Férfi rövidnadrág fitneszhez, légáteresztő, cipzáros zsebekkel, khaki

4 990 Ft

8547818

Kényelmes rövidnadrág fitneszhez, verhetetlen áron, környezettudatosan tervezve!

Minden próbát kiáll! Szivacsos derékrész, rugalmas anyag: a legjobb ár/érték arányú rövidnadrág a választékban! Gyorsan hozzá fogsz szokni!

Szín:

Sötétzöld

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Izzadság-elvezetés

Szárazon tart! Anyaga gyorsan megszárad és kivezeti az izzadságot.

Légáteresztés

Légy nyugodt! A lábak közötti szellőző anyag gyorsan kivezeti az izzadságot.

Leírás

Fitneszhez készült

A fitneszben nincsenek szabályok, mindenki a maga módján edz. A mozgás az, ami közös bennünk! A prioritásunk? Olyan termékek tervezése, amelyek a legmegfelelőbbek számodra: mozgásszabadság, technikaiság, kényelem, stílus... Mindent alaposan megvizsgálunk, semmit sem bízunk a véletlenre! Ezután egy egész tervezőcsapat - a termékmenedzserektől a stylistokon át a mérnökökig - mozgósította magát, hogy a legjobbak legjobbját kínálják számodra a fitnesz ruházatok területén.

Tesztelési folyamat

Az anyagaink 100%-a szigorú tesztelési folyamaton megy keresztül. Célunk? A Kényelem, a biztonság és a tartósság biztosítása. A termék először laboratóriumba kerül, ahol teszteljük mosásállóságát, a színek tartósságát... és ezzel még nincs vége! Ezután valós körülmények között teszteljük hozzád hasonló sportolókkal! Végül, ha minden teszten jól teljesített, zöld utat kap, és az áruházakba kerülhet.

És ha nem vagyok elégedett a termékkel?

Nagyon sajnáljuk! Ha a termékkel egyáltalán nem vagy elégedett, a teendő egyszerű: hozd vissza nekünk! Kicseréljük vagy visszatérítjük a vételárát számodra.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Betét 82% Polietilén-tereftalát (PET), 18% Elasztán

Tesztek

Ez a fitnesz rövidnadrág számos teszten átesett mielőtt ideért hozzánk! Mosási, száradási tesztek... Tervezőcsapatunk egy laboratórium segítségével megvizsgálta, hogy a minőségi követelményeink megfelelően teljesülnek-e. Így biztosítjuk, hogy a forma és a színek tartósak maradjanak és sokáig használhasd termékeinket!

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 40°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Videók

Vélemények

Betöltés...