Kifutó
Golf nadrágszoknya WW500, fekete
Golf nadrágszoknya WW500, fekete
Golf nadrágszoknya WW500, fekete
Golf nadrágszoknya WW500, fekete
Golf nadrágszoknya WW500, fekete
Golf nadrágszoknya WW500, fekete
Golf nadrágszoknya WW500, fekete

Golf nadrágszoknya WW500, fekete

8 990 Ft −16%
7 490 Ft
*2022. 07. 28.-től, a készlet erejéig

8615379

Golfrajongó csapatunk golfozók számára, meleg időjáráshoz (>20 °C) tervezte a nadrágszoknyát.

És ha a lendítésnél felhúzódik a szoknya? Ne aggódj emiatt. Csapatunk úgy alakította ki a szabásmintát, hogy a modellhez egy rövidnadrágot is tervezett és hátul megnövelte a szoknya hosszát.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Könnyű súly

Az anyagot a kényelmes és könnyed viselethez választottuk.

Szabad mozgás

Rugalmas anyagok a kényelmes és zavartalan mozgáshoz.

Izzadság-elvezetés

Jó izzadságkivezetés, száraz viselet.

Leírás

Modellezőnk, Audrey megosztja velünk a részletekben rejlő különbséget.

„A szoknya anyagául lágy és könnyű textilt választottunk. Úgy döntöttünk, hogy a derékrészhez olyan anyagot használunk, amelyik jobb tartást biztosít és kiemeli az alakot. A szoknya gumírozott derékrésze is ezt a célt szolgálja. Végül, hátul hosszabbra alakítottuk a szoknyát, hogy az ne húzódjon fel célzás közben."

Tervezőnk, Lea elmagyarázza, miért alakítottunk ki két zsebet a szoknyán.

„A szoknya két hátsó zsebében elférnek a kiegészítők. Úgy döntöttünk, hogy a nadrágszoknya elejére nem teszünk zsebeket, megőrizve a modell rendkívül könnyed és elegáns megjelenését.”

Inesis, a gondos tervezés

Termékeink fejlesztésénél arra törekszünk, hogy minden golfozó számára kényelmes legyen a játék. Szenvedélyes golfozókból álló csapatunk minden INESIS termék tervezésénél figyelembe veszi a felhasználók eddigi megfigyeléseit és észrevételeit, hogy a golfozás mindig öröm legyen a számodra.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Külső réteg - Fő anyag 89% Poliamid, 11% Elasztán Belső réteg - Elsődleges bélés 65% Poliamid, 35% Elasztán Zseb 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tesztek

Célunk a legjobb termékminőség biztosítása. Ennek érdekében forró égövi környezetben, golfozók közreműködésével a Fülöp-szigeteken teszteltük a terméket. A játékosok segítségével kiválaszthattuk számodra a kényelmes golfozáshoz megfelelő anyagokat.

Jóváhagyta

Tervezőcsapatunk székhelye Észak-Franciaországban, az Inesis Golf Parkban található. Az év minden szakában tervezőink szép, egyszerű és technikai termékek kigondolásán és fejlesztésén fáradoznak. A gyakorlatban kemény próbáknak vetjük alá a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy csak a mindennapi életben előforduló, valódi körülmények között végzett tesztek biztosíthatják számunka a folyamatos fejlődést.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...