FÉRFI KERÉKPÁROS COMBNADRÁG RC100, FEKETE

6 990 Ft

8644185

Kezdőknek fejlesztettük ki ezt a nadrágot 2 órás vagy 50 km-es kerékpározáshoz meleg időben.

Az első közösen készített nadrágunk! Különös figyelmet fordítottunk a derékra és a száraljra, az eredmény: kiváló tartás, túlzott nyomás nélkül!

Szín:

Fekete / Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Kényelmes

Előformázott "Medium Density" ülőbetét Vastagság: 13 mm Sűrűség: 100 kg/m3

Izzadság-elvezetés

Légáteresztő anyag a nagyobb kényelem érdekében.

Szabad mozgás

A rugalmas anyag jól tart a comboknál és a deréknál.

Leírás

ÚJ, "Közepes sűrűségű" ÜLŐBETÉT

A még nagyobb kényelem érdekében "Közepes sűrűségű".ülőbetéttel láttuk el a nadrágot.Puha és légáteresztő anyag. Puha, megerősített zóna, 100 kg/m3 sűrű és 13 mm vastag. Perforált anyag a jobb izzadság-elvezetésért. Az ülőbetét kényelmet garantál kb. 2 órás kerékpározás közben

Az ülőbetét formája

Az megerősítések alakját (vastagabb habszivacs) egy nyomólapon végzett vizsgálattal határozták meg, amelyet a mintatervezők terveztek egy próbababán végzett öntvény alapján, majd több próba és felhasználási teszt után validáltak.Eza kerékpárosok által végzett teszt a nyeregre gyakorolt nyomáspontok meghatározásából áll. A megerősített részek lefedik azokat az érintkezési pontokat, ahol a legnagyobb a nyomás. Tökéletesen igazodik a testedhez.

Megerősítések

Védi a lágyékot és a gátat. A megerősített rész eléggé széles a lábak között ahhoz, hogy ne irritáljon pedálozás közben. A megerősítésben a csatornák domborúak, így rugalmasabbak.

Tisztítási tanácsok

Mosógépben 30 °C-on mosható. Szintetikus programon. Kifordítva. Öblítőszer nélkül. Meleg, jól szellőző helyen szárítandó! GÉPBEN NEM SZÁRÍTHATÓ! Vegytisztítani nem ajánlott! KLÓRTARTALMÚ SZER NÉLKÜL. RADIÁTORON NEM SZÁRÍTHATÓ!

Terméktesztek

Lille város BTWIN VILLAGE-ben dolgozó tervezőcsapatunk folyamatos kutatásokat folytat kerékpáros vásárlóink kényelmének további növelése érdekében.
Célkitűzésünk, hogy a felhasználók igényeinek megfelelően fejlesszük termékeinket, minél kényelmesebbé téve számukra a használatot.
Ezt követően terepen teszteljük a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy kizárólag a kerékpározási körülményekhez hasonló valós élethelyzetek alapján tudunk folyamatos fejlesztést végrehajtani.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 80% Poliamid, 20% Elasztán Szivacsbetét 100% Poliuretán Párna - Külső szövet 78.18% Poliamid, 19.55% Elasztán, 2.27% Polietilén-tereftalát (PET)

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...