Gördeszka lap 8,5", kompozit - DK900 FGC

29 990 Ft

A DK900 8,5" FGC gördeszka lap olyan haladó szintű deszkások számára készült, akik hajlamosak sok deszkát eltörni, vagy a lehető legjobb popot keresik.

Az FGC szerkezet 5 réteg FSC kanadai juharfából és 2 üvegszálas rétegből áll. Az eredmény: vékonyabb, de kétszer ellenállóbb lap egy hagyományos 100% juharfa laphoz képest.

Méret:

Méretválasztó
8,5
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Termékelőnyök

Tartós használat

Az FGC szerkezet: kétszer erősebb, mint egy hagyományos 100% juharfa lap.

Felpattanás

Az FGC szerkezet gondoskodik a jó és tartós popról.

Ütésállóság

A nose és a tail fokozottan ellenálló az ütésekkel szemben. Ideális skateparkba.

Kezelhetőség

Hangsúlyosabb konkávval rendelkezik, mint a 100% juharfa lapjaink.

Sokoldalúság

„Popsicle” forma utcai deszkázáshoz és az ívekhez (rámpa/bowl).

Képek

Gördeszka lap 8,5", kompozit - DK900 FGC
Gördeszka lap 8,5", kompozit - DK900 FGC
Gördeszka lap 8,5", kompozit - DK900 FGC
Gördeszka lap 8,5", kompozit - DK900 FGC
Gördeszka lap 8,5", kompozit - DK900 FGC
Gördeszka lap 8,5", kompozit - DK900 FGC
Gördeszka lap 8,5", kompozit - DK900 FGC
Gördeszka lap 8,5", kompozit - DK900 FGC
Gördeszka lap 8,5", kompozit - DK900 FGC

Technikai információ

Az FGC szerkezet: Fiber Glass Composite

A Decathlon Skateboarding ezt az új kompozit konstrukciót 5 réteg FSC tanúsítvánnyal rendelkező kanadai juharfából és 2 réteg fonott üvegszálból tervezte, epoxigyantával préselve.
Ez az új szerkezet olyan lapot eredményezett, amely kétszer jobban ellenáll a törésnek, mint a klasszikus 7 rétegű juhar szerkezet.
Könnyebb, jobb a "popja" (pattintás), és strapabíróbb, mint egy 100%-os juhar lap.

Deszka méretei

Hossz: 819,5 mm / 32,24"
Szélesség: 216 mm (8,5")
Tengelytáv (wheel base) : 364 mm (14,33")
Orr hossza : 180 mm / 7,08"
Tail hossza: 169 mm / 6,65"
Konkáv típusa: közepes/jelentős

Mennyi a DK900 8,5" gördeszka lap tömege?

1339 g (7 lap átlaga)

Minden préselés alkalmával csak egy deszka készül

A juharfa deszkák lapjait egyesével, hidegen préselik. Ez azt jelenti, hogy minden formába csak egy deszka kerül préselésenként. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy garantáljuk a nyomás optimális eloszlását, és hogy ugyanazon modellek esetén a deszkák pontosan ugyanolyan alakúak legyen, ugyanolyan konkávval. Egy előny azoknak, akik egy adott formájú gördeszkát szeretnek használni.

Milyen méretű deszkát válasszunk?

A gördeszkát elsősorban a szélessége alapján választják. Minél keskenyebb a deszka, annál jobban kezelhető (ideális kezdőknek és kisebb testalkatúaknak). Minél szélesebb, annál biztonságosabb és stabilabb a figurák utáni leérkezésnél, leginkább rámpákhoz vagy nagyobb modulokhoz használható. A méretek hüvelykben (inch) értendők. 1 hüvelyk = 2,54 cm.
A hossz és a tengelytáv (Wheelbase) is jelentős hatással van a deszka kezelhetőségére és stabilitásra.

FSC tanúsítvány

Az általunk használt fa FSC (Forest Stewardship Council) tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a tanúsítvány garantálja, hogy az erdőgazdálkodás során óvják a biológiai sokféleséget, előnyösen hat a helyi emberek és munkavállalók életére, valamint biztosítják az erdő gazdasági életképességét.

Hogyan teszteljük termékeinket?

Deszkáinkat laboratóriumban teszteljük. A tesztek segítségével az európai előírásoknak megfelelő deszkákat készíthetünk, emellett terheléses teszteket is végzünk. A laboratóriumi teszteket gyakorlati tesztek egészítik ki, amelyek közül némelyek mérhetők, míg mások a tesztelők benyomásain alapulnak, akik komoly igénybevételnek teszik ki a terméket. Ehhez arra a lelkes és igényes nagyköveteinkre támaszkodunk.

Koncepció és technológia

Összetétel

Penge 70% Fa, 30% Üvegszál

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Száraz, hűvös és nedvességtől védett helyen tárolandó. A deszkát soha ne érje víz, és ne tárold párás helyen, például télen a gépjármű csomagtartójában.

TESZTEK

Deszkáinkat laboratóriumban teszteljük. A tesztek segítségével az európai előírásoknak megfelelő deszkákat készíthetünk, emellett terheléses teszteket is végzünk. A laboratóriumi teszteket gyakorlati tesztek egészítik ki, amelyek közül némelyek mérhetők, míg mások a tesztelők benyomásain alapulnak, akik komoly igénybevételnek teszik ki a terméket. Ehhez arra a lelkes és igényes közösségre támaszkodunk, amelynek tagjai a Decathlon értékeit képviselve, szerte a világban végzik munkájukat.

Jóváhagyta

A termék tesztelését és jóváhagyását a Decathlon munkatársai és technikai partnerei közreműködésével végeztük. Olyan deszkásokról van szó, akik a Decathlonnál végzik munkájukat szerte a világban, és mindannyian osztoznak a gördeszkázás iránti szenvedélyben. Edouard Damestoy, Vert Ramp (Félcső) világbajnok, 2022 eleje óta működik együtt a Decathlon Skateboardinggal a DK900 FGC lapjaink fejlesztésén.

Mosási tanácsok

Nem mosható

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...