Futball-labda F950 5-ös méret, FIFA QUALITY PRO, hőragasztott, sárga

14 990 Ft

8619235

A FIFA QUALITY PRO minősítéssel rendelkező F950 kiváló választás edzésekre és mérkőzésekre egyaránt, megfelel a legmagasabb szintű meccsekre is.

A megbízhatóság, a legmagasabb szintű technikaiság és az elérhetőség ösztönözte tervezőcsapatunkat a mindennapokban. A munkánk középpontjában a játékélmény és a stabil iránytartás állt.

Szín:

Neon zöld

Méret:

Méretválasztó
5
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Tartós használat

Laminált belső, hőragasztott szerkezettel.

Tartósan felfújt állapotban marad

A laminált latex belső garantálja a nyomástartást.

Stabil röppálya

Hőragasztott labda 12 TPU mikroszálas, dombormintás paneles külső borítással.

Felpattanás

Felpattanása megfelel a labdarúgás nemzetközi irányelveinek.

Labdaérintés

5 mm vastag szivaccsal készült borítás az optimális kényelem érdekében.

Leírás

Jellemző

A FIFA Quality Pro labda hőragasztásos (varrásmentes) technológiával készült, mely egyenletesebb gömbformát biztosít a labdának és pontosabb lövéseket eredményez. A technológia ráadásul vízlepergetést is biztosít esőben történő játék során. Végül, a tökéletes gömb forma eléréséhez laminált labdabelsőt választottunk (ragasztott szövet csíkokkal).

Stabil iránytartás

Tudjuk, hogy a stabil iránytartás nagyon fontos, főleg a hosszú labdák és a rúgások esetében a kapusok számára. Hagyományosan 32 panelből áll a labdák külső borítása, az F950 modellt azonban 12 egyforma lappal terveztük. Ráadásul ez a 12 hőragasztott lap mikrocsíkozású és egy mikroszálas szövetet tartalmaz. Ez javítja a stabilitást a levegőben és ezáltal kényelmesebbé teszi a játékhoz.

Exkluzív Kipsta koncepció

Tudjuk, hogy a mérkőzéseken a különbségek a részletekben rejlenek. Ezért szerettük volna, hogy az F950 egy nagyon megbízható futball-labda legyen. Kiemelt figyelmet fordítottunk a stabil iránytartásra és a játékélményre. Ehhez többféle borításszerkezetet teszteltünk és azt választottuk, amelyik a legjobb eredményeket érte el. Ez a 12 paneles koncepció dombornyomott csíkokkal ötvözve egyedülálló a Kipsta márkánál.

FIFA QUALITY PRO minősítés

Annak érdekében, hogy válaszolhassunk a labdarúgó-mérkőzések igényeire, a laboratóriumban számos tesztet hajtottunk végre. Valamennyi tesztről alább olvashatsz.

Súly

A labda tömege 420 és 445 g között változik (5-ös méret), megfelel a FIFA hivatalos előírásainak. FIFA Quality Pro minősítés.

Labda kerülete

A labda mérete 68,5-69,5 cm (5-ös méret), megfelel a FIFA hivatalos előírásainak. FIFA Quality Pro minősítés.

Valóban kerek labda?

Formateszt:
A mért átlag ingadozása: maximum 1,5% (FIFA QUALITY PRO minősítés).
4500 ponton megmérjük a labda szferikusságát és megvizsgáljuk az eltéréseket.
1,5%-nál magasabb érték esetén (FIFA QUALITY PRO szabvány) mérnökeink azon dolgoznak, hogy javítsanak ezen az eredményen annak érdekében, hogy a labda visszapattanása egyenletes legyen.

Nyomástartásra vonatkozó teszt

Nyomástartásra vonatkozó teszt: Felfújjuk a labdát az előírt nyomásig (0,8 bar).
72 óra alatt a labda maximum 15%-ot veszíthet a nyomásból, azaz 0,1 bart (FIFA QUALITY PRO tanúsítvány). A labda nyomása tehát 72 óra elteltével körülbelül 0,7 bar kell legyen. Ez azt jelenti, hogy normális jelenség, ha a labda néhány nap elteltével veszít a nyomásából.

Vízfelszívás

Vízfelvételre vonatkozó teszt:
Laboratóriumban valós játékkörülményeket szimulálunk esős időben oly módon, hogy a labdát 2 cm vízben 250 nyomásból és pörgetésből álló tesztnek vetjük alá.
A teszt végén a labda nem szívott fel több vizet, mint az eredeti súlyának 10%-a (FIFA QUALITY PRO tanúsítvány). Ez az egyik előnye a hőragasztott technológiának. A vízfelvétel mértéke alacsonyabb, mint a géppel és kézzel varrt labdák esetében.

Felpattanás

Felpattanási teszt:
Minden labdát tízszer ejtettek le egy acél lapra 2 m-es magasságból. A felpattanás 135 és 155 cm között változik, max. 10 cm eltéréssel a legmagasabb és a legalacsonyabb visszapattanás között.

Teszteredmények

A legjelentősebb teszt során, amit ezen a labdán végzünk, egy géppel lőjük ki. Ellenáll 2500 50 km/h erősségű lövésnek 2,5 m távolságból egy döntött felületű betonlapra.
Ezzel a teszttel az alábbiakat vizsgáljuk:
- a labda általános állapota: a varrásoknak ellenállónak kell lenniük a teszt során.
- körkerülete : maximum 1,0 cm-rel nőhet meg.
- szferikussága: maximum 1,5%-os eltérés megengedett.
- nyomása : a labda maximum 10,0%-t veszíthet a nyomásából.

És te mit gondolsz róla?

A véleményed elengedhetetlen és lehetővé teszi számunkra, hogy termékeinket folyamatosan fejlesszük. Előre is köszönjük, hogy megosztod velünk a tapasztalataidat.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Külső burok 100% Poliuretán Lap/rétegek 70% Gumi - Sztirol-butadién - Latex, 30% Polietilén-tereftalát (PET) Belső réteg - Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Ne ereszd le teljesen a labdát, mert kárt tehet az illesztésekben és ezáltal csökken a tartóssága. Használat után száraz helyen tartandó.

Használatra vonatkozó korlátozások

Ne ereszd le teljesen!

Tesztek

Megfelel a nemzetközi szövetségek legszigorúbb szabványainak. FIFA QUALITY PRO tanúsítványt kapott.

Jóváhagyta

Megfelel a FIFA PRO előírásoknak, melyek a legszigorúbbak a futball-labdák koncepciót illetően.

Karbantartási tanácsok

Nedvesítsd meg a tűt!.

Vélemények

Betöltés...