Férfi terepfutócipő MT2, kék, zöld

29 990 Ft

8572263

Ultra terepfutáshoz 0 - 170 km-ig, hegyes, köves terepre.

Egy igazi terepfutócipőt keresel?Könnyebb és rugalmasabb az MT2, az MT méltó utódjaként bármilyen időben futhatsz technikai terepen.

Szín:

Zöldeskék / Zöld / Paradicsompiros

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Tapadás

Kiváló tapadás az 5 mm-es barázdáknak köszönhetően.

Ütéscsillapítás

K-Ring ütéscsillapítás a sarokban és Kalensole habszivacs a talpon.

Stabilitás

Talpa nagyobb felületen érintkezik a talajjal, stabilabb.

Tapadás

Gumi összetevője jó tapadást biztosít

Kényelem

Légáteresztő felsőrész, bélése kényelmes, 0 - 170 km-ig.

Univerzális méretek

A K-Only kialakításnak köszönhetően bármilyen lábtartáshoz ideális.

Leírás

A cipő ugyanolyan kényelmes hosszú távokon, mint a kavicsokon.

Az MT2 cipő minden távra alkalmas : az első km-től az ultra távokig kényelmes. Thierry, a Kalenji termékmenedzsere «a terepfutás kalandorának» nevezte. Megbízható és stabil, minden távra és minden terepre, az MT2 elkísér a hegyes, kavicsos, sőt, a legtechnikaibb terepen is!

Jó tapadás és még jobb kapaszkodás:

Visszajelzéseiteknek köszönhetően javítottunk a talpon lévő gumin és a barázdákon.Boldogok vagyunk, hogy bemutathatjuk nektek az új talpat, amely nagyon jól tapad a nedves, csúszós köveken.

K-Ring és Kalensole : bemutatjuk a hatékony ütéscsillapítást.

A K-ring exkluzív ütéscsillapító technológia, amely a sarokban elhelyezett gyűrűből áll: A közepe üreges, szétoszlatja az ütés keltette erőhullámot.
A Kalensole egyfajta, a közbülső talpban használt EVA habszivacs.Amelyet 3 éven át fejlesztettük, hogy végül 34%-kal nagyobb ütéscsillapítást, + 25%-kal nagyobb energiavisszanyerést és nagyobb hőmérséklettel szembeni stabilitást biztosító összetevőt alkossunk.Futóknak max 90 kg-ig

Fuss biztonságban köves terepen.

Az MT 2-ben mindig biztonságban futhatsz, bármilyen időben és terepen.Az orron és az oldalán lévő kavicsvédő véd a kavicsok okozta erőhatástól.

Egy rugalmasabb terepfutócipő...

Az MT-re vonatkozó visszajelzéseiteknek köszönhetően az MT2 rugalmasabb lett: A talpán lévő barázdák között gumirészek vannak. Rugalmasabb, így folyamatosabb futómozgást, jobb talpgördülékenységet biztosít.Mostantól fuss szabadon a gyors részeken.

... és könnyebb is, a visszajelzéseiteknek köszönhetően.

Az MT2 könnyebb is lett, így dinamikusabb a futás. Súlya cipőnként 40 g-al lett könnyebb. Súlya 310 g 42-es méretben.

A lábtípusodnak megfelelő cipő.

A K-Onlynak, az exkluzív Kalenji technológiának és a lábközépcsontnál elhelyezett sűrű habszivacsnak köszönhetően bármilyen lábtartáshoz megfelelő.

8 mm-es drop.

Visszajelzéseiteknek megfelelően csökkentettünk az MT2 dropján: 8 mm.Ez a sarokmagasság tökéletesen megfelelő a mindennapos vagy az ultra terepfutásokhoz.

Minden terepen, hosszútávon végzett tesztek.

Az MT2-t először laboratóriumban teszteltük, hogy bizonyítsuk a strapabírását.Tervezőcsapatunk ezután terepfutókkal teszteltette a cipőt a hegyekben, valós körülmények között.A rugalmassági teszt sokkal jobb lett, mint az előző modell esetében.Az eredmények alapján az új MT2 ugyanolyan erős és kényelmes minden terepen, viszont rugalmasabb és könnyebb, ezáltal folyamatos, dinamikus futást biztosít.

Miután bekötötted, felejtsd el a cipőfűzőt!

Nincs is zavaróbb, mint amikor kikötődik a cipőfűző terepfutás közben.A lapos és rugalmas fűző nem kötődik ki.A fűzőzsebben tudod tárolni, így nem zavar futás közben.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Felsőrész 55% Polietilén-tereftalát (PET), 45% Poliuretán Alsó rész 53% Gumi, 47% Etilén-vinil-acetát (EVA) Belső rész 85% Poliuretán, 15% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Az edzés során képződő nedvesség felszívásához javasoljuk, hogy használat után helyezz bele újságpapírt.

Tesztek

A cipőt számos futó tesztelte, különböző terepen. A Kiprun Trail MT2 cipőt főként kivételes kényelme és a védelem miatt szerették. Laboratóriumban, mechanikai teszteknek is alávetették.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosható. Szárítógépbe tenni tilos!.

Képek

Férfi terepfutócipő MT2, kék, zöld
Férfi terepfutócipő MT2, kék, zöld
Férfi terepfutócipő MT2, kék, zöld
Férfi terepfutócipő MT2, kék, zöld

Vélemények

Betöltés...