Férfi esőálló golffelső RW500, fekete

29 990 Ft

8549186

Szenvedélyes golfrajongó csapatunk esős időre, hosszan tartó golfozáshoz fejlesztette ki ezt a mindenki által viselhető vízhatlan ruházatot.

Játssz az esőben, és ne gondolj másra! A Rain Weather felsőben 4 órán át golfozhatsz esős időben, minden szükséges kényelemet megad a pályaszakaszok teljesítéséhez ugyanúgy, mint a versenyzéshez.

Szín:

Fekete / Sötétszürke

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Vízhatlanság

Vízálló anyag és vízzáró kialakítás, 4 óránás védelem esős időben.

Szabad mozgás

Rugalmas kialakítású hálószövet a tökéletesen szabad mozgáshoz.

Légáteresztés

RW felső légáteresztő anyagból a szellős viselethez és az eső elleni védelemhez.

Hangerő-beállítás

A rugalmas, laminált hálószövet nem suhog viselés közben.

Leírás

Termékfelelősünk, Sophie, bemutatja neked az RW golf felsőt:

„Amikor 4 órán át golfozunk az esőben, ez olyan, mint ha versenyeznénk. Olyan golfruhát kívántunk létrehozni, amelyben gondtalanul játszhatsz az esőben. A Rain Weather felső minden golfozó számára ajánlott, még a legigényesebb és legkiválóbb sportolók igényeit is kielégíti. Minden a tervezői munkával kezdődött.
Termékünk egy szép, elegáns és letisztult stílusú felső. Több, mint egyszerű vízálló ruha, esős időben bátran indulhatsz benne golfozni. Rendkívül büszke vagyok a termékre.”

Tervezőcsapatunk felfedi előtted, miben áll az esőálló golf felső titka:

„A felső megtervezésénél együtt dolgoztunk az eső elleni védelemre szakosodott kollégáinkkal, akik szakértelmüket adták a munkához.” Sophie, a termékfelelős.
Az eredmény egy esőálló és vízlepergető felső, amely 3 rétegű vízálló anyagból és vízzáró zipzárakkal készült, és amelyben 4 órán keresztül golfozhatsz az esőben anélkül, hogy átázna a ruhád. A letisztult stílus is kedvez az eső elleni védelemnek. Minél kevesebb a varrás, annál inkább esőálló a termék.” Ludivine, szakmódszertani mérnök.

Kifejezetten esős időjáráshoz kialakított golf felsőt mutatunk be, mely egyúttal a kényelmes viseletet is szolgálja.

- A cipzáras gallér, amely hátul a szokottnál magasabb, nem zavar a golfozásban, amikor játék közben lehajtod a fejed.
- A termék hosszát úgy alakítottuk, hogy biztosítsa a tökéletesen szabad mozgást.
- A könyök természetes vonalát követő rugalmas ujj és a tépőzárral összehúzható mandzsetta észrevétlen marad a labda elütésekor.
- A felső rész belső anyaga nem tapad az alatta viselt ruhához, így még szabadabb mozgást és kényelmesebb viseletet enged.

Valós körülmények között tesztelt termék

„A vízállóság és a golfozói igények területén végzett kutatómunkát követően, tervezőcsapatunk valós körülmények között tesztelte az RW golf felsőt. Egy decemberi hétvégén, tucatnyi szakember közreműködésével, rendkívül hideg és esős időjárási viszonyok között, valós helyzetben teszteltük a terméket. A termékfotózás során a külső körülmények még nehezebbek voltak. Ezen szélsőséges időjárási viszonyok között validáltuk a golf felsőt.” Sophie et Ludivine.

Vízállóság és légáteresztő képesség műszaki szemmel nézve

Az anyag vízállóságát vízoszlop-teszt, más néven Schmerber-próba segítségével mérjük. A bevizsgálás 500 mm-es vízoszloppal történik.

Az anyag légáteresztő képességét a RET (vízgőz áteresztési ellenállás) érték fejezi ki. Ennél a terméknél ez kevesebb, mint 12. Ez az érték a magas légáteresztő képességű, kisebb igénybevételre tervezett anyagokra jellemző.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Membrán 100% Poliuretán

Tesztek

Az anyag vízállóságát vízoszlop-teszt, más néven Schmerber-próba segítségével mérjük. Az anyag 5000 mm-es vízoszlopnak áll ellen.
Az összetevő légáteresztő képességét a párolgási ellenállási együtthatóval, más néven RET-tel mérik. Ennél a terméknél ez kevesebb, mint 12. Ez az érték a magas légáteresztő képességű, kisebb igénybevételre tervezett anyagokra jellemző.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Képek

Férfi esőálló golffelső RW500, fekete
Férfi esőálló golffelső RW500, fekete

Vélemények

Betöltés...