Férfi szörf felső 900-as, 1,5 mm-es neoprén, fekete

19 990 Ft

8544518

Tervezőcsapatunk kifejezetten meleg vízben (22-25°C) történő, 2 óránál tovább tartó szörfözéshez, bodyboardozáshoz készítette ezt az felsőt.

Neoprén felső, mely hőtartás biztosít és véd a deszka dörzsölésétől. A neoprén szélben is melegít.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Szabad mozgás

Nagyon rugalmas neoprén. Nyújtható varrás. Ergonomikus szabás evezéshez.

Bőrbarát

Testhezálló szabás és varrás nélküli kialakítás a kar alatt.2 órás használatra.

Tartás erős hullámzásnál

Alul cipzáras és csatos záródás a jó tartáshoz.

Könnyű le- és felvétel

Hátul elhelyezett cipzár a könnyű le- és felvételhez.

Leírás

HOGYAN VÁLASSZ MEGFELELŐ SZÖRFRUHÁT? (1. rész)

A szörfruha választása során a legfontosabb kritérium a víz hőmérséklete.
A víz hőmérséklete függ az évszaktól és a földrajzi elhelyezkedéstől. Minden esetben győződj meg róla, hogy a parton jelzett hőmérséklet megegyezik-e a víz tényleges hőmérsékletével! Meleg, 20°C-nál melegebb víz. 17 és 22°C közötti, melegebb víz.
12 és 17°C közötti, hideg víz. 7 és 12°C közötti, nagyon hideg víz. Az adott helyszín vízhőmérsékletének megismeréséhez látogass el a seatemperature.org weboldalra!

HOGYAN VÁLASSZ MEGFELELŐ SZÖRFRUHÁT? (2. RÉSZ)

A második fontos kritérium a szörfözés időtartama. Ha rövidebb 1 óránál, a 100-as modellek ideálisak. 2 órás szörfözéshez az 500-as modelleket részesítsed előnyben, 3 órás szörfözéshez a 900-as modelleket!
A 100-as modellekhez viszonyítva az 500-as modellek melegebbek (és jobban vízállóak), kevésbé fárasztó a mozgás bennük (szabadabb a mozgás) és jobban csökkentik a bőrirritációt. Ugyanez mondható el a 900-as modellekről az 500-asokhoz viszonyítva.
Megjegyzés: a 900-as könnyen felvehető.

Hőszigetelés és szél

Az UV-szűrő felső használatához ajánlott minimum vízhőmérséklet 21°C. Használat max. időtartama: max. 3 óráig.Tiszta neoprén felső, szélben is melegít.

A neoprén: hogyan hőszigetel?

A felső és a test között egy vízréteg képződik, mely kétféleképen fejti ki hatását:
1- A megkötött vízréteg fokozatosan felmelegszik
2- A hőátadás csökken
A felső és a vízréteg együtt egy hőszigetelő réteget alkot.

Anyagösszetétel

Az 900-as neoprén felső 100%-ban neoprénből készült, így kényelmes mozgást garantál.
A neoprén szintetikus szövettel bélelt, így nagyobb a kopásállósága.
A neoprén vastagsága: 1,5 mm.
Neoprén anyagaink minőségét tesztekkel garantáljuk.

Nem irritálja a bőrt

Neoprén felső, amely melegít és véd a szörfdeszka vagy a bodyboard használata során jelentkező bőrirritációtól. A hónaljban elhelyezett varrásmentes betétek csökkentik az evezés közbeni bőrirritációt. Tesztekkel igazoltuk, hogy 3 órás használat során csak nagyon kis mértékben irritálja a bőrt.

Rögzítés

Az alul található csattal a felső a boardshorthoz rögzíthető. Az így létrehozott kapcsolat megakadályozza, hogy szörfözés közben hátul felcsússzon a felső.

VÁLASZD A MEGFELELŐ MÉRETET!

A neoprén felső akkor szigetel a legjobban, ha nagyon szűk. Normális, ha kicsit szűknek érzed, amikor próbafülkében vagy otthon felpróbálod. Ez a kényelmetlen érzés megszűnik, amint a felső átnedvesedik.

