Férfi snowboardkabát - SNB 500-as

44 990 Ft

8640989

Kabát rendszeres snowboardozáshoz. A ZIPROTEC lehetővé teszi, hogy a kabát cipzárját a hátvédővel együtt felhúzd.

Strapabíró, hőtartó, vízhatlan (15 000 mm), légáteresztő és szabad mozgást biztosít :ideális együttes hosszabb snowboardozáshoz.

Szín:

Világosbarna / Vörösesbarna / Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Tartós használat

Kopás- és szakadásálló összetevő

Kompatibilitás

ZIPROTEC technológia: a gerincvédő a kabátba cipzározható.

Vízhatlanság

15 000 mm-es bevonat mm (Schmerber), vízhatlan varrások.

Szabad mozgás

Hosszú szabása miatt gerincvédővel viselve is szabad mozgást biztosít.

Meleg

100 g/m2-es vatelin a törzsön (80 g/m2-es a többi részen)

Légáteresztés

Légáteresztő összetevő és mechanikus szellőzés (10 000 g/m²/24 óra)

Állítható

Alul behúzható. Tépőzáras mandzsetták. Állítható kapucni.

Zsebek

5 zárható zseb, melyből 1 bérletzseb

Leírás

Segítség a megfelelő méretet kiválasztásához

Fekete kabát :
A képen szereplő modell 180 cm magas és L-es méretet visel.Méretei a következők:
Derékkörméret: 85 cm
Csípőkörméret: 100 cm
Mellbőség: 100 cm

Lila kabát : A fényképen látható modell 186 cm magas és L-es méretet visel.
Méretei a következők:
Mellkörfogat: 96 cm
Derékkörméret: 72 cm
Csípőkörméret: 96 cm

A ZIPROTEC technológia megkönnyíti a védekezést

A snowboard csapat büszkén mutatja be ezt a terméket, mely védelemet nyújt és könnyebbé teszi az életet. A Ziprotec technológiának köszönhetően a kabát kiegészíthető a DBCK 500 M vagy 900 M gerincvédővel. Többé nem kell azon gondolkoznod, hogy csak az időjárás viszontagságaitól, vagy az esésektől is védeni szeretnéd-e magad.

Hogyan működik a jótállás?

A termék javítható.A jótállási időben, azaz 5 éven belül ingyen javítjuk a terméket. Legyen szó akár akasztókról, varrásokról, cipzárakról ... Ezeket bármelyik áruházunkban igénybe veheted. Amennyiben nem tudjuk megjavítani a terméket (gyártási hiba), akkor kicseréljük azt, vagy visszatérítjük számodra a vételárat.
A jótállással kapcsolatos részletekért kattints ide: https://support.decathlon.fr/quest-ce-que-la-garantie-textile-5-ans

Hogyan lehetek biztos abban, hogy a kabát kellően tartós?

5 év jótállást vállalunk a snowboard kabátjainkra.Helyi javítást is vállalunk.A decathlon.hu honlapon megtalálod a sérült termék javíttatása esetén követendő eljárást.
Különös gonddal válogattuk ki snowboard kabátjaink összetevőit és alakítottuk ki illesztéseit, hogy a lehető legjobban bírják az igénybevételt.

Intézkedéseink a környezettudatosabb tervezésért

Tisztában vagyunk azzal, hogy sportunk milyen hatással van a környezetre, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a Földünk védelme érdekében minimalizáljuk termékeink hatását.Ezt a kabátot a következő jellemzőkkel fejlesztettük ki :

- 70%-ban újrahasznosított vatelin
- Fluor mentes fő anyag
- Tömegében szálfestett bélés (Dope Dyed)
- Strapabíróbb anyag választása

Mi az a Dope Dyed festés ?

A textíliák festése sok vizet, vegyszert és energiát igényel.Ennek ellenére szeretjük a színes ruhákat. Ennek a hatásnak a korlátozása érdekében a "Dope Dyed" technikát alkalmazzák, amely abból áll, hogy a színpigmenteket por alakban építik be a fonal gyártása során (és nem festékfürdőbe mártással, mint általában). Ez lehetővé teszi számunkra, hogy korlátozzuk a szövetek festéséhez kapcsolódó szennyvízfogyasztást és -kibocsátást.

Mit csinálunk kevésbé jól a környezeti hatásaink csökkentése terén?

Erőfeszítéseink ellenére nem mindig könnyű annyira csökkenteni hatásainkat, amennyire szeretnénk. E termék esetében a következőkön dolgozunk :

- a fő anyagot újrahasznosított anyaggá alakítottuk át
- Dope Dyed festést használunk minden összetevő esetén
- megtaláljuk, hogyan lehet egy terméket vízállóvá tenni egy kevésbé káros hatású megoldással
- A bevonat elválaszthatóvá tétele (vagy azonos kémiai összetételűvé tétele) a termék újrahasznosításának megkönnyítése érdekében

Összehasonlíthatom a termékek környezeti terhelését?

