Férfi futócipő Kiprun KD900, sárga

44 990 Ft

8798229

Tervezőcsapatunk azoknak fejlesztette ki ezt a dinamikus és könnyű férfi futócipőt ütéscsillapítással, akik szeretnek elrugaszkodni minden futólépésnél. (10km-től 42 km-ig).

A Pebax® habszivacs könnyűségének és geometriájának köszönhetően a KIPRUN KD900 futócipő rendkívüli reaktív ütéscsillapítást nyújt, mely elkísér minden edzésre (résztávos/hosszú) és versenyre.

Szín:

Sárga / Fehér

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Ütéscsillapítás

Az Arkema Pebax® habszivacsnak köszönhetően 1000 km-en át garantált a reaktív ütéscsillapítás.

Dinamizmus

Az Arkema Pebax® habszivacsnak köszönhetően kiváló energia-visszaadást nyújt.

Könnyű súly

Tömeg: 218 g 42-es méretben

Tapadás

A talp szerkezetének és geometriájának köszönhetően tökéletesen tapad vizes talajon.

Leírás

RENDKÍVÜL REAKTÍV ÜTÉSCSILLAPÍTÁS

A habszivacsot illetően az Arkemával, egy vezető francia vegyész vállalattal kötöttünk együttműködést.Ebből az együttműködésből született a VFOAM habszivacs Pebax® anyagból, amely 20%-kal dinamikusabb, mint a hagyományos cipőké.A pebax® Arkema habszivacs és a talp geometriájának kombinációja rendkívül reaktív ütéscsillapítást tesz lehetővé.

ÚJ TALPGEOMETRIA ÉS MAXIMÁLIS ENERGIA

A "fánk" által inspirált sarokgeometria optimalizálja az anyag alakváltozását, hogy minden futólépést megtöltsön energiával. A talp lehetővé teszi, hogy a cipő minden tulajdonságát kiaknázd:az elülső lábfej geometriája érvényre juttatja a Pebax® hab reaktív hatását, míg a sarok geometriája pedig alakjából adódóan intuitív módon ütéscsillapítást biztosít ott ahol legnagyobb szükség van rá.

KÖNNYŰ

A kutatások kimutatták, hogy egy könnyű cipő növeli a futóteljesítményt, mert jobban gazdálkodik az energiával.A KD900-as cipő tervezésekor nem volt kérdés a kényelem és a tartósság, viszont kisebb súlyú összetevőket és optimális talpat választottunk.Eredmény: 218 g 42-es méretben.

KIVÁLÓ ÚT- ÉS KANYARTARTÁS ESŐS IDŐBEN

Úgy tekintünk a talpra, mit egy autógumira, esős időben is jól kell, hogy tapadjon a cipő.Az új talpgeometria és gumi kiváló tapadást biztosít a cipőnek nedves talajon és kanyarban, még gyors futások során is.

Sarokmagasság (drop)

A KD900 sarokmagassága 8 mm.

EGY SZENVEDÉLYES FUTÓCSAPAT EGYEDI FUTÓÉLMÉNYT KÍNÁL NEKED

A Kiprun KD900-as futócipő egy több, mint 10 éves Decathlonos tapasztalat eredménye.Caroline (termékmenedzser), Stéphane (termékmérnök) és Nicolas (designer) szenvedélyes futók, ők fejlesztik ki a Kiprun termékeket a nagykövetek segítségével: a Decathlonos futó munkatársak, edzők és ti!
Így tehát kiválasztjuk az összetevőket, prototípusokat gyártunk, majd laboratóriumban és valós használat közben teszteljük és hagyjuk jóvá a terméket.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Alsó rész 70% Poliéter-blokk-amid (PEBA), 30% Gumi Felsőrész 80% Polietilén-tereftalát (PET), 20% Hőre lágyuló poliuretán Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tesztek

Minden futócipőt nyugalmi helyzetben és használat közbeni valós körülmények között is teszteltettünk nem Decathlonos futókkal.Célunk tesztelni, javítani a termékeinken, majd jóváhagyni azokat.

Jóváhagyta

A Kiprunnál mi mindannyian futók vagyunk, különböző szinteken.
Minden nap azért dolgozunk, hogy javítsunk a termékeinken.Ezután minden terméket felhasználók tesztelnek valós használati körülmények között. Mielőtt az áruházakba kerülne a termék, több ezer kilométer teszten ment át, több versenyen, a 10 km-től a maratoni távig.

Karbantartási tanácsok

Nem mosható

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Képek

Férfi futócipő Kiprun KD900, sárga
Férfi futócipő Kiprun KD900, sárga
Férfi futócipő Kiprun KD900, sárga

Videók

Vélemények

Betöltés...