Férfi fitnesz póló, légáteresztő - 100-as

2 790 Ft

8601311

Tervezőcsapatunk kezdőknek fejlesztette ki ezt a pólót.

Ez a fitneszpóló az alapdarab a ruhatáradban! Egyszerű kinézete, puha tapintású, légáteresztő anyaga teszik a fitnesz ruhatár nélkülözhetetlen darabjává.

Szín:

Szürke / Sötétszürke

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Izzadság-elvezetés

Szárazon tart! Anyaga gyorsan megszárad és kivezeti az izzadságot.

Rugalmas anyag

Nagy mozgásszabadságot biztosító anyag és szabás.

Könnyű súly

Az anyag súlya: 132 g / m².

Könnyű karbantartás

Könnyen tisztítható és gyorsan száradó felső.

Leírás

Fitneszhez készült

A fitneszben nincsenek szabályok, mindenki a maga módján edz. A mozgás az, ami közös bennünk! A prioritásunk? Olyan termékek tervezése, amelyek a legmegfelelőbbek számodra: mozgásszabadság, technikaiság, kényelem, stílus...Mindent alaposan megvizsgálunk, semmit sem bízunk a véletlenre! Ezután egy egész tervezőcsapat - a termékmenedzserektől a stylistokon át a mérnökökig - mozgósította magát, hogy a legjobbak legjobbját kínálják számodra a fitnesz ruházatok területén.

A fitnesztermékeket tesztelik az árusításuk előtt?

Igen, természetesen! Az anyagaink 100%-a szigorú tesztelési folyamatokon mennek keresztül. A végtermék kényelmes, biztonságos és tartós. Többet szeretnél róla tudni? A tesztek a laboratóriumban kezdődnek. Itt teszteljük a mosással szembeni ellenállást, az izzadság-elvezetést és még sok minden mást. Ezután? Folytatjuk a teszteket sportolókkal, mint te, valós körülmények között. Ha a termék átment minden teszten, a sportöltözet eladásra kész!

És ha nem vagyok elégedett a termékkel?

Nagyon sajnáljuk! Ha a termékkel egyáltalán nem vagy elégedett, a teendő egyszerű: hozd vissza nekünk! Kicseréljük vagy visszatérítjük a vételárát számodra.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tesztek

Rendszeres mosási és szárítási teszteket végeznek külső laboratóriumban, hogy ellenőrizzék a termék forma- és színtartását. Célunk? Megbizonyosodni arról, hogy a minőségi követelményeink érvényesülnek annak érdekében, hogy tartós terméket kínálhassunk neked!

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 40°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...