Gyerek bakancs túrázáshoz MH500, vízhatlan, 28-39-es méret, kék, szürke

21 990 Ft

Túrázáshoz ösvényeken bármilyen időben.

A legtechnikaibb a termékválasztékban.Talpa kiválóan tapad, bőr, megerősített felsőrésze jó tartást biztosít, vízhatlan membránja pedig szárazon tartja a lábat.

Szín: Tengerészkék / Világoszöld
Méret: Méretválasztó

TERMÉKELŐNYÖK

Tapadás

Gumitalpa kiváló kompromisszum száraz vagy nedves talajon.

Vízhatlanság

Laboratóriumban tesztelt vízhatlan membrán.

Ütéscsillapítás

Újrahasznosított poliuretán ütéscsillapítás, kiváló kényelmet biztosít.

Könnyű súly

A bakancs 366 g 36-os méretben.

Jól tart

A félmerev felsőrész és a csat nagyon jól tartja a bokát.

Kopásállóság

Az összetevőknek és az illesztésnek köszönhetően a cipő nagyon tartós.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Talp tapadása

Cipőink talpa védjeggyel van ellátva. Ehhez olyan laboratóriumi teszteknek kell megfelelni, melyek különböző terepeken (sima, egyenetlen, száraz, nedves) mérik a cipő tapadását. A talp minőségét túrázóink valós körülmények között terepen, hegyvidéken tesztelik és értékelik.

Vízhatlansági teszt

Laboratóriumban és terepen is teszteljük a cipőt, hogy optimális vízhatlanságot és légáteresztést biztosítson. Először víz alá merítjük, hogy megvizsgáljuk, vannak-e légbuborékok a cipő felületén. Majd félig vízbe merítve, egy gépkar mozgatja a cipőt, a gyaloglást szimulálva: ekkor azt ellenőrizzük, hogy a cipő belseje tökéletesen száraz marad-e.Ennél a modellnél a teszt 8 km-el volt egyenértékű a fent említett körülmények között.

A vízhatlanság meghosszabbítása

A cipő vízhatlansága sokszor nem érvényesül a cipő szárának tetején beszivárgó víz miatt. Azért, hogy tovább száraz maradjon a lábfejed, javasolt vízhatlan kamásli viselete, amely védi a cipő szárát a víztől, de még a kavicsoktól és a homoktól is... Emellett évente néhányszor impregnáló spray használata is javasolt a vízhatlanság megújítására vagy a foltok ellen.

Milyen méretet válassz?

Túrázáshoz válassz a gyermek szokásos méreténél egy számmal nagyobbat. Azért, hogy kényelmes legyen a lejtőn lefelé, ne ütközzenek a lábujjak a cipő orrához. Javaslat: vágd le a körmeit és nézd meg, hogy a fűző vagy a tépőzár elég szoros-e, hogy ne csússzon a gyerek lába a cipő elejébe.

Vásárlási tanácsok

A próba során gyermeked mindkét cipőt vegye fel túrazoknira és állva is próbálja ki. Két ponton ellenőrizd, kényelmes-e a cipő: a saroknál és a rüsztnél! Figyelj arra, hogy sehol se szorítson a cipő a próba során! Fokozatosan szoktasd hozzá gyermeked lábát a cipőhöz, egyre hosszabb túrákon hordva a cipőt.Interneten kinyomtathatod a lábmérőt és ellenőrizheted a lábfej hosszát: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

KIVEHETŐ TALPBETÉT

Kivehető talpbetét a gyorsabb száradásért. Ortopédiai talpbetéttel is viselhető.

Környezetvédelmi víziónk

Tudatában vagyunk annak, hogy cselekednünk kell bolygónk védelme érdekében, ezért a Quechua elköteleződött a termékek környezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében. Ennél a terméknél újrahasznosított anyagot (PU) használtunk a talpbetét és a közbülső talp esetében, így csökkenteni tudjuk a környezeti hatást. Ez még nem elegendő, ezért azon dolgozunk, hogy a bakancs 100%-ban környezetbarát legyen.

A TERMÉKEK TERVEZÉSE: SZAKÉRTELMÜNK

A Quechua tervezőközpontja Passy-ban található, a Mont-Blanc lábánál, Haute Savoie régióban.
Ez a hely a legideálisabb arra, hogy csapatunk tagjai (designerek, mérnökök és termékmenedzserek) találkozzanak a kültéri sportok szerelmeseivel.
Kihasználjuk, hogy igazi túrázó termékeket gyárthassunk minden szakértelmünkkel.

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Alsó rész 50% Poliuretán, 50% Gumi (BR) Felsőrész 55% Bőr - Szarvasmarha - Hasított, 45% Poliészter Belső rész 100% Poliészter

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Nedvességtől védett, jól szellőző helyen tárolandó!

TESZTEK

A Lille-ben található Decathlon Sportslab laboratórium hozzájárul a Quechua termékek innovációjához és fejlesztéséhez.
4 téma köré csoportosul, ahol mindnek megvan a maga helye és technológiai eszköze:
Morfológia (a 3D analízisnek köszönhetően)
Mozgástudományok
Hőmérsékleti komfortzóna (a 4 klímakamrájával)
Viselkedési és érzékszervi tudományok

Jóváhagyta

Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Mérnökünk számos gyerekkel teszteltette a terméket a teljes fejlesztés során egészen a forgalomba hozatalig.

Mosási tanácsok

Kézzel mosandó

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK