Férfi fitnesz melegítőnadrág, regular - 500-as

8 990 Ft
8619087

Rendkívül kényelmes, egyenes szárú nadrág sportoláshoz és mindennapi viseletre.

Egyenes szára stílusos; puha melegítőnadrág behúzózsinórral és két cipzáras zsebbel, nagyon kényelmes!

Szín:

Szürkéskék

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Rugalmas anyag

A kötés módja természetes mozgásszabadságot biztosít.

Lágy tapintás

Kényelmes és rugalmas pamut-poliészter anyagának köszönhetően.

Meleg

Bolyhozott anyaga kellemes és meleg: igazán puha.

Technikai információ

Egy nadrág, ami bárhol megállja a helyét

Egy reggeli alakformáló edzés, irodai megbeszélés; aktív séta dél és 14 óra között; gyors délutáni bevásárlás; vagy minőségi időtöltés a családdal: és mindez lehetséges egyetlen kényelmes mégis stílusos öltözetben!
Az eredetileg fitnesz edzésre tervezett termék kinőtte magát: otthoni és utcai viseletként egyaránt ideális! Viselheted otthon, a munkahelyeden és egyéb programjaidon, anélkül, hogy mindehhez át kellene öltöznöd.

Kényelmes nadrágot keresel?

Anyagösszetételének és szabásának meghatározásakor legfőbb célunk a kényelem biztosítása volt. És mindezt stílusosan! Te is erre vágysz? Mi is. Textiltervezőként arra gondoltunk, meg tudjuk valósítani. És íme, így született meg választékunk ! Kényelmes és trendi választék!

Az egyenes szabás előnyei

Íme három ok, amiért az egyenes szabásra esett a választásunk: tökéletes mozgásszabadságot biztosít, szabásának köszönhetően a száralj lágyan lengedezik járás közben, arról nem is beszélve, hogy nagyon kényelmes!
Sikerült meggyőznünk?

További termékelőnyök

Belül bolyhozott, puha melegítőnadrág, derekán behúzózsinórral láttuk el, így méretre igazítható.
Két praktikus, cipzáras oldalzsebet kapott a kéz melegítésére és személyes tárgyak tárolására.

Tömeg

A termék anyagösszetevőjének súlya 227 g/m².

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 58% Polietilén-tereftalát (PET), 42% Pamut Bordázott anyag 58% Pamut, 38% Polietilén-tereftalát (PET), 4% Elasztán Zseb 100% Pamut

TESZTEK

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását. Ezenfelül felhasználók mérnökök által ellenőrizve, valós használati körülmények között is tesztelik a terméket. Így termékmenedzserként a tervezőcsapattal együttműködve olyan technikai termékeket alkothatok, melyek megfelelnek a vásárlók igényeinek.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek

KÖRNYEZETI HATÁS

co2-impact-cover
A termék ökológiai lábnyoma :
16,73 kg CO2e
1 kg CO2e 5 km megtételét jelenti egy benzinüzemű autóban (az ADEME Carbone© bázisa szerint).
Mit jelent a karbonlábnyom? Minden termékünk környezeti hatását felmérjük. Az életciklusuk minden szakaszában: a nyersanyag kitermelésétől a feldolgozóüzembe való szállításon, az átalakításon, a gyártáson, a késztermék szállításán keresztül a felhasználásig és az életciklus végéig. Tudj meg többet
environmental-score-cover
A termék környezetvédelmi besorolása: C
environmental-score
Mi az a környezetvédelmi besorolás? A termék értékelése A és E jelölés között, amely lehetővé teszi az azonos kategóriájú modellek környezeti hatásainak összehasonlítását. Figyelembe veszi a termék környezetre gyakorolt hatását a gyártástól az élettartam végéig. Pl. üvegházhatású gázok kibocsátása, a természeti erőforrások kimerülése, a levegő és a víz terhelése. Tudj meg többet