Férfi nadrág kímélő jógához, biopamut

8 990 Ft

8404832

Természetes anyag felhasználásával készült rövidnadrág kímélő jógához, meditációhoz.

Puha és rugalmas rövidnadrág, főleg természetes anyagból (biogazdálkodásból származó és újrahasznosított pamut). Húzózsinór nélküli lapos derékrész a fokozott tartásért.

Szín:

Fekete / Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Jó tartás

Lapos, húzózsinór nélküli derékrésze jól tart. Húzózsinór a bokánál.

Lágy tapintás

Természetes, finom tapintású anyagból a maximális kényelemért.

Rugalmas anyag

Elasztán tartalmának (8%) köszönhetően rugalmas.

Leírás

Miért a biopamut felhasználása mellett tettük le a voksunk?

Mert ez egy finom és természetes anyag, amiben jobban tudsz a gyakorlatokra koncentrálni. A biogazdálkodásból származó pamut GMO mentes (géntechnológiával módosított organizmusok), nem tartalmaz növényvédő szereket és egyéb vegyi műtrágyákat, amelyek veszélyesek lehetnek a bőrödre. A biopamut felhasználása nemcsak az egészségünkre van jótékony hatással. Termesztése a környezetünket is kíméli, mivel javítja a talaj termékenységét és csökkenti a talajvíz szennyezését.

Újrahasznosított pamut: kiváló, hosszútávú megoldás

Az újrahasznosított pamut előállításakor a textil hulladékot új pamut szálakkal keverik, így sokkal kevesebb erőforrást igényel az előállítása. Ezáltal a környezetre gyakorolt káros hatást jelentősen tudjuk csökkenteni. Ennek következtében az újrahasznosított pamut előállításához jóval kevesebb erőforrásra van szükség, mint a biopamut esetében.

Miért keverjük a két szálat? (biogazdálkodásból származó pamut és újrahasznosított pamut)

Az újrahasznosított pamut minősége azonban gyengébb, mint az új pamuté. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a pamutszálak csak 30%-a származzon újrahasznosított anyagból. Ezt egészítjük ki a biogazdálkodásból származó pamuttal.

Hogyan álmodjuk meg a termékeinket?

Csapatunk tagjai, a kezdőtől a jógaoktatóig, mindannyian szeretünk jógázni. Legyen szó kímélő vagy dinamikus jógáról, az egyensúlyra törekszünk. Jóga csapatunkkal közösen olyan termékeket álmodunk meg, melyek megfelelnek az elvárásaitoknak. Valljuk, hogy a jógának a környezet tiszteletének pozitív üzenetét kell hordoznia.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 92% Pamut, 8% Elasztán Gumis pánt 73% Acetát, 13.5% Gumi, 13.5% Polietilén-tereftalát (PET)

Tesztek

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Képek

Férfi nadrág kímélő jógához, biopamut
Férfi nadrág kímélő jógához, biopamut

Vélemények

Betöltés...