Férfi ujjatlan felső FDE 100, kerek nyakú, fehér

2 790 Ft

8586847

Elkezdenéd vagy újrakezdenéd a fitneszedzéseket ?Ez az ujjatlan felső elengedhetetlen lesz hozzá !Kényelem és alacsony ár.

Alapdarab, amely minden igényednek megfelel!Tökéletesen elvezeti az izzadságot, szárazon tart és biztosít.

Szín:

Fehér

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Izzadság-elvezetés

Szárazon tart! Légáteresztő, gyorsan száradó anyag.

Rugalmas anyag

Nagy mozgásszabadságot biztosító anyag és szabás.

Könnyű súly

Az anyag súlya: 132 g / m².

Könnyű karbantartás

Könnyen tisztítható és gyorsan száradó felső.

Leírás

Fitneszhez készült

A fitneszben nincsenek szabályok, mindenki a maga módján edz. A mozgás az, ami közös bennünk! A prioritásunk? Olyan termékek tervezése, amelyek a legmegfelelőbbek számodra: mozgásszabadság, technikaiság, kényelem, stílus...Mindent alaposan megvizsgálunk, semmit sem bízunk a véletlenre! Ezután egy egész tervezőcsapat - a termékmenedzserektől a stylistokon át a mérnökökig - mozgósította magát, hogy a legjobbak legjobbját kínálják számodra a fitnesz ruházatok területén.

A fitnesz termékek tesztelési folyamata

Igen, természetesen! Az anyagaink 100%-a szigorú tesztelési folyamatokon megy keresztül. Célunk? Megbizonyosodni arról, hogy a termék kényelmes, biztonságos és tartós. A teszteket laboratóriumban kezdjük, de nem állunk meg itt. Ezután az olyan sportolók, mint te tesztelik a termékeket valós körülmények között. Meghallgatjuk, elemezzük a véleményüket és ezek alapján fejlesztjük termékeinket. Ha a termék átment minden teszten, a sportöltözet eladásra kész!

És ha nem vagyok elégedett a termékkel?

Nagyon sajnáljuk! Ha a termékkel egyáltalán nem vagy elégedett, a teendő egyszerű: hozd vissza nekünk! Kicseréljük vagy visszatérítjük a vételárát számodra.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tesztek

Ez a fitnesz ujjatlan felső számos teszten átesett mielőtt ideért hozzánk! Mosási, száradási tesztek... Tervezőcsapatunk egy laboratórium segítségével megvizsgálta, hogy a minőségi követelményeink megfelelően teljesülnek-e. Így biztosítjuk, hogy a forma és a színek tartósak maradjanak és sokáig használhasd termékeinket!

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 40°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Videók

Vélemények

Betöltés...