Ecodesign
Férfi túra polár pulóver - SH500 X-Warm
Férfi túra polár pulóver - SH500 X-Warm
Férfi túra polár pulóver - SH500 X-Warm
Férfi túra polár pulóver - SH500 X-Warm
Férfi túra polár pulóver - SH500 X-Warm
Férfi túra polár pulóver - SH500 X-Warm

Férfi túra polár pulóver - SH500 X-Warm

16 990 Ft

8640249

Emelkedőkön szeretnél túrázni?Környezettudatos polár pulóver túrázáshoz hideg időben. Szellőzés és rugalmas betétek a kellemes hőérzetért

Polár felső túrázáshoz, hideg időben. Oldalsó, rugalmas betétei szabad mozgást biztosítanak. Hátsó nyílása a nagyobb kényelem érdekében fokozott szellőzést biztosít.

Szín:

Fekete / Sötétszürke

Méret:

Méretválasztó
Ismerd meg az Ecodesign-t!

Előnyök

Meleg

Polár pulóver bolyhozott, 280 g/m² grammsúlyú poliészterből.

Légáteresztés

Hátsó nyílása kivezeti a nedvességet. Gyorsan száradó poliészter: RET 11,06

Vízhatlanság

Vízhatlan kapucni és betétek (vállak, ujjak, kabát alján)

Rugalmas anyag

Az oldalán lévő rugalmas betétek szabad mozgást biztosítanak.

Zsebek

2 cipzáras zseb.

Eco design

70% újrahasznosított poliészterből.

Leírás

Biztos, hogy a polár elég meleg téli túrázáshoz?

A polár belseje a hőtartás érdekében bolyhozott. Az alapelv egyszerű: a szövet strukturált szerkezete révén megköti a természetes hőszigetelőként működő levegőt. Pontosan úgy működik, ahogy az állatok bundája vagy tollazata.Az ujjak végén ráadásul mandzsetták találhatók, melyek megakadályozzák a hideg levegő beáramlását.

Mi az a polár és miért ilyen meleg?

A szintetikus szálakból álló polár szövet a gyapjú tulajdonságaival rendelkezik: meleg, hőszigetelő, ráadásul könnyebb is. Puha, kényelmes, gyorsan szárad, hagyja lélegezni a bőrt.

Az anyag nem érzékeny, ha ilyen puha és kényelmes?

Hogy biztosítsuk termékeink tartós kialakítását, összetevőiket különböző teszteknek vetjük alá: Ellenőrizzük például, hogy a polár nem bolyhosodik-e ki, továbbá meggyőződünk a színtartásáról és arról is, hogy tulajdonságait többszöri mosás után is megőrzi. A szövetek kopásállóságát az úgynevezett „Martindale teszttel” vizsgáljuk. A teszt során egy gép meghatározott súlyú nyomás mellett dörzsöli a szövet felületét.

Jó szellőzés a kellemes hőérzet érdekében.

A kellemes hőérzet a ruhadarab biztosította hőtartás és légáteresztés közti optimális, egyensúlyi állapot. Ha a nedvesség felgyülemlik a ruhában, a kevésbé aktív szakaszokon (pihenő, lejtmenet) fázni fogsz. A polár felsőt úgy alakítottuk ki, hogy ideális legyen az esetenként intenzívvé váló mozgáshoz: hátsó nyílással és rugalmas, oldalsó, a karok mentén végigfutó betétekkel láttuk el. Hőtartás és szellőzés ideális egyensúlya a kellemes hőérzet érdekében.

Hogyan véd a polár felső a külső hatásoktól?

Télen a nedvességtől (hótól, esőtől) és a széltől is védenünk kell magunkat, mivel ez utóbbi nagy mértékben képes lehűteni a testet, mozgás és pihenés közben egyaránt. A vállon, az ujjak végén és a kapucninál vízhatlan betétekkel láttuk el. Így csapadékos időben, enyhe hózáporban is ideális társad lesz.

Kényelmes és praktikus polár téli túrázáshoz.

Testhez álló szabása és rugalmas anyagból készült, oldalsó betétei miatt a polár felső szabad mozgás biztosít, ami nélkülözhetetlen téli túrázás közben. Cipzáras zsebeiben minden fontos holmid elfér (zsebkendő, ajakbalzsam, kesztyű, kulcs, stb.). Kapucnijának és vízhatlan vállainak köszönhetően a polár felső sokoldalú ruhadarab, átmenet a 2. és 3. rétegek között. A ruházat nélkülözhetetlen eleme téli túrázás során.

Az ideális ruházat hótalpas túrákhoz!

A polár felső a kijelölt útvonalon kívüli túrázáshoz készült ruházat része: az SH500-as választéké. Válaszd az SH500-as polárt, az SH520-as nadrágot, az SH520-as bakancsot és az SH500-as hótalpat, és élvezd bármikor a hótalpas túrázást! Könnyű ruházat, megfelelő felszerelés!

Hogyan öltözzek fel téli túrázáshoz?

Bármilyen téli sporthoz érdemes a 3 rétegű öltözködés szabályai szerint öltözni:
1. réteg: Technikai aláöltözet, mely kivezeti az izzadságot és szárazon tart.
2. réteg: A második réteg (polár, pulóver) legyen hőtartó és vezesse ki az izzadságot!
3. réteg: A kabát véd a külső hatásoktól: az esőtől, a hótól és a széltől.
A ruhadarabok legyenek légáteresztők, hogy kivezessék az izzadságot!

Mit jelent a környezeti terhelés és hogyan hasonlítható össze a termékek környezeti terhelése?

A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez: A fenntartható fejlődéssel kapcsolatos programjaink: http://developpement-durable.decathlon.com/

Súly

S. : 0.6 kg
M. : 0.62 kg
L. : 0.64 kg
XL. : 0.68 kg
2XL. : 0.7 kg
3XL. : 0.7 kg
4XL. : 0.72 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Betét 100% Polietilén-tereftalát (PET) Hónalj 92% Polietilén-tereftalát (PET), 8% Elasztán Kapucni anyag 72% Poliamid, 16% Polietilén-tereftalát (PET), 12% Elasztán ILS szár 80% Poliamid, 20% Elasztán Bevonat 100% Poliuretán

Tárolási tanácsok

Száraz, fénytől védett helyen tárolandó!
Kerüld a vegyi anyagok, pl. a hipó használatát, ami csökkentheti a sportruházat hőszigetelő képességét.

Tesztek

2 hőszigeteléssel kapcsolatos tesztet végzünk:
- a polár anyag tesztelése
- termikus szobában, fűtött próbababával végzett teszt Reprodukáljuk a hegyvidéken, 5 km/h-val történő séta során jelentkező szelet (5 km/h), nedvességet és hőmérsékleti viszonyokat.
A tesztek igazolják az anyagválasztással kapcsolatos koncepciónkat. Így érjük el a megfelelő hőszigetelő hatást ott, ahol valóban szükséges.

Jóváhagyta

Valamennyi modellünket terepen tesztelik olyan felhasználók, akik számára kifejlesztettük a terméket. Ezzel párhuzamosan laboratóriumi teszteknek vetjük alá őket. E két részletes és szigorúan kidolgozott teszt segít a QUECHUA termékek technikai jellemzőinek és stílusának kialakításában és folyamatos fejlesztésében. Visszajelzésed fontos számunkra, hogy kínálatunkat folyamatosan fejleszteni tudjuk.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...