Férfi legging szörfözéshez UV-védelemmel 100-as, palakék

4 990 Ft

8528593

Tervezőcsapatunk különleges, UV-szűrő legginget alkotott, 2 óránál rövidebb ideig tartó szörfözéshez, meleg vízbe.

UV-szűrő legging, mely a vízben is véd a napsugaraktól és csökkenti a deszka okozta bőrirritációt.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Napvédelem

50+ faktoros szövet. Az UV-sugarak min. 95%-át vizesen is kiszűri

Bőrbarát

Csökkenti a deszka dörzsölő hatását. 1 órás használatra tervezve.

Tartás erős hullámzásnál

Feszes övrész. A felső résszel összekapcsolható. Tartás a hullámokban

Gyors száradás

Gyorsan száradó szintetikus poliészter anyag.

Könnyű karbantartás

A kötésszerkezetnek köszönhetően a homok lepereg az anyag felületéről.

Leírás

Vizesen is véd az UV-sugárzástól!

A UV-védelemmel ellátott OLAIAN textilanyag az UVB-sugarak minimum 98%-át, az UVB-sugarak 95%-át megszűri (50+ védőfaktor). Garantáltan hatékonyan véd a napsugárzástól. Vízi sportokhoz, a vízben és vízparton is praktikus. UV-szűrő tulajdonságát a szövetszálak sűrűségének köszönheti, mely tartós védelmet biztosít, még mosás után is. Figyelem: az elasztántartalmú anyag károsodhat klóros vízben!

Mit jelent az UPF 50+ (F50) jelölés?

Az UPF (Ultra Violet Protection Factor) világszinten használt, szabványosított napvédő faktorszám. A ruházati termékek védőfaktorát mutatja, azaz az UV-sugarak kiszűrésének arányát. A szabvány szerint az UV-sugarak min. 95%-át ki kell szűrniük. Az 50+ faktor azt jelenti, hogy a termék az UVA-sugarak min. 95%-át, az UVB-sugarak min. 98%-át kiszűri.

Nem irritálja a bőrt

A szörfnadrág csökkenti a deszka által okozott kidörzsölést, különösen a térdnél a deszkán fekve és a combok belső részén a deszkán állva. Tesztekkel igazoltuk, hogy 1 órás használat során hatékonyan csökkenti a bőrirritációt.

Tartás a hullámokban

A feszes derékrésznek köszönhetően a szörfnadrág a helyén marad akkor is, ha beleesel a hullámokba. Az övrész elülső részén található zsinór UV szűrő póló rögzítésére és felcsúszásának megakadályozására szolgál. Javasoljuk, hogy a tökéletes védelemért használd az UV-szűrő, rövid vagy hosszú ujjú, esetleg kapucnis 500-as szörfpólóval!

Hőszigetelés és szél

Az UV-szűrő legging használatához ajánlott minimum vízhőmérséklet 22 °C. Az ajánlott hőmérséklet a levegő hőmérsékletétől függően emelkedhet vagy csökkenhet. Hőtartó modelljeink (2 óránál hosszabb használatra) polárból vagy neoprénből készülnek. 15 km/h-nál gyorsabb szél már kellemetlenné teheti a sportolást. Ilyenkor viselj neoprénből készült modellt!

UV szűrő szörfnadrág különböző vízi sportokhoz

UV-szűrő nadrágjainkat a szörfözők legmagasabb elvárásai szerint terveztük. A termékek kialakításakor követett koncepciónak köszönhetően egyéb vízi sportokhoz, például úszáshoz, kiteszörfhöz, vitorlázáshoz, wakeboardozáshoz, vízisíeléshez, hajózáshoz és stand-up paddle-özéshez is használhatók.

Napsugárzás elleni védelem

A nadrág ugyan védelmet biztosít a napsugarakkal szemben, azonban figyelembe kell venni bizonyos körülményeket, például a napsugarak visszaverődését (vízről, homokról), a hőséget, a napszakot. A nadrág viselése mellett további védelem is szükséges: UV szűrő póló, napszemüveg, sapka vagy kalap, megfelelő napvédő krém rendszeres használata, folyamatos folyadékpótlás stb.

Napvédelem

https://www.olaian.fr/conseils/la-protection-solaire-en-surf-tp_3890

Milyen márka az OLAIAN?

OLAIAN, a szörf márka
Az OLAIAN a Decathlon új, szörfös márkája, melynek központja Hendaye-ban, Délnyugat-Franciaországban található. A tengerpart közelségének köszönhetően a terméket azonnal tesztelni tudjuk, valós körülmények között.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 85% Polietilén-tereftalát (PET), 15% Elasztán Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Használatra vonatkozó korlátozások

Víz>22°C. Vizesen is véd. Az UV-sugarak 95%-át kiszűri.

Tesztek

Csapatunk Franciaországban tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.

Jóváhagyta

A napvédelmet biztosító összetevőket mérnökeink laboratóriumban tesztelték. Megfelel az érvényben levő szabványnak: EN 13758-2. A gyártás megkezdése előtt a felhasználandó anyagokat teszteljük. A külső laboratóriumi teszteket a saját mérőkészülékeinkkel végzett tesztekkel is kiegészítjük. A termékeket nedves és száraz állapotban laboratóriumi körülmények között, majd tényleges használat közben is (használat során bekövetkező nyúlás) megvizsgáljuk.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Képek

Férfi legging szörfözéshez UV-védelemmel 100-as, palakék
Férfi legging szörfözéshez UV-védelemmel 100-as, palakék
Férfi legging szörfözéshez UV-védelemmel 100-as, palakék
Férfi legging szörfözéshez UV-védelemmel 100-as, palakék
Férfi legging szörfözéshez UV-védelemmel 100-as, palakék

Vélemények

Betöltés...