Férfi fitnesz melegítőnadrág, hőtartó, regular - 100-as

4 490 Ft

8543998

Kellemes hőtartást biztosító, 215 g/m² súlyú melegítőnadrág a hűvösebb napokra.

Bármely felsővel könnyen társítható, kellemes tapintású nadrág. Amint állandósul a hűvösebb idő, le sem akarod majd venni! Kényelmes mivolta miatt nemcsak az edzéseken, de a mindennapi életben is megállja a helyét.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Rugalmas anyag

A kötés módja természetes mozgásszabadságot biztosít.

Lágy tapintás

Kényelmes és rugalmas pamut-poliészter anyagának köszönhetően.

Leírás

Sokoldalú felhasználás

A ruhatárad nélkülözhetetlen eleme lesz! Egyenesszárú, klasszikus szabása és könnyen összeillő színei sokféle hétköznapi megjelenést tesznek lehetővé. Sportos alkalmakra és a mindennapokra egyaránt.

Kényelmes nadrágot keresel?

Anyagösszetételének és szabásának meghatározásakor legfőbb célunk a kényelem biztosítása volt. És mindezt stílusosan! Te is erre vágysz? Mi is. Textiltervezőként arra gondoltunk, meg tudjuk valósítani. És íme, így született meg választékunk ! Kényelmes és trendi választék!

Az egyenes szabás előnyei

Íme három ok, amiért az egyenes szabásra esett a választásunk: tökéletes mozgásszabadságot biztosít. Szabásának köszönhetően a száralj lágyan lengedezik járás közben. Arról nem is beszélve, hogy nagyon kényelmes is!
Sikerült meggyőznünk?

Tömeg

A termék anyagösszetevőjének súlya 215 g/m².

Mit jelent a nadrágra vonatkozó grammsúly?

A grammsúly mértékegységgel jelezzük egy adott anyag vastagságát. Ez az érték hatással van a termék átlátszóságára, tartósságára és az anyag esésére: minél nagyobb egy nadrág grammsúlya, annál jobb fedést, tartós használatot és egyenes esést fog eredményezni. Másrészt a nagy súly nem feltétlenül garantál jobb hőtartást. A szálkötésű anyag (belül bolyhozott) például könnyebb, de melegebb, mivel a levegőt magába zárja, így több hőt biztosít.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 58% Polietilén-tereftalát (PET), 42% Pamut Zseb 100% Pamut

Tesztek

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...