A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez:
A fenntartható fejlődéssel kapcsolatos programjaink: http://developpement-durable.decathlon.com

Hogyan lehetek biztos abban, hogy a kabát véd az időjárási viszontagságoktól?

Hogy a lehető legjobban bírja az időjárási viszontagságokat (eső, hó, szél...), a kabát anyaga és illesztése megakadályozza a víz szövetbe szivárgását, valamint csökkenti a szél hűtő hatását. A vízhatlanságot speciális zuhanyteszttel vizsgáltuk: a teszt olyan valós körülményeket szimulált, amelyekkel snowboardozás közben találkozhatsz. Végül különböző időjárási körülmények között, többnapos snowboardozás keretében teszteltük a termék vízhatlanságát.

A víz gyakran beszivárog a varrásoknál. Vízhatlanok-e a kabát varrásai?

Nem csak a szövet, hanem a fő varrások is vízhatlanok. Ezek hőragasztott, vízhatlan csíkok, amelyeket a ruhadarab belső oldalán lévő varratokhoz rögzítenek, hogy ott se jusson be a nedvesség.↲A termék valamennyi varrása vízhatlan.

Mire való a kabát vízlepergetése?

Egy szövet akkor vízlepergető, ha felületéről legurulnak a vízcseppek, ahelyett, hogy felszívódnának. Ez a szövet külső oldalán alkalmazott felületkezeléssel érhető el. Az anyag nem ázik át, könnyű marad és hőtartó. A kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell újítani (2-3 mosásonként) az áruházainkban kapható speciális termékek segítségével. Minden vízhatlan, snowboardozáshoz ajánlott kabát vízlepergető felszerelést kap.

Mi az a membrán és mire való?

A membrán egy nagyon vékony (kb. 5-25 mikrométer) réteg, amelyet a szövet belső felületére visznek fel, ezáltal az anyag vízhatlan és légáteresztő lesz. A membránnal ellátott összetevők nem engedik át a vizet az anyagon, azonban hagyják távozni a test által termelt vízpárát.

Hogyan tart melegen a kabát?

Vatelinbélést alkalmaztunk, mely melegen tart. A vatelin poliészter alapú, szintetikus bélésanyag, amelynek hőtartó képessége a szálak vastagságától, több vagy kevesebb tárolt levegőmennyiségtől függ. A vatelin lehet standard, technikai vagy szilikonos, melyek mindegyike más és más tulajdonságokkal rendelkezik (hőtartás, kis súly, rugalmasság, stb.)

Hogyan öltözzek fel, hogy ne fázzak a hegyekben?

Hogy a ruházat melegen és szárazon tartson, viselj 3 technikai réteget: - Az 1., közvetlenül a bőrön viselt réteg szárazon tart.
- A 2., hőszigetelő réteg a hőtartásról gondoskodik.
- A 3., védelmet biztosító réteg az időjárás viszontagságaitól nyújt védelmet.

Hogyan mosd a kabátot?

A termék hosszabb ideig megőrzi tulajdonságait, ha betartod a következőket:
* 30°C-on, szintetikus programon mosógépben mosható.
* Kifordítva mosd!
* Kevés mosószert használj! Ne használj öblítőt!
* Ne centrifugázd géppel!
* Vállfán, jól szellőző, meleg helyen szárítsd!
Vegytisztítani nem ajánlott! Ne tedd radiátorra! Anyagának megfelelő impregnáló szerrel vízhatlanítsd! Olvasd el a kezelési útmutatót!

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Poliamid 100% Polietilén-tereftalát (PET) Membrán 100% Poliuretán Elsődleges bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Lehetőleg vállfán, ne összehajtva tárold, hogy a membránt! Száraz és szellőző helyen tárold! Tárolás előtt hagyd teljesen megszáradni!

Tesztek

A Snowboard Dreamscape valamennyi snowboardozáshoz készült termékét a tényleges használatnak megfelelő, valódi körülmények között tesztelik: hóban, hidegben, síelés és snowboardozás közben előforduló, valós körülmények között. A tervezői csapat, a termékmenedzserek, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, amelyre tervezték és fejlesztették.

Jóváhagyta

Szenvedélyes síelőként vagy snowboardozóként szeretnél részt venni a teszteléseinkben ? Keress fel minket a decathlon.com weboldalon!

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Képek

Férfi snowboardkabát - SNB 500-as
Férfi snowboardkabát - SNB 500-as
Férfi snowboardkabát - SNB 500-as
Férfi snowboardkabát - SNB 500-as
Férfi snowboardkabát - SNB 500-as
Férfi snowboardkabát - SNB 500-as
Férfi snowboardkabát - SNB 500-as

Vélemények

Betöltés...