Férfi futócipő KIPRUN KD800, zöld, sárga

34 990 Ft
8737700

Ultra könnyű és dinamikus cipő edzésre és versenyre.

Kis súlyú és dinamikus futócipőt keresel? A könnyű összetevőknek köszönhetően a cipő könnyű és optimális dinamizmust biztosít edzésre és versenyre.

Szín: Neon zöld / Zöld
Méret: Méretválasztó

Termékelőnyök

Könnyű súly

Kis súlyú futócipő: 200 g 42-es méretben.

Dinamizmus

Az Pebax® up'bar szerkezet és a tömörebb EVA szivacs segíti az elrugaszkodást.

Tapadás

A talp textúra és geometria miatt jobban tapad nedves talajon.

Univerzális méretek

Neutrális lábtípusra.

Technikai információ

A KIPRUN KD 800 VÁLTJA FEL A KIPRUN ULTRALIGHTOT: MI A KÜLÖNBSÉG?

A vásárlói visszajelzéseknek köszönhetően módosítottunk a habszivacson, így még puhább lett az ütéscsillapítás. Kissé változtattunk a külső talpon is, így az tartósabb lett.

Sarokmagasság (drop)

6 mm különbség van a talp elülső és hátulsó részének magassága között.

Elrugaszkodás minden lépésnél

Ha szeretnél fejlődni és időt javítani 10 km-től a maratoni távig, a Kiprun KD 800 cipő dinamikusabb ellépést biztosít az UP'BAR koncepciónak és a talpon lévő TPE (Pebax®) elemnek köszönhetően.

Miért válassz könnyű futócipőt?

A kutatások kimutatták, hogy egy könnyű cipő növeli a futóteljesítményt, mert jobban gazdálkodik az energiával.A KIPRUN KD 800 cipő tervezésekor nem volt kérdés a kényelem és a tartósság, viszont kisebb súlyú összetevőket és optimális talpat választottunk.Eredmény: A KIPRUN KD 800 a választék legkönnyebb modellje: 200 g 42-es méretben.

KIVÁLÓ ÚT- ÉS KANYARTARTÁS ESŐS IDŐBEN

Úgy tekintünk a talpra, mit egy autógumira, esős időben is jól kell, hogy tapadjon a cipő.Az új talpgeometria és gumi kiváló tapadást biztosít a cipőnek nedves talajon, még gyors futások során is.

EGY KIPRUN NAGYKÖVET VÉLEMÉNYE

Camille (egyéni rekord: 29 perc 57 másodperc 10 km-en) tesztelte:
Nagyon szeretem az új Kiprun KD 800-as cipőt a rövid, résztávos pályás edzéseken, valamint 10 km-es versenyen és félmaratonon.
Az új habszivacs nagyon kényelmes futás közben. A cipő dinamikája és tapadása az új modell esetében is kiváló!

EGY SZENVEDÉLYES FUTÓCSAPAT EGYEDI FUTÓÉLMÉNYT KÍNÁL NEKED

A Kiprun KD 800 futócipő egy több, mint 10 éves Decathlonos szakértelem eredménye. Caroline (termékmenedzser), Gaëtan (termékmérnök) és Claire (designer és stylist) szenvedélyes futók, ők fejlesztik ki a Kiprun termékeket a nagykövetek segítségével: a Decathlonos futó munkatársak, edzők és ti!
Így tehát kiválasztjuk az összetevőket, prototípusokat gyártunk, majd laboratóriumban és valós használat közben teszteljük és hagyjuk jóvá a terméket.

Videók

Koncepció és technológia

Összetétel

Alsó rész 52% Etilén-vinil-acetát (EVA), 23% Gumi, 13% Poliuretán, 12% Hőre lágyuló polietilén (TPE) Felsőrész 49% Polietilén-tereftalát (PET), 29% Poliuretán, 22% Etilén-vinil-acetát (EVA) Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET)

TESZTEK

Minden futócipőt valós körülmények között teszteltettünk nem Decathlonos futókkal.Célunk tesztelni, javítani a termékeinken, majd jóváhagyni azokat.

Jóváhagyta

A Kiprunnál mi mindannyian futók vagyunk, különböző szinteken.
Minden nap azért dolgozunk, hogy javítsunk a termékeinken.Ezután minden terméket felhasználók tesztelnek valós használati körülmények között. Mielőtt az áruházakba kerülne a termék, több ezer kilométer teszten ment át, több versenyen, a 10 km-től a maratoni távig.

Mosási tanácsok

Szabad levegőn szárítsd!.

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek