Férfi túrabakancs MH100, vízhatlan, barna

19 990 Ft

Tervezőcsapatunk a Mont Blanc lábánál, kezdő túrázóknak fejlesztette ki ezt a vízhatlan cipőt (3-4 óra, <10 km).

Ideális túrázáshoz: ütéscsillapítás a talp teljes hosszán, vízhatlan membrán, megerősített rész védi a lábujjakat a kövektől, jól tartja a lábat.

Szín: Sötétbarna / Barna
Méret: Méretválasztó

TERMÉKELŐNYÖK

Tapadás

Száraz és sáros talajon is kiváló tapadást biztosító, gumi talp.

Ütéscsillapítás

Megerősített orra védi a lábujjakat, félmagas szára jól tartja a bokát.

Ütéscsillapítás

EVA közbülső talp a cipő teljes hosszán.

Vízhatlanság

Vízhatlan membránját a szár közepéig érő vízben, 8 km-en teszteltük.

Könnyű súly

440 g a 42-es méret.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

JÓ TAPADÁS

Cipőink talpai védjeggyel vannak ellátva. Ehhez olyan laboratóriumi teszteknek kell megfelelni, melyek különböző terepeken (sima, egyenetlen, száraz, nedves) mérik a cipő tapadását. A talp minőségét túrázóink valós körülmények között terepen, hegyvidéken, 500 km-en át tesztelik és értékelik.

Vízhatlansági teszt

A laboratóriumban félig vízbe merítve, egy gépkar mozgatja a cipőt, gyaloglást szimulálva. A teszt segítségével ellenőrizzük, hogy hány km-en (x lépésen) keresztül marad száraz a cipő. Végül esőben, terepen, valós körülmények között is teszteljük.

A vízhatlanság meghosszabbítása

A cipő vízhatlansága sokszor nem érvényesül a cipő szárának tetején beszivárgó víz miatt. Azért, hogy tovább száraz maradjon a lábfejed, javasolt vízhatlan kamásli viselete, amely védi a cipő szárát a víztől, de még a kavicsoktól és a homoktól is... Emellett évente néhányszor impregnáló spray használata is javasolt a vízhatlanság megújítására vagy a foltok ellen.

Pénzvisszafizetési garancia

Ha nem lett jó a méret, ha nem tetszik a fazon vagy a szín és nem használtad a terméket, akkor 365 napon belül bármely Decathlon áruházunkban cseréljük vagy visszafizetjük az árát.

Milyen méretet válassz?

Kiránduláshoz, túrázáshoz válassz egy mérettel nagyobb cipőt, hogy kényelmes legyen, és a cipő orra ne nyomja a lábujjakat. Javaslat: Vágd le a körmeidet és nézd meg, hogy a fűző megfelelően szoros legyen ahhoz, hogy megakadályozza a lábfej előre csúszását a cipőben.

VÁSÁRLÁSI TANÁCSOK / HOGYAN PRÓBÁLD FEL A CIPŐT?

A megfelelő cipő kiválasztásához:
1. Mindkét cipőt húzd fel túrazoknira, és állj fel! 2. Húzd meg megfelelően a cipőfűzőt 3. 2 ponton ellenőrizd, kényelmes-e a cipő: a saroknál és a rüsztnél! 4. Sétálj benne! 5. Próbálj fel több méretet és modellt. 6. Fokozatosan szoktasd hozzá a lábad a cipőhöz, hordd egyre hosszabb ideig!

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Alsó rész 50% Poliuretán, 50% Hőre lágyuló poliuretán Felsőrész 70% Poliészter, 30% Poliuretán Belső rész 70% Poliuretán, 30% Poliészter

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Nedvességtől és fénytől védett, jól szellőző helyen tárolandó!

TESZTEK

Termékeinket használati körülmények között teszteljük a termék vásárlói célcsoportjába tartozó felhasználókkal. Úgy véljük, hogy csak a valós helyzetekben végzett tesztek segítenek, hogy a QUECHUA termékeink szakszerűségét és stílusát kialakíthassuk és folyamatosan fejlesszük.

Mosási tanácsok

Kézzel mosandó

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK