Gumiszalag fitneszhez, közepes ellenállású - 100-as

2 990 Ft
Egységár 1 573,69 Ft/M

8527897

Pilateshez. Kizárólag magánfelhasználásra, hobbi sportoláshoz.

Valamennyi izomcsoport fejlesztésére és nyújtására használható gumiszalag. Könnyen magaddal viheted bárhová, így soha nem maradsz le a napi edzésről.

Szín:

Sötétlila

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Sokoldalúság

Egyetlen kiegészítő a teljes testre kiterjedő gyakorlatok sokaságához!

Kis csomagméret

Könnyű súly, egyszerűen tárolható és szállítható: vidd magaddal bárhová !

Leírás

Vásárlói vélemények alapján továbbfejlesztett termék

Minden egyes vásárlói véleményt komolyan veszünk. Továbbá kapcsolatban állunk olyan edzőtermekkel is, amelyek termékeinket használják, és megosztják velünk tanítványaik visszajelzéseit. Ezen vélemények alapján módosítottuk a szalagot: immáron 20 cm-rel hosszabb, azaz 1,90 m hosszú.

Gumiszalag helyes használata

Bizonyos izomerősítő gyakorlatoknál ellenállást biztosít, így fokozva az edzés intenzitását, vagy az edzés előtti vagy utáni nyújtásnál nyújt hathatós segítséget. A nyújtáshoz kisebb, az erőnléti edzéshez pedig nagyobb ellenállás szükséges. A gumiszalagjaink közepét fehér vonallal jelöljük, hogy segítsen a pozícionálásban.

A szalag ápolása

A gumikötél élettartamának meghosszabbítása érdekében íme néhány javaslat:
- Minden használat után óvatosan tisztítsd meg nedves ruhával és langyos vízzel. - Időnként szórj rá egy kis hintőport. - Tárold fénytől védett helyen, hőforrástól távol, ideális esetben 30°C alatti hőmérsékleten. - Kerüld az autóban való tárolását, ahol a nagy hőmérséklet-ingadozás károsíthatja.

Súly

0.09 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Gumis pánt 100% Gumi

Tárolási tanácsok

Tiszta, száraz helyen tárold (nem kültéren). Ne tárold hőforrás közelében !

Tesztek

A gumiszalag minőségének biztosítása érdekében számos tesztet végeztünk. Emellett fontosnak tartjuk kiemelni, hogy ezek a termékek tanúsított és káros anyagoktól mentes anyagokból készülnek.

Vélemények

Betöltés...