Kifutó
Férfi fitnesz hosszú ujjú póló - 520-as
Férfi fitnesz hosszú ujjú póló - 520-as
Férfi fitnesz hosszú ujjú póló - 520-as
Férfi fitnesz hosszú ujjú póló - 520-as
Férfi fitnesz hosszú ujjú póló - 520-as

Férfi fitnesz hosszú ujjú póló - 520-as

5 490 Ft −9%
4 990 Ft
*2023. 05. 25.-től, a készlet erejéig

Fenntarthatóbb tervezésű (30%-ban újrahasznosított pamutot tartalmazó) és stílusos, 190 g/m² súlyú póló fitnesz edzésre és a sportos hétköznapokra egyaránt.

Regular szabású, kétszínű, hosszú ujjú póló a stílusosan sportos megjelenésért. Kényelmes anyagösszetevőjének és kellemes hosszának köszönhetően bárhol szívesen fogod hordani.

Szín:

Fehér / Bézs

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Rugalmas anyag

Elasztán tartalmú anyaga kényelmes mozgást biztosít.

Lágy tapintás

Pamut tartalma a kényelemről és a finom tapintásról gondoskodik.

Leírás

Környezettudatos eljárással készült póló

100%-ban pamutból készült termék, aminek 30%-a újrahasznosított. A szövethulladék felhasználásával a termék előállításakor keletkező környezetterhelő hatást igyekszünk a minimumra redukálni, miközben a termékkel szembeni minőségi elvárásunkból nem adunk alább. A gyapot egy természetes anyag, aminek a termesztéséhez sok víz és növényvédő szer felhasználása szükséges (ami a biológiai sokféleség romlásához, valamint a talaj és a talajvíz szennyezéséhez vezet). Az újrahasznosított pamut alkalmazásával csökkentjük a szűz pamut iránti igényünket, miközben a kidobásra szánt textil hulladék sem a kukában végzi.

Hosszútávú stílusos megjelenés

Stílusos és időtálló póló. Célunk egy olyan termék megalkotása volt, mely hosszú távon kedvenc ruhadarabod lesz. Rohanó mindennapjaid biztos eleme lesz. Legyen szó edzésről, egy családi vagy baráti összejövetelről vagy akár egy esti kiruccanásról, ebben a pólóban minden lehetséges.

AZ ALAPDARAB: További termékelőnyök

Nem kell divattervezőnek lenni: hogy kialakítsunk egy szettet, hiszen ez a póló mindenhez passzol. Miért? Hosszú ujja ideális nyári estékre, őszi napokra, téli reggelekre egy bő mellény alatt viselve. Egyenes szabása a kényelmet, kerek nyakú kialakítása pedig a divatos megjelenést biztosítja.
Stílusos vagy divatjamúlt? (Tervezőink szerint: STÍLUSOS.)

Mit jelent a pólóra vonatkozó grammsúly?

A grammsúly mértékegységgel jelezzük egy adott anyag vastagságát. Ez az érték hatással van az anyag átlátszóságára, esésére és tartósságára: Minél nagyobb egy termék grammsúlya, annál jobb fedést és tartós használatot fog eredményezni.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Pamut Bordázott anyag 97% Pamut, 3% Elasztán

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...