Ecodesign
Férfi fitnesz melegítőnadrág, regular - 100-as
Férfi fitnesz melegítőnadrág, regular - 100-as
Férfi fitnesz melegítőnadrág, regular - 100-as
Férfi fitnesz melegítőnadrág, regular - 100-as
Férfi fitnesz melegítőnadrág, regular - 100-as

Férfi fitnesz melegítőnadrág, regular - 100-as

4 990 Ft

8490192

190 g/m² grammsúlyú basic melegítőnadrág, ami egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

Kényelmes, gumírozott dereka, puha anyaga és egyenes szabása teszi különlegessé ezt a nadrágot. Egy igazi basic termék, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

Szín:

Sötétszürke

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Rugalmas anyag

A kötés módja természetes mozgásszabadságot biztosít.

Lágy tapintás

Pamut tartalma a kényelemről és a finom tapintásról gondoskodik.

Meleg

Anyaga biztosítja a hőtartást, kellemesen meleg érzetet kelt.

Leírás

Kényelmes nadrágot keresel?

Anyagösszetételének és szabásának meghatározásakor legfőbb célunk a kényelem biztosítása volt. És mindezt stílusosan! Te is erre vágysz? Mi is. Textiltervezőként arra gondoltunk, meg tudjuk valósítani. És íme, így született meg választékunk ! Kényelmes és trendi választék!

Az egyenes szabás előnyei

Íme három ok, amiért az egyenes szabásra esett a választásunk: tökéletes mozgásszabadságot biztosít. Szabásának köszönhetően a száralj lágyan lengedezik járás közben. Arról nem is beszélve, hogy nagyon kényelmes is!
Sikerült meggyőznünk?

További termékelőnyök

Egy nadrág egyik legfontosabb ismérve a derékrész kialakítása. Ezért erre különös figyelmet fordítottunk. Rugalmas anyaga pedig nagy mozgásszabadságot biztosít, és még nagyobb kényelmet!

Tömeg

A termék súlya: 190 g/m²

Mit jelent a nadrágra vonatkozó grammsúly?

A grammsúly mértékegységgel jelezzük egy adott anyag vastagságát. Divatos és tartós használatra tervezve Ez az érték hatással van az anyag esésére és tapintására: Minél nagyobb egy nadrág grammsúlya, annál jobb fedést, tartós használatot és egyenes esést fog eredményezni. Másrészt a nagy súly nem feltétlenül garantál több hőt. A bolyhozott kötésű anyagok (belül gyapjú hatással) gramm/négyzetméterben könnyebbek, de melegebbek, mert visszatartják a levegőt, így több hőt biztosítanak.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 60% Pamut, 40% Polietilén-tereftalát (PET)

Tesztek

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását. Ezenfelül felhasználók mérnökök által ellenőrizve, valós használati körülmények között is tesztelik a terméket. Így termékmenedzserként a tervezőcsapattal együttműködve olyan technikai termékeket alkothatok, melyek megfelelnek a vásárlók igényeinek.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...