Gyeplabda, sima felületű, 20 db

29 990 Ft
Egységár 1 499,50 Ft/darab

Gyeplabda mérkőzésekhez és edzésekhez nedves pályán.

Ideális labda kezdőknek és edzésre, homokos pályán és beltéren.

Szín:

Sárga

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Termékelőnyök

Labdaérintés

Lyukas PVC labda. Soft.

Sebesség

Sima felületű borítása révén jól tartja az irányt homokos pályán.

Technikai információ

Termék részletes leírása

Rotációs öntéssel készült, PVC. Lyukacsos. Sima felület.

Súly és átmérő

Súly: 160 g, Átmérő: 74,8 mm

Sportolóink hagyták jóvá

az Oranje-Rood (Hollandia) csapatkapitánya, Terrance Pieters - holland válogatott, a Kampong játékosa (Hollandia), Victor Charlet - a francia válogatott csapatkapitánya, a belga Waterloo Ducks játékosa , világkupa-győztes (2018, 2023) és Mattéo Desgouillons -francia válogatott, a belga Gantoise játékosa, részt vett a 2023-as világkupán.

Súly és átmérő, FIH szabvány

A Nemzetközi Gyeplabda Szövetség előírásai alapján a labda átmérője 71,3 és 74,8 mm között lehet, súlya pedig 156 és 163 g között. Léteznek "mini" labdák hagyományos mérettel, de kisebb súllyal kezdő gyerekek számára, valamint "street" labdák, amelyek sokkal kisebbek és könnyűek a kertben, az utcán vagy a házban való gyeplabdázáshoz.

Hogyan készült egy gyeplabda?

A gyeplabda teli vagy lyukacsos és műanyagból készül. A magas minőségű labdák közepe parafával vagy gumival töltött. A műanyag és a mag összetételétől függően változik a labda keménysége és a visszapattanás magassága. A labda felülete sima vagy lyukacsos.

Melyik labda milyen pályára való?

A sima felületű labda leginkább homokos pályára megfelelő. A sejtszerkezetes labda nedves felületen ideális, mivel jobban tapad a pályához és az ütő fejéhez, mint a sima labda.

Labda edzésekhez vagy mérkőzésekhez?

Az edzésekre szánt labdákkal ellentétben a meccslabdák hatékonyabbak az érintést, az iránytartást és a sebességet tekintve.

Tervező

Ezt a labdát szenvedélyes játékosokból álló termékfejlesztő csapatunk tervezte (termékmenedzserek, tervezők, mérnökök, modellgyártók, stylistok, prototípuskészítő és laboratóriumi technikusok, Jill Boon, Berta Bonastre, Laura Nunnink, Thomas Briels, Victor Wegnez és Victor Charlet és Mattéo Desgouillons.

Információ

A feltüntetett információk a gyártótól származnak, vagy a legyártott mintadarabok alapján szereztük be őket.

Koncepció és technológia

Összetétel

Penge 100% Polivinil-klorid (PVC)

TESZTEK

Labdáinkat laboratóriumban és valós körülmények között, játék során is teszteljük.

Jóváhagyta

Jill Boon (Belgium), Lucie Breyne (Belgium), Tiphaine Duquesne (Belgium), Judith Vandermeiren (Belgium), Berta Bonastre (Spanyolország), Manuela Urroz (Chile), Laura Nunnink (Hollandia), Esme Burge (Anglia), Thomas Briels (Belgium), Victor Wegnez (Belgium), Jacob Draper (Wales) Terrance Pieters (Hollandia), Mattéo Desgouillons (Franciaország) és Victor Charlet (Franciaország).

Vélemények

Betöltés...