Gyerek aláöltözet nadrág Keepwarm 900, fekete, sötétszürke

8 990 Ft

8584519

Hideg időben történő futballozáshoz tervezett Keepwarm 900 aláöltözet felső gyerekek számára.

Tökéletes védelmet nyújt a hideg ellen. Viselése -10° és 7°C között ajánlott; kiválóan elvezeti az izzadságot, hogy szárazon tartsa a bőrt.

Szín:

Fekete / Sötétszürke

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Meleg

Vastag, belül puha anyaga hőtartó.

Légáteresztés

A szabadalmaztatott i-soft technológia fokozott izzadságelvezetést biztosít.

Szabad mozgás

Szabása a lábak között szabad mozgást tesz lehetővé.

Bőrbarát

A lapos varrások csökkentik a bőrirritációt.

Leírás

A tervezőcsapat üzenete

Minden játékosnak képesnek kell lennie nagyon alacsony hőmérsékletben is edzenie. Ezért fejlesztettük ki ezt az aláöltözet nadrágot, amely egyszerre jó izzadságelvezető és megtartja a testhőt.

Hőtartás

A nadrág anyaga az alábbi anyagösszetételből készül: poliészter szál, amely biztosítja a nedvesség kivezetését, és poliamid szál a lágyabb tapintás érdekében. Ez a 2 összetevő elasztánnal társítva optimális kényelmet biztosít.Szabása lehetővé teszi a deréktáj védelmét a hideggel szemben.

i-Soft technológia

Az olasz partnereinkkel kifejlesztettük az i-Soft technológiát, aminek köszönhetően az aláöltözet varrások nélkül készül, melegen tart és jobb légáteresztést biztosít, mint elődei. Vastag, bolyhozott anyaga ellenére optimális izzadság-elvezetést biztosít. Az aláöltözet így tökéletes társad lesz játék közben akár hideg időben is, függetlenül attól, hogy milyen gyakorisággal vagy intenzitással szoktál sportolni.

Színválaszték

A Keepwarm 900-as aláöltözet felsővel teljes együttest alkot, mely véd a hideg ellen.

Új festési folyamat a környezeti hatások csökkentéséhez

A Dope Dye technológiát a poliészter szál esetében alkalmaztuk. A festékpigmentet közvetlenül a vegyülethez adjuk a szintetikus fonal elkészítése előtt. Segít csökkenteni a vizeket érintő környezeti hatásokat (fogyasztás és szennyezés), vannak festékek, amelyek megóvják a természetet.

ÖSSZEHASONLÍTÓ JELÖLÉS A TERMÉKEK KÖRNYEZETRE GYAKOROLT HATÁSÁRÓL

A termék környezetre gyakorolt hatásait különböző indikátorokkal számítjuk az életciklus egészére vonatkozóan. ABCDE jelölést alkalmazunk, így vásárlóink könnyen felismerhetik a legjobb környezetvédelmi teljesítménnyel rendelkező termékeket és összehasonlíthatják az azonos típusú termékeket (pólók, nadrágok, hátizsákok stb.). A Decathlon önként vállalta, hogy feltünteti termékei környezetre gyakorolt hatását. Honlap: Sustainability.decathlon.com
Magyarázó videó: https://youtu.be/8t63KkRwn_8

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 66% Polietilén-tereftalát (PET), 29% Poliamid, 5% Elasztán

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...