Férfi golfkesztyű, jobbkezeseknek - 100-as

3 490 Ft

8543424

Szenvedélyes golfozókból álló csapatunk az első lendítésekhez (swing) alakította ki a golfkesztyűt. Ha jobbkezes vagy, a balkezeden viseld.

Ellenálló anyag a kényelmes viselethez és jó tapadáshoz. Semmi másra, csak a lendítésre összpontosíts.

Szín:

Fehér / Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Tartós használat

Megerősített anyag a hosszú élettartamhoz és használathoz.

Rugalmas anyag

Az elasztán anyagnak köszönhetően felveszi a kéz formáját.

Leírás

Milyen időben használható a kesztyű?

A zavartalan golfozás érdekében javasoljuk, hogy száraz időben használd a Resistance kesztyűt. Ha mégis esni kezd, és a pályán tartózkodsz, ne feledd el golfozás után a kivenni a kesztyűt a táskából, majd hagyd megszáradni a szabad levegőn. Ne szárítsd hőforrás közelében.

Normális, hogy elkopik a kesztyűm?

Teljesen normális, hogy idővel a golfkesztyűd elkopik.A játék gyakorisága megváltoztatja a kesztyű élettartamát. A kesztyű elméleti élettartama 2 hónap, heti kétszeri használat mellett. Az intenzív használat és/vagy a nem megfelelő éghajlati körülmények rontják a termék minőségét és csökkentik az élettartamát.

A te számodra késztettük

Véleményed és észrevételeid megerősítették azt a célkitűzésünket, hogy kényelmes, ugyanakkor ellenálló golfkesztyűt készítsünk. Egy új szintetikus anyag kifejlesztésével növeltük a kesztyű ellenállását és a dörzsölésnek leginkább kitett területet bőr rátéttel erősítettük meg. A még kényelmesebb viselet érdekében a kézfej kialakításához elasztánt használtunk, amely az ütő megfogásakor megakadályozza a bőr megfeszülését.

Miért csak egy kesztyűt használnak a golfozók?

A kesztyű használata elkerülhetetlen, azonban nem feltétlenül szükséges. Kizárólag az irányító kézzel ellentétes kézen viselhető (a balkézen, ha jobbkezes vagy és fordítva). A kesztyű viselete kétszeresen is előnyös: jó tapadás a golfütő biztos megtartásához és védelem az esetleges irritációval szemben.

Inesis, a gondos tervezés

Termékeink fejlesztésénél arra törekszünk, hogy minden golfozó számára kényelmes legyen a játék. Szenvedélyes golfozókból álló csapatunk minden INESIS termék tervezésénél figyelembe veszi a felhasználók eddigi megfigyeléseit és észrevételeit, hogy a golfozás mindig öröm legyen a számodra.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Bevonat 100% Poliuretán Fő anyag 100% Poliamid Markolat 100% Poliamid Betét 85% Poliamid, 15% Elasztán Tapasz 100% Kecskebőr

Tárolási tanácsok

A hosszabb élettartam érdekében: szappan használata nélkül, hideg vízben, kézzel mosható és sík felületen fektetve szárítható.

Tesztek

A szín- és formatartás ellenőrzése érdekében ismétlődő mosási és szárítási tesztek készülnek. E rendszeres teszteket külső laboratórium végzi, lehetővé téve annak ellenőrzését, hogy minőségi követelményeinket az egész tervezési folyamat során betartják.

Jóváhagyta

Tervezőcsapatunk székhelye Észak-Franciaországban, az Inesis Golf Parkban található. Az év minden szakában tervezőink szép, egyszerű és technikai termékek kigondolásán és fejlesztésén fáradoznak. A gyakorlatban kemény próbáknak vetjük alá a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy csak a mindennapi életben előforduló, valódi körülmények között végzett tesztek biztosíthatják számunka a folyamatos fejlődést.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...