Férfi melegítőszett, légáteresztő, slim

12 990 Ft

Sztreccs és kopásálló anyagának köszönhetően puha, meleg kényelmes és légáteresztő.

Hőtartó, légáteresztő, szabad mozgást biztosít, miközben kopásálló...ennek a kihívásnak tesz eleget a melegítő innovatív anyaga!

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Izzadság-elvezetés

A anyag gyorsan szárad és elvezeti az izzadságot.

Kopásállóság

Anyaga ellenáll egy másik felület vagy a környezetből eredő dörzsölésnek.

Rugalmasság

Sztreccs anyagának köszönhetően minden irányban mozoghatsz benne (9% elasztán).

Meleg

Anyaga melegen tart.

Leírás

Fitneszhez készült

A fitneszben nincsenek szabályok, mindenki a maga módján edz. A mozgás az, ami közös bennünk! A prioritásunk? Olyan termékek tervezése, amelyek a legmegfelelőbbek számodra: szabad mozgás, technikaiság, kényelem, stílus...Mindent alaposan megvizsgálunk, semmit sem bízunk a véletlenre! Ezután egy egész tervezőcsapat - a termékmenedzserektől a stylistokon át a mérnökökig - mozgósította magát, hogy a legjobbak legjobbját kínálják számodra a fitnesz ruházatok területén.

A fitnesz termékek tesztelési folyamata

Természetesen, igen! Az anyagaink 100%-a szigorú tesztelési folyamatokon megy keresztül. Laboratóriumban kezdjük, ahol a termékeinket nehéz teszteknek vetjük alá! Mosásállóság, színek tartóssága... komoly tesztekről van szó! És még? Valós körülmények között teszteljük hozzád hasonló sportolókkal! Megfigyelünk, elemzünk, igazítunk, annak érdekében, hogy a termék megfeleljen elvárásaidnak! Ezt a kalandos utat járja végig termékünk, mielőtt megérkezik hozzád.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 91% Polietilén-tereftalát (PET), 9% Elasztán Betét 82% Polietilén-tereftalát (PET), 18% Elasztán

Tesztek

Mosási, száradási tesztek... Ez a termék számos próbát kiállt, mielőtt megérkezett hozzád. Tervezőcsapatunk egy laboratórium segítségével megvizsgálta, hogy a minőségi követelményeink megfelelően teljesülnek-e. A cél? Célunk, hogy megfelelő terméket kínáljunk számodra, fenntartható módon!

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 40°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vegytisztítható

Videók

Vélemények

Betöltés...