Férfi kabát síeléshez 100-as, fekete

17 990 Ft
8642198

Környezettudatos eljárással készült kabát síeléshez, amely véd az időjárással szemben.

A kabát egy innovatív tervezési folyamat eredménye, mely nem csak a kiválasztott anyagokat, de a hőtartást és a vízhatlanságot is érinti, és melynek eredményeként maximálisan kiélvezheted a síelést.

Szín: Fekete
Méret: Méretválasztó
Ismerd meg az Ecodesign-t!

Termékelőnyök

Vízhatlanság

10000 mm-es membránja szárazon tart a hóban

Meleg

Újrahasznosított vatelin szigetelés, megerősített vastagsága által -10°C-ig használható.

Egyszerű használat

Félig rugalmas mandzsettái és hószoknyája megakadályozzák a hó beáramlását

Zsebek

Bérletzseb az ujján, 2 cipzáras, kéztartó zseb. 1 belső zseb.

Környezettudatos tervezés

A gyártás során megfestett szövetszálak kevésbé terhelik a környezetet.

Technikai információ

Segítség a megfelelő méretet kiválasztásához

A fényképen látható modell 185 cm magas és M-es méretet visel.
Méretei a következők:
Mellkörfogat: 104 cm
Derékkörméret: 104 cm
Karhossz: 45 cm
Szárhossz: 80 cm

A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉSSEL KAPCSOLATOS, KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓ ÚJRAHASZNOSÍTOTT POLIÉSZTER

A műanyag palackok felhasználásán túl poliészter termékeink gyártása során úgy csökkentjük a kőolajszármazékok használatát, hogy a termékek légáteresztő képessége nem változik.

A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉSSEL KAPCSOLATOS, KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓ DOPE DYE

A szövetek festése nem csak sok vizet igényel, hanem sok szennyvizet is termel. Az ebből eredő környezeti hatás csökkentése érdekében a szövetszálakat már a gyártás során, tömegükben festjük meg.

A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉSSEL KAPCSOLATOS, KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓ A HULLADÉK CSÖKKENTÉSE

Egy ruházati termék szabása során óhatatlanul is keletkezik hulladék, mivel az egyes részek nem illeszkednek tökéletesen egymásba.
A termék tervezése során a MINIMAL WASTE elvet alkalmaztuk, melynek lényege, hogy az egyes részeket kirakós darabonként illesztjük egymásba, hogy minél kevesebb hulladék keletkezzen. Büszkék vagyunk rá, hogy az első, ilyen eljárással készült kabátunknál 36%-kal kevesebb hulladék keletkezett.

Milyen a 100-as kabát szabása?

Regular szabású. A kabát oldalai a felsőtesttel párhuzamosak, egyenesek, nem simulnak a testre. Szabása miatt technikai 2. réteggel együtt is viselhető.

Hogyan mérjük az anyag vízhatlanságát?

Az ISO 811 szabvány szerinti teszt során az anyag vízhatlanságát a vízoszlop magassága szerint, milliméterben határozzák meg.
Minél nagyobb ez a víznyomás, annál inkább vízhatlan az anyag. A 10000 mm-es vízhatlanság tehát azt jelenti, hogy az anyag kibírja a 10000 mm-es vízoszlop nyomását.
Síeléshez 3000 mm és 20000 mm közötti összetevőket ajánlunk.

Hogyan mérjük a kabát vízhatlanságát?

Hogy a lehető legjobban bírja az időjárási viszontagságokat (eső, hó, szél...), a kabát anyaga és illesztése megakadályozza a víz szövetbe szivárgását. A termék vízhatlanságát többnapi használat során, változó időjárási körülmények között ellenőriztük, és laboratóriumi teszteket is végeztünk.
Ezzel a teszttel megerősíthetjünk, hogy a kabát 2 órán át megvéd a hóeséstől vagy a 12 cm-es esőzéstől.

Hogyan mérjük a komforthőmérsékletet ?

Minden egyes termékünket laboratóriumban teszteljük, hogy megadhassunk egy irányértéket a kényelmi értékre vonatkozóan. A nadrágok esetében a mérés harisnyanadrág nélkül, a kabátok esetében pedig hőtartó pólóval és polárral történik. A feltüntetett mérés azt a külső hőmérséklet mutatja, amely esetén a tesztelőknek nem volt melege és nem is fáztak.A hőérzet természetesen a tevékenység intenzitásától és az egyén anyagcseréjétől is függ.

Hogyan öltözz fel, hogy ne fázz a sípályán?

Hogy melegen és szárazon is tartson a ruha, alkalmazd a 3 rétegű öltözködés szabályát! az 1., testre simuló réteg szárazon tart. A 2., hőszigetelő réteg a hőtartásról gondoskodik. A 3., védelmet biztosító réteg az időjárás viszontagságaitól nyújt védelmet.

A termék javítható.

A jótállási időn belül ingyen javítjuk a terméket. Legyen szó akár akasztókról, varrásokról, cipzárakról ... Ezeket bármelyik áruházunkban igénybe veheted. Amennyiben nem tudjuk megjavítani a terméket (gyártási hiba), akkor kicseréljük azt, vagy visszatérítjük számodra a vételárat.

Koncepció és technológia

Összetétel

Főszövet - bevonat 100% Polietilén-tereftalát (PET) Elsődleges bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Töltet 100% Polietilén-tereftalát (PET) Másodlagos bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Membrán 100% Poliuretán

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Lehetőleg vállfán, ne összehajtva tárold, hogy megóvd az anyagot! Száraz és szellőző helyen tárold! Tárolás előtt hagyd teljesen megszáradni!

TESZTEK

Minden Wedze terméket a Mont Blanc völgyében álmodtak meg, terveztek meg és hoztak létre. A termékeket valós időjárási körülmények között tesztelik (hóban, hidegben, porhóban...). A tervezőcsapatok garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel terepen arra a célra, amire tervezték.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek

KÖRNYEZETI HATÁS

co2-impact-cover
A termék ökológiai lábnyoma :
27,94 kg CO2e
1 kg CO2e 5 km megtételét jelenti egy benzinüzemű autóban (az ADEME Carbone© bázisa szerint).
Mit jelent a karbonlábnyom? Minden termékünk környezeti hatását felmérjük. Az életciklusuk minden szakaszában: a nyersanyag kitermelésétől a feldolgozóüzembe való szállításon, az átalakításon, a gyártáson, a késztermék szállításán keresztül a felhasználásig és az életciklus végéig. Tudj meg többet
environmental-score-cover
A termék környezetvédelmi besorolása: B
environmental-score
Mi az a környezetvédelmi besorolás? A termék értékelése A és E jelölés között, amely lehetővé teszi az azonos kategóriájú modellek környezeti hatásainak összehasonlítását. Figyelembe veszi a termék környezetre gyakorolt hatását a gyártástól az élettartam végéig. Pl. üvegházhatású gázok kibocsátása, a természeti erőforrások kimerülése, a levegő és a víz terhelése. Tudj meg többet