Férfi terepfutó cipő - Evadict MT Cushion 2

39 990 Ft

8759747

Terepfutó csapatunk újragondolta az MT CUSHION 2 cipőt, hogy még jobb ütéscsillapítást és kényelmet nyújtson futás közben.

A teljes mértékben újratervezett, ikonikus MT CUSHION 2 a legmagasabb szintű szakértelemmel készült: ütéscsillapítás, kényelem, a könnyű és légáteresztő MATRYX® anyagnak köszönhetően még strapabíróbb.

Szín:

Kékeszöld

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Ütéscsillapítás

100% Kalensole talp a puha és kényelmes, maximális ütéscsillapításért.

Tapadás

Az 5 mm-es barázdák biztos és hatékony tapadást biztosítanak.

Kényelem

A talp puhasága és a belső habszivacs nagyon kényelmes a lábnak.

Tartós használat

A felsőrész 100% Matryx® mesh, amely páratlanul strapabíró és tartós.

Könnyű súly

Erős, tartós és kényelmes cipő: 282 g a 42-es méretben.

Dinamizmus

A Kalensole szivacshab energia visszaadása miatt jobb elrugaszkodás.

Tapadás

A talpon lévő gumi minden talajon jól tapad.

Leírás

MT CUSHION, ez mit jelent?

Az MT betűk a hegyet (mountain) jelentik.Egy cipő a hegyekbe, de nem kizárólag! Bármilyen terepre megfelelő: köves, sáros és száraz ösvényekre.
"Képzeld el, hogy egy könnyű és puha párnán futsz. Az MT CUSHION 2 megvédi és megtartja a lábad”, tanúsítja a termékmenedzser”. A Cushion az ütéscsillapítást jelenti a kellemes és kényelmes viseletért, azért, hogy még nagyobb öröm legyen a futás!

AZ IKONIKUS MT CUSHION UJJÁSZÜLETIK A 2-ES VERZIÓVAL!

Az általatok nyújtott fejlesztési javaslatok lehetővé tették számunkra, hogy új kihívások felé vegyük az irányt és továbbhaladjunk az MT CUSHION második változatának elkészítésében, amelyre még büszkébbek vagyunk.
Az eredmény:
- új barázda-mintázat a megbízható és tartós kapaszkodásért,
- újratervezett középtalp a még puhább ütéscsillapításért,
- és egy új, 100% MATRYX® textil felsőrész (Ardèche-ban szőtt) a tartósság érdekében.

A KALENSOLE TECHNOLÓGIA RENDKÍVÜL PUHA ÜTÉSCSILLAPÍTÁST NYÚJT!

Az MT CUSHION 2 lenyűgöző.A 100% KALENSOLE középtalp 18%-kal jobb ütéscsillapítást biztosít az előző modellhez képest, és 57%-os energia-visszaadást tesz lehetővé.
Nem rossz, igaz? Ez a tartós habszivacs puha, kényelmes ütéscsillapítást biztosít, ideális az előttünk álló távokhoz.

MATRYX®: TARTÓSSÁG ÉS MAGAS MINŐSÉG

Csapatunk az MT CUSHION 2-t 100% MATRYX® textil felsőrésszel álmodta meg.Poliuretánnal bevont, nagy szakítószilárdságú poliészter fonalakból készült, így páratlanul strapabíró.Szellős szerkezetéből adódóan könnyű és légáteresztő. A szövésnél aramid fonalat adtunk hozzá, hogy még jobban tartson. A MATRYX® könnyű és mégis strapabíró anyag!

MT CUSHION 2, 4 MM-ES DROP

A drop, a cipő orrmagassága és a sarokmagasság közötti különbség. Az MT CUSHION 2 dropja 4 mm, ami az alacsony drop kategóriába sorolja.
A KALENSOLE habszivacs magassága 22 mm a saroknál és 18 mm a lábujjaknál.A lábfej így védve van a talaj egyenetlenségeitől.

BIZTOS TAPADÁS!

A talp teljes felületén 5 mm-es barázdák találhatók: tökéletesen tapad és nem nehezíti a cipőt.
Ráadásul a barázdák közötti távolság elég nagy ahhoz, hogy a beragadt földet könnyedén eltávolítsuk a résekből.A talp gumijának kiválasztásakor fontos szempont volt, hogy jó tapadást biztosítson a nedves köveken vagy sziklákon is. Biztonságosan futhatsz!

VISSZAJELZÉSEITEK ALAPJÁN: MÉG JOBB TARTÁS A SAROKNÁL

Az MT CUSHION 2 nemcsak a kényelem szinonimája, de tartás szempontból is zászlóvivő. Értékes észrevételeitek alapján: átdolgoztuk az MT CUSHION 2 kérgét, hogy még jobban tartsa a lábat, ugyanakkor szem előtt tartottuk a sarok és az Achilles-ín kényelmét.

A TRÜKK

Lehet, hogy már észrevetted anélkül, hogy igazán megvizsgáltad volna. A cipő nyelvén lévő kis zsebről beszélünk, ahova betűrheted a cipőfűzőt. Ebbe a zsebbe betűrheted a cipőfűzőt, így az nem kötődik ki, nem akad bele egy faágba futás közben.
Emellett tiszta marad és ezt: imádjuk!

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Felsőrész 50% Hőre lágyuló poliuretán, 30% Poliuretán, 20% Polietilén-tereftalát (PET) Alsó rész 80% Etilén-vinil-acetát (EVA), 20% Gumi Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Az edzés során képződő nedvesség felszívásához javasoljuk, hogy használat után helyezz bele újságpapírt.

Tesztek

Soha nem látott erőfeszítésekkel teszteltettük az MT CUSHION cipőt.
A cél a tartósság tesztelése volt, így nem kevesebb, mint 50 tesztelőt bíztunk meg azzal, hogy figyelje, hogyan változik a cipő hosszabb használat közben.Több mint 30 tesztelő, több, mint 1000 km-en keresztül viselte a cipőt.A barázdák ekkora táv után is még mindig elfogadható állapotban voltak, és a felsőrész anyaga egy pár kivételével minden cipőn épen maradt!

Jóváhagyta

Az MT CUSHION 2-t az EVADICT WOMEN TEAM sportolói, köztük a kétszeres világbajnokunk is jóváhagyta. Blandine L'Hirondel 2022. októberében Thaiföldön megnyerte a Terepfutó Világbajnokságot. A verseny első szakaszán (80 km) az MT CUSHION 2 cipőt viselte. A 2022. augusztusi CCC® felkészülésen is ez a cipő volt rajta.Könnyűsége, ütéscsillapítása és jó tartása miatt kedveli ezt a modellt.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosható. Szárítógépbe tenni tilos!.

Képek

Férfi terepfutó cipő - Evadict MT Cushion 2
Férfi terepfutó cipő - Evadict MT Cushion 2
Férfi terepfutó cipő - Evadict MT Cushion 2
Férfi terepfutó cipő - Evadict MT Cushion 2
Férfi terepfutó cipő - Evadict MT Cushion 2
Férfi terepfutó cipő - Evadict MT Cushion 2
Férfi terepfutó cipő - Evadict MT Cushion 2

Videók

Vélemények

Betöltés...