Ecodesign
Férfi UV-szűrős póló, hosszú ujjú - Sailing 500
Férfi UV-szűrős póló, hosszú ujjú - Sailing 500
Férfi UV-szűrős póló, hosszú ujjú - Sailing 500
Férfi UV-szűrős póló, hosszú ujjú - Sailing 500
Férfi UV-szűrős póló, hosszú ujjú - Sailing 500
Férfi UV-szűrős póló, hosszú ujjú - Sailing 500

Férfi UV-szűrős póló, hosszú ujjú - Sailing 500

9 990 Ft

Hosszú ujjú, UV-szűrős felső, amely a vízen és a szárazföldön is véd az UV-sugaraktól. Egyszerű, mégis technikai termék.

Követi minden mozdulatodat! Termékelőny: kényelmes anyag, a törzsön varrások nélkül, véd a Naptól, strapabíró és kivezeti a nedvességet.

Szín:

Fehér

Méret:

Méretválasztó
Ismerd meg az Ecodesign-t!

Előnyök

Napvédelem

50+ faktoros védelmet nyújtó szövete az UV-sugarak min. 95%-át kiszűri.

Izzadság-elvezetés

Anyaga felszívja és kivezeti az izzadságot.

Gyors száradás

Anyagának köszönhetően gyorsan megszárad.

Kopásállóság

Jól ellenáll a súrlódásnak.

Eco design

A szövet fonalait azok gyártása során festettük szálfestéses eljárással.

Leírás

Kényelmes kialakítás

Kevés varrással készült, hogy csökkentse a súrlódást és a bőrirritációt. Szabása bő, mint egy klasszikus, hosszú ujjú felsőé, hogy ne tapadjon a bőrre, amikor nagyon meleg van és, hogy kényelmesebb legyen benne a mozgás navigálás közben.

Természetes napvédelem

Hozzáadott vegyi anyag nélkül is véd a naptól az alábbi 3 technológiának köszönhetően:
- felhasznált szálak (összetétel és néhány technikai jellemző)
- kötési pontok (a szálak feszülése és kötésének módja)
- a használt fonalak sötét színe (minél sötétebb, annál hatékonyabb), de a fehér szín UPF 50+ védelmet nyújt. Minden termék vizesen és szárazon is biztosítja az UPF50+ védelmet.

Környezettudatos kialakítás

A termék poliamid és polipropilén fonalakból készült, amelyeket már a gyártásuk alatt megfestettek. Az anyag természetes rugalmasságát a kétféle fonal és szövésszerkezet adja (jersey és piqué). Nem tartalmaz elasztánt. A szövetek festése sok vizet igényel, ugyanakkor a festőkádakban nagy mennyiségű szennyezett víz keletkezik. Hogy csökkentsük ezt a környezeti hatást, egy olyan festési eljárást választottunk, amely során a fonalat alkotó összetevőket festjük meg hozzáadott pigmentekkel már a fonal készítése előtt.

Tartóssági teszt

Számos laboratóriumi tesztet végeztünk: súrlódás és akadás. A termék nagyon jól ellenállt és kevésbé érzékeny, mint számos más általunk tesztelt szövésszerkezet, ugyanezzel a fonallal. Szövése tehát sűrű és vékony, ezáltal kevésbé érzékeny, mint más termékek anyaga. hogy megőrizd az anyag élettartamát, ne érintsd hozzá tépőzárhoz, mert kárt tehet az anyagban.

Gyors száradás

A póló szövéséhez használt egyik fonal a polipropilén. Ez az anyag hidrofób, nem szívja magába a vizet. Laboratóriumban mértük a póló száradási idejét 10 mosást követően: kevesebb, mint 6 óra alatt száradt meg a szabad levegőn, de ez az idő lecsökkenhet vitorlázás közben a széljárásnak köszönhetően.

Hogyan válassz UV-szűrős felsőt?

Javasoljuk, hogy világos színű felsőt válassz: kevésbé szívja a meleget, mint a sötét színek. Klasszikus vagy bő szabást részesíts előnyben, amely nem tapad a bőrre és, vitorlázás előtt és után is kényelmesen viselhető.

Nedvesen is véd az UV-sugaraktól

Laboratóriumi teszteket végeztünk, amelyek bizonyították a póló hatékonyságát az UV-sugarakkal szemben szárazon és nedvesen is.

Mit jelent az UPF 50+?

Az UPF jelentése Ultra Violet Protection Factor. Ez egy globális szabványérték. Az UPF50+ védelem azt jelenti, hogy a termék az UVA-sugarak min. 95%-át, az UVB-sugarak min. 98%-át kiszűri.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 54% Polipropilén, 46% Poliamid

Jóváhagyta

Középhaladó felhasználóink tesztelték és hagyták jóvá.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...