennyi szemüvegünk 100%-os UV-szűrést biztosít, az EN -174-es szabvány szerint. A védelem leghatékonyabb módja a síszemüveg viselése: tökéletesen takarja a szemet, ezáltal az összes UV-sugarat, még a visszatükröződőket is kiszűri.

Fotokromatikus lencse

A fotokromatikus lencsék főleg az UV-sugarak hatására sötétednek. Az UV-sugárzás mértékétől függően a lencse árnyalatának színe napközben kisebb-nagyobb mértékben változik.
A lencsék nem karcállók!

Optimális páramentesség

Az OPTIMÁLIS páramentességről egy kétrétegű, szellőző lencse gondoskodik, melynek belső oldala felületkezelt, továbbá a keret is jól szellőzik.
Hogy a szemüveg belseje szellőzni tudjon, a keret szellőzőnyílásait nem szabad eltakarni, még arcmaszkkal sem.
Hogy a belső páramentesítő felületkezelés a lehető legtovább megőrizze minőségét, ne dörzsöld, a nedvességet óvatosan itasd fel!

Szellőző, kétrétegű lencse

Kétrétegű, szellőző lencse: csökkenti a páraképződést. A lencse két rétege között levegőréteg található, mely hőszigetelő hatású. Emiatt a szemüveg külső és belső fele közti termikus sokkhatás mérsékeltebb, ami lassítja a páraképződést a belső lencsén. A belső lencse is páramentes kezelésben részesült, valamint a szellőzőnyílásoknak köszönhetően jól szellőzik, ami biztosítja a levegő áramlását a szemüvegben.

Domború lencse

Domború formája kevésbé torzít.
Anyagának és formájának köszönhetően rendkívül ütésálló lencse. A belső lencse acetátból készült.

OPTIMÁLIS látómező

A látómező lehet függőleges vagy vízszintes. A G 900 síszemüveg OPTIMÁLIS látómezeje a választék legjobbja.

Sisakkal kompatibilis.

A Wedze valamennyi síszemüvege tökéletesen kompatibilis a Wedze sisakokkal.

Látásjavító szemüveggel kompatibilis

Az L-es méretű G 900-es síszemüveg max. 145 mm széles látásjavító szemüveggel együtt viselhető. Az oldalsó habszivacsoknak és a tömítés formájának köszönhetően a szemüveg szárai átbújtathatók.

Pánt

Poliamidból, poliészterből és gumiból készült, 40 mm széles pánt, 3 csúszásgátló, szilikon sávval.

Mikroszálas, hőnyomással készült tok

A lencsét óvd a karcoktól! A védőhuzat alkalmas a lencsék tisztítására, anyaga nem karcol. Könnyen a szemüveg lencséire húzható, így akkor is védheted a lencséket, ha például szünetet tartasz.
A hőnyomással készült tok tárolás közben védi a sérüléstől a szemüveget.

Flash színes lencse

A külső lencse színes borítása kevesebb fényt enged át, ami jelentősen csökkenti az elvakulást és tiszta látást biztosít világos fényviszonyok között.
A lencsék nem karcállók!

CE - EN -174 és ANSI szabvány

Az EN -174-es európai szabvány a síeléshez és hasonló tevékenységekhez, például snowboardozáshoz használt szemüvegek által nyújtott szemvédelemre vonatkozik. Az ANSI amerikai szabvány az ütésállóságra vonatkozik, és szigorúbb, mint az európai.
A síszemüveg mindkét szabvány előírásainak megfelel.

Előzd meg a pára kialakulását!

A nedvesség elősegíti a pára kialakulását. Emiatt fontos, hogy a habszivacsok ne szívják tele magukat nedvességgel. Ne tedd a szemüveget nedves sapkára vagy sisakra! A szemüveg könnyen bepárásodik, ha elesel a hóban. Ezért fontos, hogy síelés után minden alkalommal alaposan megszárítsad a terméket, és eltávolítsad az összes nedvességet róla, hogy másnap tökéletesen száraz felszereléssel síelhess.

2 méret

A szemüveg méretét fejkerületed alapján válaszd ki! 55 cm alatt válaszd az S-es méretet! 55 cm felett L-es méretet válassz!

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Keret 100% Hőre lágyuló poliuretán Gumis pánt 36% Gumi, 33% Poliamid, 31% Polietilén-tereftalát (PET) Képernyő 60% Polikarbonát, 40% Acetát Hab 100% Poliuretán

Tárolási tanácsok

Javaslat:a szemüveget használat után Wedze tokjában tárold!

Tesztek

Az összes Wedze terméket a tényleges használatnak megfelelő valódi körülmények között teszteljük: hóban, hidegben, síelés közben előforduló, valós körülmények között. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, amelyre tervezték és fejlesztették.

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...