Ecodesign
Férfi túrahátizsák 90+10 literes - MT900 Symbium
Férfi túrahátizsák 90+10 literes - MT900 Symbium
Férfi túrahátizsák 90+10 literes - MT900 Symbium
Férfi túrahátizsák 90+10 literes - MT900 Symbium
Férfi túrahátizsák 90+10 literes - MT900 Symbium
Férfi túrahátizsák 90+10 literes - MT900 Symbium
Férfi túrahátizsák 90+10 literes - MT900 Symbium
Férfi túrahátizsák 90+10 literes - MT900 Symbium
Férfi túrahátizsák 90+10 literes - MT900 Symbium
Férfi túrahátizsák 90+10 literes - MT900 Symbium

Férfi túrahátizsák 90+10 literes - MT900 Symbium

79 990 Ft

8676380

Robusztus, nagy űrtartalmú hátizsák (90 literes + 10 literrel bővíthető).Azoknak a férfiaknak terveztük, akik expedícióban több napot vagy akár több hetet is eltöltenek a hegyekben.

Ezt a strapabíró és kényelmesen szállítható hátizsákot 188 laboratóriumi tesztnek vetettük alá, és több mint 280 órán keresztül bizonyított terepen.A Symbium a termékcsalád legkényelmesebb hátizsákja.

Szín:

Khaki

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Kényelem

Állítható vállpánt és hát. Symbium technológia

Több rekeszes tárolás

Elöl nyitható, nagy méretű rekesz. 10 zseb.Víztasak

Sokoldalúság

2 kulacstartó, bottartó, esőhuzat, sátortartó (pántok a hátizsák alján)

Tartós használat

Strapabíró 600 denes poliészter szövet, a zsák alja erős poliamid.

Szellőzés

Alumíniumrudas hátrész, hagyja szellőzni a hátat.

Folyadékbevitel

Belső rekesz a víztasaknak (nem tartozék)

Súly

2,8 kg.Az üres hátizsák súlya szolgál referenciaként.

Leírás

Méretek

Magasság: 88 cm
Szélesség: 54 cm
Mélység: 43 cm

Űrtartalom

Bővíthető űrtartalom: 90 l + 10 literrel növelhető a magasságában.
Minden hátizsák kapacitását egy standard módszerrel vizsgáljuk. a fő rekeszt és minden kisebb zsebet kis labdákkal rakunk tele. Majd kitöltjük egy beosztásokkal ellátott edénybe, melyről leolvasható az űrtartalom, vagyis, hogy hány literes a hátizsák (max. néhány százalékos eltéréssel).

A hátizsák felépítése

A hátizsák különböző részeit úgy állítottuk össze, hogy erősebb igénybevételt is kibírjon, például ha meg van pakolva vagy ha szállítjuk.
Minden elemet úgy terveztünk, hogy garantálni tudjuk a konstrukció megbízhatóságát: vastag elülső cipzár (10 mm), megerősített varrások az alján és a pántoknál.

Symbium technológia

A hátizsák kényelme a járás közbeni jó egyensúlyban rejlik. A Symbium technológia révén a derékpánt kiválóan illeszkedik a derékhoz, követi a túrázó mozdulatait gyaloglás közben.
A SYMBIUM rendszernek köszönhetően nincs többé jobbra-balra kilengés, amely elfárasztja a túrázót.

Hogyan pakolj a hátizsákba?

A zsák aljába tedd az alvófelszerelést. A víztasakot helyezd az erre a célra kialakított rekeszbe.
A nehéz felszerelést (sátor, túrafőző, élelmiszer) a háthoz közel pakold és köré ruhákat helyezz. A sátrat vagy a sátoraljat a hajtóka alá vagy a hátizsák aljára tedd.A vízhatlan kabát és/vagy a polár felső legyen kéznél. A zsebekbe oszd el a napközben használatos kisebb tárgyakat (naptej, térkép, szemüveg, stb.)!

Időtlen stílus

Pigmentszínekkel, és letisztult vonalakkal dolgoztunk. Az eredmény egy generációról generációra örökölhető időtlen stílus.

Festési eljárás

Az anyagok festéséhez sok vízre van szükség, ugyanakkor a festékfürdőből szennyezett víz szabadul fel.A környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében a szövetszálat a gyártás során festjük, vagyis színpigmentek fecskendezünk be a szál belsejébe. A régi modellhez képest így 30%-kal tudtuk csökkenteni a CO2 kibocsátást.

Miért szürke az esőhuzat?

A szürke szín semleges, így kevesebb színezéket igényel. Egy 'bi-ton" eljárást alkalmazunk, amely azt jelenti, hogy két fonal közül csak egyet festünk. A festett fonal tömegében történő festési eljárásból is származik, amikor a színpigmenteket már a fonal gyártásakor belejuttatják a fonalba. Ezekkel a lépésekkel a Forclaz elköteleződik a termékek környezeti hatásának javítása mellett.

Kiegészítők

15 literes félhold alakú tárolóhuzattal kompatibilis.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Betét 100% Poliamid Pánt 100% Polipropilén Táskahuzat 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bevonat 100% Poliuretán

Tárolási tanácsok

Tiszta, száraz, fénytől védett helyen tárolandó.

Használatra vonatkozó korlátozások

Mosógépben nem mosható.

Tesztek

Számos laboratóriumi teszt során tettük próbára az MT900 Symbium hátizsák strapabíróságát.A következő teszteket végeztük el:Martindale-teszt, amely méri ennek a hátizsáknak a kopásállóságát, a varrások szakítóvizsgálata, kifáradási teszt a habszivacsokon, a hátizsák hátulján található alumínium szerkezet hajlító merevségének tesztelése.

Jóváhagyta

A laboratóriumi teszteken kívül, termékeinket rendeltetés szerinti körülmények között, hosszú túrák során, tartóssági teszteknek is alávetjük.Az MT900 Symbium táska első prototípusát egy hétig teszteltük Marokkóban. Néhány változtatás után a végleges prototípust egy hét "Tour du Mont Blanc" után validáltuk. Végül a tartóssága különböző környezetben, 5 hetes túrázás során lett erősen próbára téve.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Videók

Vélemények

Betöltés...