Termékcsere

Kétségeid vannak a szörfoverall méretét illetően a rendelés során? Amennyiben nem használtad a terméket, esetleg meggondoltad magad és visszakérnéd az árát vagy kicserélnéd egy megfelelőre, látogass el bármelyik Decathlon áruházunkba 365 napon belül, igazold a vásárlásodat és válaszd a számodra kényelmesebb megoldást. Vásárlásaim. Ebben az esetben a visszaküldés költsége a vásárlót terheli.

Neoprén felső több vízi sporthoz

Felsőinket a szörfözők legmagasabb elvárásai szerint terveztük. Termékeinket úgy terveztük, hogy más vízi sportokhoz is megfelelőek legyenek, úgymint kiteszörfhöz, vitorlázáshoz, wakeboardhoz, vízisíhez, aktív tengeri gyalogláshoz (longe-côte) vagy SUP (stand-up paddle) gyakorlásához.

Napsugárzás elleni védelem

Bár a felső véd a naptól, figyelembe kell venni a visszatükröződést (a vízen, a homokon...), a meleget, a napszakot stb. A felső viselése mellett további védelem is szükséges: napszemüveg, sapka, napvédő krém rendszeres használata, rendszeres folyadékpótlás, stb.

Nyakkivágás

A nyakrész nem irritálja a bőrt. A kidörzsölődésre hajlamos területeken ajánlott zsíros krémet (pl. vazelint) használni, ha hosszabb ideig viseled a ruházatot.

ZÁRÓDÁS

Az optimális élettartam és a sós vízzel szembeni ellenállás biztosítása érdekében, laboratóriumi körülmények között teszteltük a cipzárakat és az overall záródását. Az overall hátrészén elhelyezett cipzár kényelmes viseletet nyújt mozgás közben (hason fekve, evezéskor).

Arra törekszünk, hogy visszaszorítsuk a környezeti terhelést.

A 900-as választék overalljai és felsői Limestone-ból, egy mészkő alapú neoprénből készültek. Az Econak nevezett fekete neoprén alapanyaga a használt gumiabroncsok. A neoprén és a szövetek illesztésére használt Aquaglue ragasztó vízbázisú, semmilyen oldószert nem tartalmaz. A Dope-Dye eljárással nagy mennyiségben, együtt festett fekete szövetszálak előállítása víztakarékos és környezetbarát.

Elszakadt vagy kilyukadt az overallod? NE DOBD EL!

Az overall élettartamának meghosszabbítása és ökológiai hatásának csökkentése érdekében a Decathlon elkötelezett amellett, hogy minden neoprén overall javítható és tökéletes állapotú legyen javítás után!
Javítási és karbantartási termékeink, alkatrészeink: https://www.decathlon.fr/p/kit-pieces-reparation-neoprene-scd-avec-feuille-3-et-5-mm/_/R-p-301623?mc=8501856
Javítással kapcsolatos tanácsaink: https://support.decathlon.fr/combinaison-de-surf-decathlon-sav

Milyen márka az OLAIAN?

A DECATHLON ÚJ SZÖRFMÁRKÁJA AZ OLAIAN
Az OLAIAN a Decathlon szörfmárkája. Központja Hendaye-ban, Délnyugat-Franciaországban található. A tengerpart közelségének köszönhetően a termékeket azonnal tesztelni tudjuk, valós körülmények között.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 80% Gumi - Kloroprén, 20% Poliamid

Tárolási tanácsok

Száraz, jól szellőző helyen tárolandó. Hőforrástól távol tartandó. A termék tartós használata érdekében ne hagyd a napon száradni! Mosógépben nem mosható!

Használatra vonatkozó korlátozások

Magában viselendő. Szélálló anyag.

Tesztek

Csapatunk Franciaországban tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Képek

Férfi szörf felső 900-as, 1,5 mm-es neoprén, fekete
Férfi szörf felső 900-as, 1,5 mm-es neoprén, fekete
Férfi szörf felső 900-as, 1,5 mm-es neoprén, fekete
Férfi szörf felső 900-as, 1,5 mm-es neoprén, fekete
Férfi szörf felső 900-as, 1,5 mm-es neoprén, fekete
Férfi szörf felső 900-as, 1,5 mm-es neoprén, fekete

Vélemények

Betöltés...