Férfi síkabát Walton padded, naracssárga, kék

44 990 Ft −17%
36 990 Ft
*A leárazás kezdete: 2023. 02. 15.

8813726

Ergonomikus szabása gondoskodik teljes mozgásszabadságodról, és a réteges technikai öltözködést is lehetővé teszi.

A fix, húzózsinórral állítható kapucni megvéd a hideg széltől. Cipzáras külső zsebeiben, síbérlet tartó zsebében, és síszemüveg tartó zsebében kényelmesen elférnek értékeid.

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Rugalmas anyag

100 % poliészter.

Leírás

Illeszkedés:

Tépőzárral állítható külső mandzsettái pedig pontosan illeszkednek csuklódra, a szabad mozgás gátlása nélkül tartva melegen karjaid.

A DWR:

vízlepergető kezelés megakadályozza, hogy a vízcseppek megüljenek az anyag felületén, a víz apró gyöngyök formájában összegyűlik, majd lepereg a kabátról, így azt csapadékos időjárási körülmények között is viselheted. A stratégiai helyeken hegesztett varratok és a vízhatlan cipzárak kívül rekesztik a hirtelen lezúduló csapadékot. A hófogó akár a nagyobb bukásoknál is meggátolja a hó ruházat alá jutását.

A dzseki:

a Heat Guard technológia révén a szellőzőképesség csorbítása nélkül tart melegen a kedvezőtlen időjárási viszonyok között is: hozzájárul a test által termelt meleg megőrzéséhez, és meggátolja a hővesztést, így a dzseki viselője a nagyobb hidegekben is kényelmesen érezheti magát. A kabáthoz felhasznált kimagasló minőségű Dripex membrán kifejlesztését extrém időjárási körülmények közt edző sportolók inspirálták és segítették.

Az ő elvárásaiknak megfelelően:

a Dripex kenés, illetve laminálás, mely a szövetet teljes szélességben belülről védi és erősíti, semmilyen körülmények közt nem engedi be a hideg szelet, vagy a nem kívánt nedvességet, miközben kifele szabad utat biztosít az aktív mozgás közben keletkező izzadságpárának. A 10 000 mm-es szám annyit jelent, hogy a síkabát minden négyzetcentiméterének egy minimum 10 000 milliméter magas vízoszlop nyomásának kell ellenállnia, anélkül, hogy az átengedné a nedvességet.

A 10 000 mm-es szám:

annyit jelent, hogy a síkabát minden négyzetcentiméterének egy minimum 10 000 milliméter magas vízoszlop nyomásának kell ellenállnia, anélkül, hogy az átengedné a nedvességet. A cipzáras szellőzőnyílások segítségével egyszerűen szabályozhatod hőleadásod. A síkabát lélegzőképessége 8000 g/m2/h.

Tanácsok:

Gyengéd gépi mosás, elkülönítve!
Nem fehéríthető!
Szárítógéppel, alacsony hőmérsékleten szárítsd!
Vasalni tilos!
Vegyileg nem tisztítható!
Ne használj öblítőszert!
Alkalmanként impregnáló szer használata javasolt!

Vélemények

Betöltés...