Férfi futócipő KIPRUN KD500 2, fekete, rózsaszín, sárga

34 990 Ft

8608546

A cipő ütéscsillapítást és dinamizmust biztosít a mindennapos edzéseken.

Fontos számodra az ütéscsillapítás és a dinamizmus? Az EVA és a pebax® Arkema habszivacsnak köszönhetően a Kiprun KD500 2 ütéscsillapítást és dinamizmust biztosít minden lépésnél futás közben.

Szín:

Fekete / Korall / Neon zöld

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Ütéscsillapítás

A két anyagból készült EVA és a pebax® Arkema habszivacs új érzetet kelt.

Dinamizmus

A pebax® Arkema habszivacs stratégiailag helyezkedik el a talp nyomópontjain.

Tapadás

A talp textúrája és geometriája miatt jobban tapad nedves talajon.

Könnyű súly

Tömeg: 250 g 42-es méretben

Leírás

AZ ÜTÉSCSILLAPÍTÁS ÉS A DINAMIZMUS TÖKÉLETES ELEGYE

Az Arkemával együtt kifejlesztett VFOAM habszivacs (pebax® technológia) egyszerre kényelmet és energiavisszaadást biztosít. A dinamikát adó anyagot (pebax®) a talp azon részein helyeztük el, ahol az elrugaszkodáskor a legfontosabb nyomópontok alakulnak ki (sarok, lábközép). Ez a pebax® anyag a talp külső körvonalán sűrűbb EVA habszivaccsal van kombinálva, amely elősegíti a láb kiváló gördülését.

VARRÁS NÉLKÜLI, ÖNTÖTT FELSŐRÉSZ

A felsőrész kimondottan úgy lett kialakítva, hogy ne dörzsölje a lábfejet. Egy darabból készült, a nyelv és a talp préselve és öntve van a maximális kényelme érdekében.

KIS SÚLY

A futócipő súlya nagy hatással van az energiafelhasználásra vagyis a futó teljesítményére: minél könnyebb egy cipő, annál jobban hozzájárul a teljesítményhez. A VFOAM habszivacsot különösen a kis súlya miatt választották. Mérnökeink azon is dolgoztak, hogy optimalizálják a KD500 2 súlyát a generatív tervezéssel (számítógéppel támogatott tervezés) készült talp geometriáján: nincs többé barázda a talp leginkább igénybevett részein.

SÚLY & DROP

Tömeg: 250 g 42-es méretben
Drop: 8 mm

KIVÁLÓ ÚT- ÉS KANYARTARTÁS ESŐS IDŐBEN

Úgy tekintünk a talpra, mit egy autógumira, esős időben is jól kell, hogy tapadjon a cipő.Az új talpgeometria és gumi kiváló tapadást biztosít a cipőnek nedves talajon, még gyors futások során is.

EGY SZENVEDÉLYES FUTÓCSAPAT EGYEDI FUTÓÉLMÉNYT KÍNÁL NEKED

A Kiprun KD500 2 futócipő egy több, mint 10 éves Decathlonos tapasztalat eredménye.Caroline (termékmenedzser), Stéphane (termékmérnök) és Anthony (designer és stylist) szenvedélyes futók, ők fejlesztik ki a Kiprun termékeket a nagykövetek segítségével: a Decathlonos futó munkatársak, edzők és ti!
Így tehát kiválasztjuk az összetevőket, prototípusokat gyártunk, majd laboratóriumban és valós használat közben teszteljük és hagyjuk jóvá a terméket.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Felsőrész 90% Polietilén-tereftalát (PET), 10% Hőre lágyuló poliuretán Alsó rész 35% TPE, 35% Etilén-vinil-acetát (EVA), 30% Gumi Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tesztek

Cipőinket rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan külső felhasználók, akik számára a terméket kifejlesztettük. Célunk tesztelni, javítani a termékeinken, majd jóváhagyni azokat.

Jóváhagyta

A Kiprunnál mi mindannyian futók vagyunk, különböző szinteken.
Minden nap azért dolgozunk, hogy javítsunk a termékeinken.Ezután minden terméket felhasználók tesztelnek valós használati körülmények között. Mielőtt az áruházakba kerülne a termék, töb ezer kilométer teszten ment át, több versenyen, a 10 km-től a maratoni távig.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosható. Szabad levegőn szárítsd!.

Vélemények

Betöltés...