Gumiszalag fitneszhez, 100-as, 3 kg, közepes ellenállású, bordó

2 990 Ft
Egységár 1 573,68 Ft/M

Pilateshez. Kizárólag magánfelhasználásra, hobbi sportoláshoz.

Dolgozz az egész testeden és variáld az intenzitást a számodra megfelelő ellenállású gumiszalaggal: gyenge (2 kg), közepes (3 kg), vagy erős (4 kg).

Szín: Sötétlila
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

TERMÉKELŐNYÖK

Sokoldalúság

Egyetlen kiegészítő a teljes testre kiterjedő gyakorlatok sokaságához!

Kis csomagméret

Könnyű súly, egyszerűen tárolható és szállítható: vidd magaddal bárhová !

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

A ti tanácsaitoknak köszönhetően javítani tudtunk a gumiszalagon

Az általatok leírt észrevételek, valamint a csoportos órákon tett megfigyeléseink alapján megnöveltük a gumiszalag hosszát: A szalag immáron 190 cm hosszú, 20 cm-rel hosszabb, mint korábban. Szélessége továbbra is 7,6 cm, vastagsága pedig 0,55 mm.

Köszönjük a segítségeteket ! :)

MILYEN GYAKORLATOKAT VÉGEZHETEK?

Nem tudod milyen gyakorlattal kezdd, vagy hogy milyen a helyes testtartás? Nézd meg az alábbi linket: (Másold ki, majd illeszd be a böngészőbe)
https://contents.mediadecathlon.com/s840198/k$adc4f158789740ac9699d6476e2df3fb/pilates%20band.webp

Ez egy ingyenes plakát, amely letölthető okostelefonra, és könnyen kinyomtatható. Képzett edzőkkel együttműködve fejlesztettük ki, tucatnyi gyakorlatot találsz, amelyekkel az egész testedet megdolgoztathatod a pánt segítségével.

Miért használj gumipántot ?

A gumipántok használata növeli a hatékonyságot, kíméli az ízületeket.
Az ellenállás a teljes gyakorlat során fokozatos marad: minél jobban nyújtod, annál nagyobb lesz az ellenállás. Variáld az edzések intenzitását úgy, hogy a szalag hosszát és a mozdulatok kiterjedését változtatod. Ezzel a szalaggal széleskörű gyakorlatok elvégzésére lesz lehetőséged !

Apró trükkök

Javasoljuk, hogy gyenge vagy közepes ellenállású gumiszalaggal melegítsd be, majd egyel erősebb ellenállással folytasd (közepes vagy erős). Ezzel minőségi edzést végezhetsz!
A megfelelő testhelyzet felvételében segít a gumiszalag közepén található fehér vonal.

A FELHASZNÁLÓ TANÁCSA

A sérülések elkerülése érdekében fontos a fokozatosság az edzésben. Ezért két különböző erősségű gumiszalagot javaslunk, egy gyengét a bemelegítéshez és egy erősebbet az edzéshez. Végül ne feledd, hogy a gumi egy érzékeny fogyóeszköz. Növelheted a termék élettartamát, ha nem nyújtod az eredeti hossz kétszeresére. Amennyiben cipőben szeretnél edzeni, a textil szalagot javasoljuk.

KARBANTARTÁSI ÉS TÁROLÁSI TANÁCSOK

Az szalag élettartamának meghosszabbításához javasoljuk: - Óvatosan tisztítsd meg langyos vízzel és nedves ronggyal - Néha hintsd meg hintőporral - Fénytől védett helyen, hőforrástól távol tárold!

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Gumis pánt 100% Gumi

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Az erőkifejtés utáni megkönnyebbülés. Tiszta, száraz helyen tárold (nem kültéren). Ne tárold hőforrás közelében !

TESZTEK

A gumipánt minőségének biztosítása érdekében számos tesztet végeztünk. Emellett fontosnak tartjuk kiemelni, hogy ezek a termékek tanúsított és káros anyagoktól mentes anyagokból készülnek.

Jóváhagyta

Reméljük, számodra is.

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK