Férfi golfkesztyű esős időre RW, fekete

5 990 Ft
8543425

Tervező csapatunk esős napokra a jobb tapadás érdekében fejlesztette ki ezt a golfkesztyűt.

Fogd stabilan az ütőt, még esőben is!

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Tapadás

A nedves velúr anyag kiváló tapadást biztosít esős időben.

Technikai információ

MINÉL NEDVESEBB A KESZTYŰ, ANNÁL JOBBAN TAPAD.

A golfkesztyű elsődlegesen nem a kéz szárazon tartását, hanem a jó tapadást hivatott biztosítani. Az esős időre kialakított Inesis golfkesztyű Suedine (hasított bőrhöz hasonló) anyagból készül. Csodálatos anyag, nedves állapotban remekül megtapad. Tehát, ne feledd el megnedvesíteni a kesztyűt, hogy a legjobbat hozhasd ki belőle!

Inesis koncepció

Azzal a céllal fejlesztjük termékeinket, hogy azokat viselve mindig kényelmes legyen a játék minden golfozó számára. Szenvedélyes golfozókból álló csapatunk minden INESIS termék tervezésénél figyelembe veszi a felhasználók eddigi megfigyeléseit és észrevételeit, hogy a golfozás mindig öröm legyen a számodra.

Koncepció és technológia

Összetétel

Markolat 72% Polietilén-tereftalát (PET), 28% Poliamid Tenyér 94% Polietilén-tereftalát (PET), 6% Poliuretán

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Használat után a kesztyűt száraz helyen és lehetőleg kisimítva tárold, hogy ne ivódjanak bele a kellemetlen szagok.A nedves kesztyűt hagyja természetesen módon megszáradni, mielőtt eltennéd a táskába.

TESZTEK

Ezt a kesztyűt kopásállósági teszteknek vetettük alá, hogy lássuk mennyire áll ellen a dörzsölődésnek, amikor az ütő markolatával érintkezik. E rendszeres teszteket külső laboratórium végzi, lehetővé téve annak ellenőrzését, hogy minőségi követelményeinket az egész tervezési folyamat során betartják.

Jóváhagyta

Számítunk női és férfi golfozóinkra termékeink osztályozásánál és jóváhagyásánál. A termékeinkkel kapcsolatos véleményeket és észrevételeket figyelembe véve járunk el. A kesztyűvel kapcsolatos értékeléseket az alábbiakban megtekintheted, sőt, saját véleményed is megoszthatod velünk, így aktívan részt vehetsz a termékeink fejlesztésében.

Mosási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek

KÖRNYEZETI HATÁS

co2-impact-cover
A termék ökológiai lábnyoma :
3,39 kg CO2e
1 kg CO2e 5 km megtételét jelenti egy benzinüzemű autóban (az ADEME Carbone© bázisa szerint).
Mit jelent a karbonlábnyom? Minden termékünk környezeti hatását felmérjük. Az életciklusuk minden szakaszában: a nyersanyag kitermelésétől a feldolgozóüzembe való szállításon, az átalakításon, a gyártáson, a késztermék szállításán keresztül a felhasználásig és az életciklus végéig. Tudj meg többet
environmental-score-cover
A termék környezetvédelmi besorolása: D
environmental-score
Mi az a környezetvédelmi besorolás? A termék értékelése A és E jelölés között, amely lehetővé teszi az azonos kategóriájú modellek környezeti hatásainak összehasonlítását. Figyelembe veszi a termék környezetre gyakorolt hatását a gyártástól az élettartam végéig. Pl. üvegházhatású gázok kibocsátása, a természeti erőforrások kimerülése, a levegő és a víz terhelése. Tudj meg többet