Gyeplabda, ProSoft, sejtszerkezetes, fehér

5 590 Ft

Gyeplabda mérkőzésekhez és edzésekhez nedves pályán.

A sejtszerkezetes gyeplabda nagyon jó iránytartással rendelkezik nedves talajon.

Méret:

Méretválasztó
EGY MÉRET
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Termékelőnyök

Labdaérintés

Lyukas PVC labda. Soft.

Irányíthatóság

Kiváló iránytartás nedves pályafelületen a sejtszerkezetes felület révén.

Technikai információ

Termék részletes leírása

Rotációs öntéssel készült, PVC. Lyukacsos. A lyukacsos felület jó iránytartást biztosít nedves talajon.Soft

Súly és átmérő

Súly: 156 g, Átmérő: 71,3 mm

Súly és átmérő, FIH szabvány

A Nemzetközi Gyeplabda Szövetség előírásai alapján a labda átmérője 71,3 és 74,8 mm között lehet, súlya pedig 156 és 163 g között. Léteznek "mini" labdák hagyományos mérettel, de kisebb súllyal kezdő gyerekek számára, valamint "street" labdák, amelyek sokkal kisebbek és könnyűek a kertben, az utcán vagy a házban való gyeplabdázáshoz.

Hogyan készült egy gyeplabda?

A gyeplabda teli vagy lyukacsos és műanyagból készül. A magas minőségű labdák közepe parafával vagy gumival töltött. A műanyag és a mag összetételétől függően változik a labda keménysége és a visszapattanás magassága. A labda felülete sima vagy lyukacsos.

Melyik labda milyen pályára való?

A sima felületű labda leginkább homokos pályára megfelelő. A sejtszerkezetes labda nedves felületen ideális, mivel jobban tapad a pályához és az ütő fejéhez, mint a sima labda.

Labda edzésekhez vagy mérkőzésekhez?

Az edzésekre szánt labdákkal ellentétben a meccslabdák hatékonyabbak az érintést, az iránytartást és a sebességet tekintve.

Tervező

1891-ben alapította M. Allah Dita Pakisztánban. A sportág kezdeti szakaszában Dita számos olyan újítás mögött állt, amelyek a napjainkban ismert gyeplabdát alakították. Dita páratlan szakértelemmel olyan termékeket tervez, amelyek elősegítik a kreatív és hatékony játékot. Seve van Ass, Florent van Aubel és Martin Hâner is ezt a játékot játsszák!

Méret

NO SIZE |

Vélemények

Betöltés...