Gyerek aláöltözet felső Keepdry 500, hosszú ujjú, fekete

5 990 Ft

8641696

Tervezőcsapatunk a Keepdry 500-at a sport igényei szerint tervezte sportolók számára, akik határozott technikai igényekkel rendelkeznek.

A hőérzékenységtől függően 7 °C és 20 °C közötti hőmérsékleten ajánlott. A Keepdry 500 kivezeti az izzadtságot és hosszú ideig megtartja a test hőjét.

Szín:

Fekete / Sötétszürke

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Meleg

Ez az aláöltözet véd a hidegtől és fokozza a testhőszabályozást.

Légáteresztés

Anyaga elvezeti a nedvességet, szárazon tartja a bőrt és melegen a testet.

Bőrbarát

A varrás nélküli anyag csökkenti az irritáció esélyét.

Egyszerű használat

A hüvelykujjbújtató diszkrét. Igény szerint használhatod, nem lesz zavaró sportolás közben.

Szabad mozgás

A négy irányba rugalmas anyag szorosan illeszkedik.

Kopásállóság

A könyöknél megerősített, hogy csökkentse az ütés erejét az ütközések során.

Leírás

Méretek és szabás

Modellek magassága: FIÚ modellünk magassága 145 cm és a 12 éves méretet viseli. LÁNY modellünk magassága 147 cm és a 12 éves méretet viseli. Szabás: Testhezálló.
Hosszúság: Normál.
Ujjak hossza: Hosszú ujjú.

Miért egészséges és előnyös a test számára a technikai aláöltözet viselete?

Az aláöltözet egy szigetelő réteg a hő megtartásához. Felszívja és kivezeti a nedvességet, hogy szárazon tartsa a bőrt. Felszívja és kivezeti a nedvességet, hogy szárazon tartsa a bőrt. Hideg és meleg időben is hozzájárul a test természetes hőszabályozó folyamatához, hogy 37°C-on tartsa a test belső hőmérsékletét intenzív erőkifejtés során. Nagyon gyorsan szárad. Folyamatosan biztosítja az izzadság-kivezetést, hogy hosszabb ideig, kényelmesen tudj sportolni.

A tervezőcsapat üzenete

Azt a célt tűztük ki, hogy egy olyan terméket hozzunk létre, amely a leginkább megfelel a középhaladó játékosoknak. A meccs hevében a játék ritmusa felgyorsul és az intenzitása folyamatosan változik, nő. A ruházatnak extrán légáteresztőnek kell lennie, hogy szabályozni tudja a testhőmérsékletedet a játék legintenzívebb szakaszaiban. Az aláöltözet felsőnek nagyon jól kell tapadnia a bőrhöz, hogy felszívja majd kivezesse és ezáltal melegen tartsa a testet.

2022-ben a Keepdry termékek megújulnak

Már jól ismeritek ennek a termékcsaládnak a termékeit és kedvelitek minden előnyét.
Különféle sportokat űztök, de a Keepdry technikai aláöltözetet szívesen viselitek.
Ezért a 2022-es megújulás egy új, modernebb designt eredményezett, amely nyitottá tette minden sport felé.
Az új tervezés része a CO2-hatás csökkentése is, amit egy új festési eljárással értünk el.

Igényes kivitelezés minden sport szolgálatában

Az aláöltözetek erős technikai igénybevételnek vannak kitéve a labdarúgók által: változó intenzitású testmozgás és rövid szünetek, amikor könnyen megfázhatnak a játékosok. Különböző időjárási viszonyok között játszanak, rendkívül hideg és meleg időben egyaránt.
A tökéletes körülmények, hogy a fejlesztések és az anyagok által a legjobb technikai terméket alkossuk meg. Hatékonysága révén egy igazán nélkülözhetetlen darab sportoláshoz.

Hőérzet szabályozása

Az anyagösszetétel és a technológia segít megfelelően szabályozni a hőérzetet sportolás közben: megakadályozza a test túlhevülését, illetve csökkenti a meghűlés esélyét nyugalmi állapotban.Hogy a termék hatékony legyen, érintkeznie kell a bőrrel, mint egy második bőrréteg. A kötés szerkezete helyenként szorosabb, míg máshol lazább, hogy növelje a termék légáteresztő képességét és hozzájáruljon a testhőszabályozáshoz.

Technikai és használati tesztek

A termék izzadságelvezetését és hőtartását játékosokkal teszteljük.
Az eredmények alapján kétféle skála szerint ajánljuk őket: külső hőmérséklet és fizikai intenzitás. A klímakamrában végzett tesztek lehetővé teszik, hogy összehasonlítsuk a termék különféle tulajdonságait: mennyire tartja szárazon a bőrt, őrzi meg a testhőt és akadályozza meg a hidegérzet okozta vacogást.

Elsősorban Európában gyártott termékek

A Keepdry termékek elsősorban Európában készülnek. A varrásmentes szövésre specializálódott olasz és török szakértőkkel dolgoztunk együtt.

Miért válaszd ezt a környezettudatos módon készített terméket?

A fekete modell esetében új festési eljárást alkalmaztunk.
A Dope-Dyednak nevezett festési technológia során a szálakat a gyártásuk során festjük meg. Az a módszer jelentős mértékben csökkenti a CO2-kibocsátást és a vízfelhasználást (kb. 35%). Ezt a terméket választva, hozzájárulsz az ökológiai lábnyomod csökkentéséhez.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 63% Polietilén-tereftalát (PET), 34% Poliamid, 3% Elasztán

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...