Gyerek és felnőtt síszemüveg G 500, szép időre, fekete

12 990 Ft

8589714

Jó látómezőt nyújtó síszemüveg hatékony páramentességet biztosító kezeléssel, szép időre. Látásjavító szemüveggel kompatibilis

A 3. kategóriájú G 500-as síszemüveg jó látási viszonyokat biztosít napos és felhős időben. Kétrétegű, páramentes kezelésű lencséi késleltetik a pára kialakulását.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Napvédelem

100%-ban UV-szűrő. Barna lencséje jó látást biztosít napos és felhős időben.

Párásodásgátló hatás

Hatékony páramentesség, páramentes kezelésű, kétrétegű lencse szellőző kerettel.

Látómező

Hengeres lencse, vízszintes látómező

Kényelem

Kétféle sűrűségű, ergonomikus habszivacs és kényelmet biztosító szövet.

Jó tartás

40 mm-es tartópánt dupla, csúszásgátló szilikoncsíkkal

Állítható

A pánt hosszúsága 2 csattal gyorsan beállítható.

Kompatibilitás

OTG: ideális szemüvegeseknek, max. 145 mm széles szemüveghez.

Leírás

100%-os UV-szűrés

Mivel az UV-sugarak károsak a szemre, valamennyi szemüvegünk 100%-os UV-szűrést biztosít, az EN 174-es szabvány szerint. A síszemüveg nyújtja a leghatékonyabb védelmet, mivel tökéletesen takarja a szemet, ezáltal az összes UV-sugarat, még a visszatükröződőket is kiszűri.

SUN 3. kategóriájú lencse

A sötétített, SUN 3. kategóriájú lencse védi a szemet az intenzív napsugárzástól. A barna színárnyalat árnyékban és a nap végén, gyengébb fényben is jó látási viszonyokat biztosít.
A lencsék nem karcállók!

Páramentes

A HATÉKONY páramentességről egy kétrétegű lencse gondoskodik, melynek belső oldala felületkezelt, továbbá a keret is jól szellőzik.
Hogy a szemüveg belseje szellőzni tudjon, a keret szellőzőnyílásait nem szabad eltakarni, még arcmaszkkal sem.

Hogy a belső páramentesítő felületkezelés a lehető legtovább megőrizze minőségét, ne dörzsöld, a nedvességet óvatosan itasd fel!

Kétrétegű lencse

A kétrétegű lencse csökkenti a páraképződést. A lencse két rétege között levegőréteg található, mely hőszigetelő hatású. Emiatt a szemüveg külső és belső fele közti termikus sokkhatás mérsékeltebb, ami lassítja a páraképződést a belső lencsén. Kiegészítésképpen a belső lencse is páramentes kezelésben részesült.

Hengeres lencse

Hengeres, kétrétegű lencse. A külső lencse injektált, rendkívül ütésálló polikarbonátból készült. A belső lencse anyaga cellulóz-propionát.

HATÉKONY látómező

A G 500-as síszemüveg HATÉKONY látómezeje nagyon széles, hogy oldalra is jól láss.

Sisakkal kompatibilis.

A Wedze valamennyi síszemüvege tökéletesen kompatibilis a Wedze sisakokkal.

Látásjavító szemüveggel kompatibilis

Az L-es méretű G 500-as síszemüveg max. 145 mm széles látásjavító szemüveggel együtt viselhető. Az oldalsó habszivacsoknak és a tömítés formájának köszönhetően a szemüveg szárai átbújtathatók.

Pánt

Poliamidból, poliészterből és gumiból készült, 40 mm széles pánt, 2 csúszásgátló, szilikon sávval.

Flash színes lencse

A külső lencse színes borítása kevesebb fényt enged át, ami jelentősen csökkenti az elvakulást és tiszta látást biztosít világos fényviszonyok között.A lencsék nem karcállók!

CE - EN -174 és ANSI szabvány

Az EN 174-es európai szabvány a síeléshez és hasonló tevékenységekhez, például snowboardozáshoz használt szemüvegek által nyújtott szemvédelemre vonatkozik. Az ANSI amerikai szabvány az ütésállóságra vonatkozik, és szigorúbb, mint az európai.
A síszemüveg mindkét szabvány előírásainak megfelel.

Előzd meg a pára kialakulását!

A nedvesség elősegíti a pára kialakulását. Emiatt fontos, hogy a habszivacsok ne szívják tele magukat nedvességgel. Ne tedd a szemüveget nedves sapkára vagy sisakra! A szemüveg könnyen bepárásodik, ha elesel a hóban. Ezért fontos, hogy síelés után minden alkalommal alaposan megszárítsad a szemüveget, és eltávolítsad az összes nedvességet róla, hogy másnap tökéletesen száraz felszereléssel síelhess.

2 méret

A szemüveg méretét fejkerületed alapján válaszd ki!

55 cm-es fejkerületig S-es, 56 cm-es fejkerülettől pedig L-es méretet válassz!

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Keret 100% Hőre lágyuló poliuretán Gumis pánt 36% Gumi, 33% Poliamid, 31% Polietilén-tereftalát (PET) Képernyő 60% Polikarbonát, 40% Acetát Hab 100% Poliuretán

Tárolási tanácsok

Használat után Wedze tokjában tárolandó.

Tesztek

Az összes Wedze terméket a tényleges használatnak megfelelő valódi körülmények között teszteljük: Hóban, hidegben, síelés közben előforduló időjárásban. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, amelyre tervezték és fejlesztették.

További ajánlatunk

Képek

Gyerek és felnőtt síszemüveg G 500, szép időre, fekete
Gyerek és felnőtt síszemüveg G 500, szép időre, fekete

Vélemények

Betöltés...