Férfi vitorlás polár Sailing 100, hőtartó, tengerészkék, khaki

8 990 Ft −22%
6 990 Ft
*2023. 01. 14.-től, a készlet erejéig
8643561

Környezetbarát módon tervezett, meleg polár felső hajózáshoz és vitorlázáshoz hideg időben (7°C és 10°C között).

Környezetbarátabb polár anyag újrahasznosított poliészterből. A magas gallér hozzájárul a hőtartáshoz, véd a hidegtől, mégis könnyű.

Szín:

LAUREL ZÖLD

Méret:

Méretválasztó
Ismerd meg az Ecodesign-t!

Termékelőnyök

Meleg

Hőszigetelő, bolyhozott belső és külső anyag (240g/M²). Magasított gallér.

Légáteresztés

Poliészter szövet: átereszti a test által termelt párát.

Lágy tapintás

Bolyhozott, puha polár belső.

Zsebek

2 cipzáras zsebbel.

Könnyű karbantartás

Nem gyűrődik, mosógépben 30°C-on mosható, gyorsan szárad.

Súly

450 g az L-es méret | Anyag sűrűsége: 240 g/m2

Eco design

A termék 100% újrahasznosított polárból készült.

Technikai információ

Polár előnye

A polár anyag textúrája révén közrefog egy levegőréteget; ez a réteg tartja melegen a testet természetes szigetelő hatása révén. A levegőréteget a bolyhozott, hurkolt anyag zárja magába. Ennek köszönhetően puha és hőtartó.
Az anyagot laboratóriumban teszteltük 7 és 10°C közötti hőérzet esetére. A szél fokozhatja a hidegérzetet, ezért javasoljuk, hogy vegyél fel rá szélálló és vízálló kabátot, ha szükséges.

Gallérja melegen tart

A gallér a nyak felső részéig ér, hogy segítse a testhő megtartását.Pontosan illeszkedik, hogy a szél ne fújjon be.

Mi is valójában az újrahasznosított poliészter?

A műanyag palackok vagy textíliák újrahasznosításával a poliészter előállításához, csökkentjük a kőolajforrások felhasználását, miközben megőrizzük az anyag tulajdonságait.
Tudjuk, hogy még sok munka vár ránk a környezeti hatás csökkentése érdekében, ezért eltökélt szándékunk, hogy további erőfeszítéseket tegyünk a változásért.
Termékeink környezetbarát tervezésével kapcsolatos kötelezettségvállalásainkat a developpement-durable.decathlon.com oldalon találod.

Hogyan válassz méretet?

Kellően bő szabása szabad mozgást tesz lehetővé vitorlázás közben.
Viselheted egy pólón vagy egy kabát alatt. Válaszd a szokott méretedet.

Mit jelent egy termék légáteresztő-képessége és a RET-index, amellyel mérhető?

A polár légáteresztő, mivel hagyja távozni a testpárát (az izzadságot). A légáteresztés mértékét a RET-index mutatja meg (az ISO 11092 szabvány szerint). Minél kisebb a RET-index értéke, annál inkább légáteresztő a szövet. 6-9 közötti RET: rendkívül légáteresztő, 10 és 13 között: fokozottan légáteresztő, 14 és 17 között: légáteresztő, 18 és 20 közötti RET: kis mértékben légáteresztő, 20-nál magasabb RET-érték: nem légáteresztő. RET < 12

Újrahasznosított poliészterrel a környezet megóvásáért

A műanyag palackok vagy textíliák újrahasznosításával a poliészter előállításához, csökkentjük a kőolajforrások felhasználását, miközben megőrizzük az anyag tulajdonságait. A klímaváltozás és az erőforrások kimerülése által támasztott kihívásokat felismerve, a DECATHLON csapatainak célja, hogy új termékeink 100%-át környezetbarát módon tervezzük, ezáltal csökkentsük a környezetre gyakorolt ​​hatásunkat.

Mit jelent a Dope Dyed festési eljárás?

A szövetek festése nem csak sok vizet igényel, hanem sok szennyvizet is termel. Az ebből eredő környezeti hatás csökkentése érdekében a szövetszálakat már a gyártás során, úgynevezett Dope-Dyed eljárással festjük meg.
A szövetszálak ilyen módon történő festésével a környezeti terhelés az előző modellhez viszonyítva a felére csökken, mivel ezáltal jelentős mennyiségű vizet tudunk megspórolni.

Súly

0.45 kg

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Zseb 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek

KÖRNYEZETI HATÁS

co2-impact-cover
A termék ökológiai lábnyoma :
8,02 kg CO2e
1 kg CO2e 5 km megtételét jelenti egy benzinüzemű autóban (az ADEME Carbone© bázisa szerint).
Mit jelent a karbonlábnyom? Minden termékünk környezeti hatását felmérjük. Az életciklusuk minden szakaszában: a nyersanyag kitermelésétől a feldolgozóüzembe való szállításon, az átalakításon, a gyártáson, a késztermék szállításán keresztül a felhasználásig és az életciklus végéig. Tudj meg többet
environmental-score-cover
A termék környezetvédelmi besorolása: D
environmental-score
Mi az a környezetvédelmi besorolás? A termék értékelése A és E jelölés között, amely lehetővé teszi az azonos kategóriájú modellek környezeti hatásainak összehasonlítását. Figyelembe veszi a termék környezetre gyakorolt hatását a gyártástól az élettartam végéig. Pl. üvegházhatású gázok kibocsátása, a természeti erőforrások kimerülése, a levegő és a víz terhelése. Tudj meg többet