Férfi futócipő, karbonlemezzel - Kiprun KD900X

59 990 Ft

8666803

Tervezőcsapatunk a teljesítménynöveléshez fejlesztette ki ezt dinamikus, könnyű és tartós futócipőt edzésre és versenyre.

Olyan cipőt keresel, amelyben feszegetheted a határaidat? A Pebax® habszivacsnak és a karbonlemeznek köszönhetően a KD900X hihetetlen energia-visszaadást nyújt, hogy tartósan gyorsulj és fejlődj.

Szín:

Fehér / Neon zöld

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Dinamizmus

A Pebax® Arkema habszivacs és a karbonlemez kiváló energia-visszaadást biztosít.

Könnyű súly

A kis súly 30%-ot jelent az ellépésnél. A cipő súlya 225 g 42-es méretben.

Tapadás

A talp szerkezetének és geometriájának köszönhető kiváló tapadás vizes talajon.

Leírás

A DECATHLON LEGGYORSABB CIPŐJE

Ennek az eredménynek a megvalósításához külső és belső partnerekkel dolgoztunk együtt. A habszivacsot illetően az Arkemával, egy vezető francia vegyész vállalattal kötöttünk együttműködést. Ebből az együttműködésből született a VFOAM habszivacs Pebax® anyagból, amely 20%-kal dinamikusabb, mint a hagyományos cipőké.Belsőleg az innovációs részlegünkkel együtt fejlesztettük ki a karbonlemezt. A habszivacs/karbonlemez kombináció a visszaadott energia 75%-át eredményezi, akár egy rugó.

HOSSZÚTÁVÚ TELJESÍTMÉNY

A KD900X cipővel nem kell többé választani a teljesítmény és a tartósság között! A Kiprunnál a cipők tartóssága a DNS-ünk részét képezi. A KD900X tervezésekor különös jelentőséget fordítottunk a cipőben futható kilométerek garantálására. Profi futók tesztelték, az egyik tesztelő 1500 km-t futott benne!

KIS SÚLY A TELJESÍTMÉNY SZOLGÁLATÁBAN

A kutatások kimutatták, hogy egy könnyű cipő növeli a futóteljesítményt, mert jobban gazdálkodik az energiával.A KIPRUN KD900X tervezésekor nem kötöttünk kompromisszumot a kényelem és a tartósság tekintetében. Könnyű anyagokat választottunk és dolgoztunk a talp optimális kialakításán. Eredmény: A KIPRUN KD900X súlya 225 g 42-es méretben.

Sarokmagasság (drop)

Drop: 8 mm.

YOANN KOWAL ATLÉTA TESZTELTE ÉS HAGYTA JÓVÁ

A lille-i félmaratonon 2022. március 20-án Yoann megdöntötte személyes rekordját, 1 óra 2 perc 17 mp alatt ért be a KD900X cipően, ami valódi teljesítmény egy jóváhagyott versenyen.Yoann-nak nagyon tetszett a cipő kis súly valamint kitűnő úttartása vizes talajon és az elrugaszkodás a hajtűkanyarokban.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Alsó rész 65% Poliéter-blokk-amid (PEBA), 25% Gumi, 10% Karbon Felsőrész 80% Polietilén-tereftalát (PET), 20% Poliuretán Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tesztek

A KD900X cipőt 20 profi futó tesztelte intenzív használat közben hosszabb és rövidebb résztávokon. tetszett nekik az energia-visszaadás és a tartósság, mert a KD900X 1000 km-ig használható.

Jóváhagyta

Yoann Kowal által jóváhagyva, aki 2022. március 20-án megdöntötte személyes rekordját 1 óra 2 perc 17 mp-es időven a lille-i félmaratonon! A KD900X cipőben még soha nem futottak ilyen gyorsan egy jóváhagyott versenyen! Nagyon tetszett neki a cipő kis súly valamint kitűnő úttartása vizes talajon és az elrugaszkodás a hajtűkanyarokban.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosható. Szabad levegőn szárítsd!.

Képek

Férfi futócipő, karbonlemezzel - Kiprun KD900X
Férfi futócipő, karbonlemezzel - Kiprun KD900X
Férfi futócipő, karbonlemezzel - Kiprun KD900X
Férfi futócipő, karbonlemezzel - Kiprun KD900X
Férfi futócipő, karbonlemezzel - Kiprun KD900X
Férfi futócipő, karbonlemezzel - Kiprun KD900X

Videók

Vélemények

Betöltés...