Árcsökkentés
Gyerek fitnesz görkorcsolya - FIT 3
Gyerek fitnesz görkorcsolya - FIT 3
Gyerek fitnesz görkorcsolya - FIT 3
Gyerek fitnesz görkorcsolya - FIT 3
Gyerek fitnesz görkorcsolya - FIT 3
Gyerek fitnesz görkorcsolya - FIT 3
Gyerek fitnesz görkorcsolya - FIT 3
Gyerek fitnesz görkorcsolya - FIT 3
Gyerek fitnesz görkorcsolya - FIT 3
Gyerek fitnesz görkorcsolya - FIT 3

Gyerek fitnesz görkorcsolya - FIT 3

16 990 Ft
Csökkentett ár Eredeti ár: 19 990 Ft

8739812

Ezt az állítható görkorcsolyát sportrajongó csapatunk fejlesztette ki 3 méretben (29-38). A görkorcsolya hűséges társad lesz a több kilométeres utakon.

Egysoros görkorcsolya, amely segíti gyermekedet a gurulás megtanulásában. A tökéletes választás, hogy átélje a görkorcsolyázás nyújtotta szabadságérzetet!

Szín:

Világosszürke

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Kényelem

A kivehető cipő és talp szivacsból készült a kényelem érdekében.

Kiváló menetélmény

Kompozit sínrendszer és ABEC 3 csapágyak a gördülés élményéhez.

Jól tart

Tripla összehúzórendszer: fűző, csat és tépőzár a láb tartásához.

Állítható

Nő a lába, és vele együtt a görkorcsolyája is! 4 méretre állítható görkorcsolya.

Tapadás

Gumikerekek és gumifékek a csúszásmentes gördüléshez és a hatékony fékezéshez.

Leírás

Biztonsággal kapcsolatos tanácsok

Mi a teljes körű védelmet javasoljuk: sisak, könyök-, térd- és csuklóvédő. Végül is, az a testrész, amelyre esik… közel se véletlenszerű.

1 görkorcsolya = 4 méret. Hogyan működik a szabályzórendszer?

A szabályozás 3 lépésben történik:
1. Húzd fel a kart! 2. Húzd a cipő elejére! 3. Zárd vissza a kart!
A szabályozórendszernek köszönhetően a görkorcsolya több szezonon át használható. Hogy a kényelmes legyen a gyerekeknek, fontos a megfelelő görkorcsolya kiválasztása: ne legyen se túl nehéz (nem elég erősek hozzá), se túl nagy (a gyerek lába csúszkálni fog a korcsolyában, ami helytelen testtartáshoz vezet, és megnehezíti az irányítást).

Miért kényelmes a FIT 3 gyerek görkorcsolya?

Kényelmes félkemény cipő, habszivaccsal megerősítéssel. A cipő szellős mesh anyaga rendkívül hatékonyan szívja fel a nedvességet, így a láb sokáig száraz maradhat a cipőben. Egyszerű és hatékony rögzítőrendszerének köszönhetően könnyen felvehető: felül megerősített csat a pontos beállításhoz, tépőzár a bokánál a sarok jó megtartásához a cipőben. Rugalmas fűzőkkel 29/32 és 32/35-ös méretben, hagyományos fűzőkkel 35/38-as méretben.

Hogyan biztosítja a FIT 3 görkorcsolya a hatékony gördülést és fékezést a gyerekek számára?

A kompozit sínrendszer sokkal könnyebb és megkönnyíti a tanulást: kényelmes gördülést biztosít. Az ABEC 3 csapágyakra szerelt 70 mm-es és 80A keménységű kerekek kellemes gördülési élményt és könnyű kezelhetőséget garantálnak. A klasszikus gumibetétes fékek akár a jobb, akár a bal korcsolyára is felszerelhetők. Csere fékbetét kapható az áruházban.

Gumikerék és gumifék: Milyen előnyei vannak a műanyag fékekkel szemben?

A műanyag fékkel ellentétben, amely csúszik és nem fejt ki igazi fékhatást, a gumi jobban tapad: a lendületvételnél megcsúszás nélkül biztosítja a gurulást és a hatékony fékezést. Ráadásul a gumi tartósabb, mint a műanyag. Az Oxelo csapata változatlanul elkötelezett a biztonság kérdésében, függetlenül attól, hogy milyen szintű a gyermek technikai tudása. Épp ezért azt választottuk, hogy minden gyerek görkorcsolyára gumiból készült kerék és fék kerüljön a PVC helyett.

Hogyan hosszabbítható meg a kerekek élettartama?

Egyes kerekek, attól függően, hogy a görkorcsolya melyik részén helyezkednek el, gyorsabban használódnak el. Rendszeres időközönként bátran cseréld meg egymással a kerekeket.
Amikor a kopás mértéke eléri a kerék belsejében lévő 7 látható kör közül az elsőt, itt az ideje, hogy a kerekeket valóban lecseréld.

Milyen kerekekkel szerelt a FIT 3 ?

A FIT3 görkorcsolyák 70 mm-es kerekekkel kaphatók. A 32/35 és 35/38 méretekre akár a 76 mm-es világító kerekeket is felteheted, amelyeket megtalálsz az áruházakban vagy online.

Szeretnéd megjavítani a görkorcsolyádat vagy elvégezni rajta a karbantartást?

A fékek, a különböző méretű kerekek (még a világító kerekek is) vagy a megfelelő méretű csavarok megrendelhetők a Decathlon áruházak műhelyszolgáltatásánál és az internetes oldalunkon. Mindezek az alkatrészek nagyon könnyen felszerelhetők. Bátran tekintsd meg a YouTube Oxelo oldalán található tanácsainkat és oktatóanyagainkat: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Jótállás

1 év, kivéve a kopó alkatrészekre (kerekek/csapágyak és fékek)

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET) Felsőrész 50% Poliuretán, 50% Polietilén-tereftalát (PET) ILS cipő 100% Polipropilén Kerekek 50% Poliuretán, 50% Polipropilén ILS szár 100% Polipropilén Alsó rész 100% Hőre lágyuló poliuretán Csatok 50% Hőre lágyuló poliuretán, 30% Polikarbonát, 20% Poliamid 6.6

Tárolási tanácsok

Szobahőmérsékleten, száraz helyen tárolandó. Használat után ne szárítsd hőforrás közelében vagy nyílt láng mellett!

Használatra vonatkozó korlátozások

EN 13843 B szabvány (max. 60 kg). Skateparkban nem használható.

Vélemények

Betöltés...