Gyerek búvármaszk sznorkelinghez, XS (6-10 éves) - Easybreath

10 990 Ft

8549879

Az Easybreath, a világ elsőszámú sznorkelinghez készült búvármaszkja már 6 10 éves kortól elérhető! Láss és lélegezz a vízben, akár a szárazföldön!

A gyerekek arcához megfelelő méretű Easybreath maszk panorámás látómezővel, amelyben szájon és orron át is lélegezhetnek.

Szín:

Türkizkék / Menta

Méret:

Méretválasztó
XS
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

A természetes légzés elősegítése

A búvármaszkban az orron és/vagy a szájon át is természetes a légzés.

Párásodásgátló hatás

Exkluzív kialakítású szellőzésének köszönhetően páramentes.

Látómező

180°-os, panoráma látómező.

Víz- és porállóság

„Dry-top-release” rendszere megakadályozza a víz beáramlását felül.

Vízelvezetés

A vízürítő szelep kinyomja a vizet, amikor megemeled a fejedet.

Univerzális méretek

XS-es méret, kényelmes és vízhatlan szilikon perem.

Leírás

Biztonságos sznorkeling

A sznorkeling egyszerű, játékos tevékenység az egész családnak! Egy légzőcsövön át lélegezni összetettebb, mint egyszerűen csak úszni. Ha fáradtnak érzed magad, légszomjad van vagy szédülsz, vedd le a maszkot és menj ki a vízből! A termék használata nem ajánlott azok számára, akiknek szív- és érrendszeri vagy légzőszervi problémái vannak (tüdőgyulladás, asztma, magas vérnyomás, szívbetegség stb.). További kérdés esetén keress fel szakorvost!

Mi az Easybreath?

Az Easybreath egy Decathlon által kifejlesztett teljes arcot takaró sznorkeling maszk.
180°-os panorámás látómezejével, páramentesítő rendszerével és könnyen felvehető kialakításával az Easybreath Subea maszk ideális a 6 és 10 év közötti gyermekek számára, akik szeretnék felfedezni a tenger élővilágát.
A legújabb "dry-top-release" innovációnkkal rendelkezik, amely biztosítja a folyamatos, akadálytalan légzést, amikor megtörik felettük egy hullám vagy kiemelik a fejüket a vízből.

Hogyan működik az Easybreath?

A belélegzett, friss levegő kiül a maszk lencséjére, mielőtt az orron vagy a szájon keresztül a szervezetbe jutna. A folyamatosan beáramló friss levegő csökkenti a páraképződést a maszkban.
Kilégzéskor a párával és széndioxiddal telt levegő a maszk belsejében található elvezetők révén jut a légzőcsőbe. Ennek következtében a levegő folyamatosan megújul. A be- és kilélegzett levegő egymástól elkülönülve áramlik, elkerülve a keveredést és biztosítva a friss levegő belégzését.

Lehet az Easybreath maszkkal búvárkodni?

A sznorkelinghez tervezett Decathlon gyerek maszk nem alkalmas búvárkodáshoz! Az Easybreath® búvármaszkban sokkal több levegő fér el a hagyományos búvármaszkokhoz képest. Ebből adódóan 1 méter mélységtől kezdődően a maszk arcra gyakorolt nyomása már kényelmetlenné válik. Ezzel szemben szabadtüdős merülésnél elengedhetetlen, hogy a búvár dekompressziót hajtson végre. Az Easybreath búvármaszkkal ez nem lehetséges, mivel az orr a belsejében helyezkedik el.

Miért válaszd inkább az Easybreath maszkot egy búvármaszk és egy légzőcső helyett?

A Decathlon Easybreath maszk tökéletes választás gyerekeknek, akik elsősorban a felszínről szeretnéd megfigyelni a vízi élővilágot. Válaszd ezt a maszkot gyermekednek, ha fontos neki a kényelmes és egyszerű légzés a vízben és a széles látómező.

Hogyan működik a víz bejutását megakadályozó Dry top rendszer?

Azért fejlesztettük ki, hogy a víz ne juthasson a légzőcsőbe még hullámzáskor sem, illetve akkor sem, ha túlságosan előrehajtanád a fejedet, miközben a vízfeneket vizsgálod. Merüléskor a légzőcsőben található úszószelep elzárja a légzőcső felső részét. Ha merülés után feljössz a vízfelszínre, ne felejtsd el megfújni a légzőcsövet, hogy a szelep ismét leereszkedjen!

Melyik Easybreath méretet válasszam?

A gyerek Easybreath maszk 6-10 éves korig megfelelő és egy méretben kapható: XS.
A maszk 10 év felettiek számára 2 méretben kapható, így a felhasználók 90%-ának arcához megfelelő.
10 éves kor felett, de keskeny archoz az S/M-es méret, szélesebb archoz pedig az M/L-es méret a megfelelő.

Viselhető szemüveg a maszkban?

A legtöbb keret a maszkszoknyát eldeformálja, csökkentve a vízhatlanságot.Ezért az Easybreath maszk nem használható szemüveggel. A Subea kifejlesztett korrekciós lencséket, amelyek tapadókoronggal a maszk belsejébe tehetők. Igény szerint választhatod ki külön mindkét lencsét a látásodnak megfelelően. (A lencsék -1 és -6 dioptria között kaphatók.

Törés esetén meg lehet javítani az Easybreath búvármaszkot?

Igen! Növeld meg az Easybreath maszk élettartamát! Műhelyszolgáltatások várnak a Decathlon áruházak Műhelyeiben. A honlapon keresztül is megrendelhető cserealkatrészek: Alkatrészek kódja: pánt - 8316952, szelep - 8363399, légzőcső - 8559605, fehér kupak - 8590394.

Mire ügyeljek az Easybreath használata során?

Vigyázz a homokkal! Ügyelj arra, hogy a gyerek Easybreath XS (6-10 éves) maszkot ne érje homok, mert megkarcolhatja a lencsét. Ha a maszk homokkal szennyeződött, ne csatlakoztasd a légzőcsövet! A csövet és a szemüveget öblítsd át, mielőtt újra összeillesztenéd! A homok a cső falához szoríthatja az úszószelepet. Bő vízzel mosd át a légzőcsövet, vagy kulcs segítségével tisztítsd ki a légzőcső hátoldalán a szellőzőnyílásokat, hogy az úszószelep szabadon mozoghasson, ezután mosd át a légzőcsövet!

Maszk mérete

Magasság: 23 cm.
Szélesség: 15 cm. Vastagság: 11 cm.

Jótállás

A használathoz nélkülözhetetlen alkatrészek elérhetők: 2 év.

Súly

0.586 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Perem 100% Szilikon Keret 100% Polipropilén Légzőcső 100% PC-ABS Lencse 100% Polikarbonát

Tárolási tanácsok

Száraz, fénytől védett helyen tárold!

Használatra vonatkozó korlátozások

6 év alatt és intenzív, szabadtüdős merüléshez nem megfelelő.

Karbantartási tanácsok

Használat után tiszta vízben öblítsd!. A szemüveg tisztításához használj mikroszálas törlőkendőt vagy speciális spray-t.. Száraz, levegős helyen szárítsd!.

További ajánlatunk

Képek

Gyerek búvármaszk sznorkelinghez, XS (6-10 éves) - Easybreath
Gyerek búvármaszk sznorkelinghez, XS (6-10 éves) - Easybreath
Gyerek búvármaszk sznorkelinghez, XS (6-10 éves) - Easybreath

Videók

Vélemények

Betöltés...